nightwalker1990 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα καλή δημιουργική χρονιά εύχομαι με υγεία σε όλους-όλες. θα ήθελα τα φώτα σας επειδή δεν ξέρω τι παίχτηκε με τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Σε λογαριασμό μισθοδοσίας που είχα απο εταιρία που δούλευα ως τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε υπήρξε χρέωση σήμερα 15€ με ημερομηνία 13/1/2020!!!! LoL!!! Έχω σε pdf που αναγράφει ξεκάθαρα ότι εντολέας είναι η συγκεκριμένη εταιρία στην οποία δεν έχω κάποια οφειλή, με ποιο δικαίωμα έγινε αυτό ??? Θα επικοινωνήσω με την τράπεζα αύριο και με την εταιρία την Δευτέρα ήδη έλαβαν email.
Rmacobra Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, nightwalker1990 είπε Καλησπέρα στην παρέα καλή δημιουργική χρονιά εύχομαι με υγεία σε όλους-όλες. θα ήθελα τα φώτα σας επειδή δεν ξέρω τι παίχτηκε με τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Σε λογαριασμό μισθοδοσίας που είχα απο εταιρία που δούλευα ως τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε υπήρξε χρέωση σήμερα 15€ με ημερομηνία 13/1/2020!!!! LoL!!! Έχω σε pdf που αναγράφει ξεκάθαρα ότι εντολέας είναι η συγκεκριμένη εταιρία στην οποία δεν έχω κάποια οφειλή, με ποιο δικαίωμα έγινε αυτό ??? Θα επικοινωνήσω με την τράπεζα αύριο και με την εταιρία την Δευτέρα ήδη έλαβαν email. alpha bank?
takiskan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 commission,συνδρομή καρτών, συνδρομή ebanking (ναι υπάρχει ακόμα σε μερικές τράπεζες),
helicoid Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Έτσι όπως το γράφει ο OP εγω άλλο καταλαβαίνω. Οτι η χρέωση φαίνεται να είναι από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν, και οχι από την ίδια την τράπεζα. Αλλά αυτό μόνο το λογιστήριο της εταιρείας αυτής μπορεί να το απαντήσει. Εδώ οσα σενάρια και να κάνουμε δεν πρόκειται να βρεις άκρη. Μπορεί να είχαν κάνει κάπου κάθος και στην εκκαθάριση του έτους να βρήκαν οτι σου είχαν βάλει κάποτε έξτρα €15 και τώρα να τα τραβήξαν πίσω. Αν και το βρίσκω χλωμό. Δε νομίζω καν δηλαδή οτι μπορούνε να τραβάνε πίσω λεφτά έτσι. Το πιθανότερο είναι οτι παίχτηκε κάτι τέτοιο. Κάτι παραπλήσιο δηλαδή.
nightwalker1990 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, helicoid είπε Έτσι όπως το γράφει ο OP εγω άλλο καταλαβαίνω. Οτι η χρέωση φαίνεται να είναι από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν, και οχι από την ίδια την τράπεζα. Αλλά αυτό μόνο το λογιστήριο της εταιρείας αυτής μπορεί να το απαντήσει. Εδώ οσα σενάρια και να κάνουμε δεν πρόκειται να βρεις άκρη. Μπορεί να είχαν κάνει κάπου κάθος και στην εκκαθάριση του έτους να βρήκαν οτι σου είχαν βάλει κάποτε έξτρα €15 και τώρα να τα τραβήξαν πίσω. Αν και το βρίσκω χλωμό. Δε νομίζω καν δηλαδή οτι μπορούνε να τραβάνε πίσω λεφτά έτσι. Το πιθανότερο είναι οτι παίχτηκε κάτι τέτοιο. Κάτι παραπλήσιο δηλαδή. δεν ξέρω αν επιτρέπεται ν'ανεβάσω pdf ώστε να καταλάβετε τι παίζει... Μου τράβηξαν χρήματα χωρίς να ενημερωθώ, δηλαδή η τράπεζά μου έδωσε έγκριση χωρίς την συγκατάθεσή μου με εντολέα την εταιρία που εργαζόμουν....
nightwalker1990 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Πως μπορεί να γινει αυτό; Έλα ντε..... αύριο θα πάρω τηλ να ενημερωθώ απο την τράπεζα και αν ισχύει κάτι τέτοιο θα φάνε καταγγελία και αυτοί και η εταιρία.
asmilon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, helicoid είπε Το πιθανότερο είναι οτι παίχτηκε κάτι τέτοιο. Κάτι παραπλήσιο δηλαδή. Οι προμηθειες που αναφερονται εκει αφορουν οταν ο εργαζομενος επιλεγει αλλη τραπεζα απο αυτη που συνεργαζεται ο εργοδοτης, οποτε χρειαζεται τραπεζικο εμβασμα για την καταθεση της μισθοδοσιας και υπαρχει κοστος εκτελεσης, δυσκολο να σχετιζεται με αυτη την περιπτωση...
ManFromEarth Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε Έλα ντε..... αύριο θα πάρω τηλ να ενημερωθώ απο την τράπεζα και αν ισχύει κάτι τέτοιο θα φάνε καταγγελία και αυτοί και η εταιρία. Θα καταγγειλεις την άλφα μπάνκ; τι περιμένεις να κερδίσεις; τα 15 σου ευρω;
abatar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Ο άλλος αναρρωτιέται αν κάνεις την κίνηση στην τράπεζα για να επιστραφούν πίσω τα 15€ !!!!!
nightwalker1990 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Στις 12/1/2020 στις 2:30 ΠΜ, abatar είπε Ο άλλος αναρρωτιέται αν κάνεις την κίνηση στην τράπεζα για να επιστραφούν πίσω τα 15€ !!!!! Αν αναφέρεσαι σε εμένα θα σε ρωτήσω το άλλο... Αν το θέμα δεν ήταν για 15€ αλλά για 150€- 1500€ και πάει λέγοντας θα αναρρωτιόσουν τα ίδια με μένα???? Το χρηματικό ποσό είναι το λιγότερο που μέτρησε στην προκειμένη φάση Να κλειδωθεί το πόστ, μίλησα με την τράπεζα και το τακτοποίησαν, για κάποιο περίεργο λόγο στην τελευταία κίνηση αυτή που ανέφερα μου εμφάνισε αρχικά την εκάστοτε εταιρία που εργαζόμουν και φαινόταν εκείνη ο εντολέας, πρόβλημα με το σύστημα έγινε μου είπαν που μπορεί να συμβεί σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Το επιλύσαμε το θέμα, τα λεφτά τραβήχτηκαν απο ασφάλεια της κάρτας που υποτίθεται όταν άνοιξα τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου τα είχαν κρατήσει την ίδια μέρα.. Είναι το γνωστό πακετάκι που πασάρουν για την ασφάλεια της κάρτας κλοπή απώλεια χρημάτων κλπ... Σας ευχαριστώ πολύ όλους Καλό βράδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα