Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Έχω ένα surface pro 4 windows tablet και δε γνωρίζω που να απευθυνθώ για αλλαγή οθόνης.

Επικοινωνησα με τη microsoft μέσω email αλλά δεν έβγαλα άκρη. 

Μήπως γνωρίζετε εσείς κάποιον στην Ελλάδα να μπορεί να αναλάβει την αντικατάσταση ?

ενδέχεται να χρειάζεται και αλλαγή μπαταρίας

σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Sfakosg είπε

καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Έχω ένα surface pro 4 windows tablet και δε γνωρίζω που να απευθυνθώ για αλλαγή οθόνης.

Επικοινωνησα με τη microsoft μέσω email αλλά δεν έβγαλα άκρη. 

Μήπως γνωρίζετε εσείς κάποιον στην Ελλάδα να μπορεί να αναλάβει την αντικατάσταση ?

ενδέχεται να χρειάζεται και αλλαγή μπαταρίας

σας ευχαριστώ πολύ!!!!

https://www.ifixit.com/Store/Generic/Surface-Pro-4-Screen/IF350-000?o=1

Η επισκευή είναι δύσκολη και θέλει προσοχή. Διάβασε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όσοι την άλλαξαν και θα καταλάβεις. Την αλλάζεις γιατί έσπασε ή έχει flickering?

Τωρα πια οι εταιρείες δεν επισκευάζουν τις οθόνες γιατί είναι κολλητές. Πρέπει να βρεις κάποιον που πιανουν τα χέρια του ή να το κανείς μόνος σου.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Αλλά αυτό είναι το πρόβλημα μου ποιος θα μου κάνει την αντικατάσταση.. Τα χέρια μου πιάνουν.. Έχω αλλάξει οθόνες σε 2 λαπτοπ και σε ένα φτηνό κινέζικο κινητό του οποίου ήταν κολλημένη και όχι με βίδες. Αλλά φοβάμαι πολύ σε αυτό μη γίνει μ...

Αν γνωρίζεις κάποιον σοβαρό να του το στείλω μαζί με την καινούργια οθόνη σε στείλε... 

Καλή Χρονιά! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...