Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Εδώ και λίγο καιρό (κάπου έξι μήνες) έχουμε ξεκινήσει τρείς συμφοιτητές και σχεδιάζουμε ένα mod για το Max Payne... To όλο concept είναι ότι το mod θα περικλείει ένα (ή περισσότερα) playable levels με ενιαίο σενάριο και θα διαδραματίζεται στους χώρους της σχολής Μηχ. Η/Υ και Πληροφορικής του Παν. Πατρών.... Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στο δείγμα που έχουμε βγάλει για τη δουλειά μας μέχρι τώρα...βέβαια απέχει μακράν απο το τελικό αποτέλεσμα αλλά είναι ενδεικτικό για το τι μπορεί να περιμένει κανείς.... 8) Το link για το teaser είναι εδώ: http://my.ceid.upatras.gr/MPDEMOCompressd4.avi PS: το video είναι (αρκετά) συμπιεσμένο με Divx 5.1.1, έχει διάρκεια 1 λεπτό και κάτι και είναι γύρω στα 8 MB. Enjoy !
Leibniz Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Poly endiaferon deixnei. Poly kalh douleia prepei na exete kanei. Kala an eixa sxesh me to panepistimio tha to perimena perisotero kai apo to halflife2 Mia pou trwei klwtsia pros to telos einai kathigitria? Dwste mas ena hint gia thn ypothesh
Aligator21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Elaaaaa reeeee!!!!!!! Kali fash, mpravo sas!!! Na ypothesw pws oi xwroi einai tou panepistimiou??
Olorin Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Παιδιά δεν έχω κατεβάσει ακόμα το video,όμως οφείλω να ομολογήσω πως και μόνο που είδα την είδηση κατενθουσιάστηκα!!! Χίλια μπράβο σας για αυτή την τρομερή πρωτοβουλία!!! Ε,αν μάθω πως ο λόγος που το κάνετε αυτό είναι και η διπλωματική σας εργασία (έχει γίνει 1-2 φορές, για αυτό το λέω...),τότε το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είστε τα ινδάλματά μου!!! (Γιατί θέε μου να πάρω πτυχιακή πάνω στα δίκτυα κινητών 4ης γενιάς κι όχι κι εγώ πάνω στα mods? Γιατίιιι???)
georgeadams Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Έδειξα το video σε ένα φίλο μου που είχε σπουδάσει εκεί και τρελάθηκε!! ΜΠΡΑΒΟ!!
AzmoDeus Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 αχχαχαχαχααχ πολυ καλο !!!!! αντε τελειοστε το για να το δουμε! 8ο)
GrMikeD Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Egw thelw na deiksete kai liga senaria poliorkeias grafeiwn kathigitwn, px epithesi sto grafeio tou aleksopoulou pou tha einai tampouromenos i akoma kai senario poliorkias tou grafeiou tou Tsakalidi sta prokat... Poli kali douleia kanate, perimenoume me anupomonesia tin teliki ekdosi...
dfragos Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Paraggelies gia to panepistimio stin Thessaloniki(idia sxoli) dexeste? Exo arketous kathigites gia stoxo
Dyolf Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Απλά μπράβο παιδιά! Το βράδυ που θα κατεβάσω το video θα σας πω την γνώμη μου
hawkj83 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Παιδιά ΜΠΡΑΒΟ!!! Ειλικρινά φαίνεται πολύ καλή δουλειά! Καλή συνέχεια!
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Γεια ξανά και χρονια πολλά σε όλους! Ευχαριστουμε για ολα τα θετικα σχόλια (αν υπάρξουν και αρνητικα και αυτα ευπρόσδεκτα είναι...) Σε απαντηση καποιων ερωτησεων πρεπει να πουμε ότι το mod δεν είναι μερος κάποιας πτυχιακής καθώς όλοι εχουμε αποφοιτησει (πολύ) πρόσφατα απο τη σχολη. Δυστυχως την εμπνευση την είχαμε λίγο καθυστερημενα και πιστέψ'τε με υπαρχουν καθηγητές που (όλως περιέργως) ενδιαφερθηκαν για τη δουλειά μας ... Οι χωροι που παρουσιαζονται στο video αντιστοιχουν σε πραγματικους χωρους της σχολής και οπως καποιοι θα εχουν συμπεράνει δεν έχουν ακόμα τελειοποιηθεί... To mod αναπτυσσεται αυστηρα στον ελευθερο χρονο μας που είναι λιγο περιορισμένος λόγω επαγγελματικων και σπουδαστικών (μεταπτυχιακών) υποχρεωσεων οπότε μια πρόχειρη εκτίμηση για το release date το τοποθετεί στο τελος καλοκαιριου 2004 ... Όσο για την υπόθεση έχουν τεθεί και συζητώνται αρκετές ιδέες και ενω εχουμε καταληξει πανω-κατω στην πλοκή, αυτή ενδεχεται να αλλάξει βασει του παραπέρα brainstroming και πιθανου feedback οπότε δε θα πω κάτι παραπανω πανω σε αυτό για την ωρα (...) Καλη συνέχεια!
Jastonas Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 bravo re dudes! k egw patrinos eimai... k exw poly kosmo sto ceid... na goustaroume
ilos Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Αν θέλετε θα σας δώσω και cyberfaces των Μπέκα, Καλλέ, Αλεξόπουλου, Οικονόμου έτσι για να είναι πιο ενδιαφέρον :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.