Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει λίγο καιρό τώρα που στην εξώπορτα μου βλέπω κατούρημα γάτας. Σήμερα μου είχε κατουρήσει σε δύο σημεία την εξώπορτα και σε 5 τον τοίχο εξωτερικά. Έχετε να μου δώσετε καμιά συμβουλή πως να απαλλαγώ απ'αυτήν; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tapeinoxamomili είπε

Έχει λίγο καιρό τώρα που στην εξώπορτα μου βλέπω κατούρημα γάτας. Σήμερα μου είχε κατουρήσει σε δύο σημεία την εξώπορτα και σε 5 τον τοίχο εξωτερικά. Έχετε να μου δώσετε καμιά συμβουλή πως να απαλλαγώ απ'αυτήν; 

Πλύνε με χλωρίνη να φύγει η μυρωδιά.

Υπάρχει και ένα υγρό που διώχνει τα σκυλιά γατιά.

Δημοσ.

Να πλύνεις καλά το σημείο και να βάλεις απωθητικό γατιών,το οποίο είναι αβλαβές για τα ζωα,απλά έχει μια έντονη μεταλλική μυρωδιά σκόρδου.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Shadows είπε

Να πλύνεις καλά το σημείο και να βάλεις απωθητικό γατιών,το οποίο είναι αβλαβές για τα ζωα,απλά έχει μια έντονη μεταλλική μυρωδιά σκόρδου.

Εχεις να προτεινεις καποια?

Τα περισσοτερα απο αυτα που εχω δοκιμασει η διαρκεια ζωης σε ανοιχτο χωρο ειναι παρα πολυ μικρη και το κοστος μεγαλο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tapeinoxamomili είπε

Την είδες ότι ήταν γάτα; Οι γάτες δεν κατουράνε πάνω σε πόρτες και τοίχους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσάμπα  λεφτά όπως είπες κρατάνε λίγο και σου κοστίζει, σε ένα μπουκάλι σπρέι βάλε  άσπρο ξύδι και φλούδες από πορτοκαλί μανταρίνι λεμόνι (οτι έχεις από αυτά) και ψεκαζε, εγώ που είναι δικές μου και δεν θέλω να πλησιάζουν κάποια φυτά το κάνω κάθε 2 βδομάδες 

5 minutes ago, thant said:

Την είδες ότι ήταν γάτα; Οι γάτες δεν κατουράνε πάνω σε πόρτες και τοίχους.

Δεν κατουράνε, οριοθετούν οριζοντίως 

Εδώ πάλι κάποιος νομίζει ότι το γατί κατουράει, αλλά αυτό είναι οριοθέτηση.

Επεξ/σία από Dark_son20
  • Like 1
Δημοσ.

Εριξα   κοκκινο   πιπερι    και   εξαφανιστηκαν.

Μονο   με   την  μυρωδια   πλεον   γατια   και  σκυλια   κανουν   κυκλο   αντι   να  περναν  μπροστα.

Το   κυριοτερο   ειναι  οτι   αποφευγουν  το  μερος   για   μηνες   ασχετα   αν   εχει    ξεπλυθει   απο  την  βροχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...