Προς το περιεχόμενο

αλλαγή οθόνης σε microsoft surface pro 4..

Sfakosg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Έχω ένα surface pro 4 windows tablet και δε γνωρίζω που να απευθυνθώ για αλλαγή οθόνης.

Επικοινωνησα με τη microsoft μέσω email αλλά δεν έβγαλα άκρη. 

Μήπως γνωρίζετε εσείς κάποιον στην Ελλάδα να μπορεί να αναλάβει την αντικατάσταση ?

ενδέχεται να χρειάζεται και αλλαγή μπαταρίας

σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 11/1/2020 στις 4:56 ΜΜ, Sfakosg είπε

καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Έχω ένα surface pro 4 windows tablet και δε γνωρίζω που να απευθυνθώ για αλλαγή οθόνης.

Επικοινωνησα με τη microsoft μέσω email αλλά δεν έβγαλα άκρη. 

Μήπως γνωρίζετε εσείς κάποιον στην Ελλάδα να μπορεί να αναλάβει την αντικατάσταση ?

ενδέχεται να χρειάζεται και αλλαγή μπαταρίας

σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Δεν είναι φθηνή οθόνη..

απο αθήνα είσαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γύρω στο 100άρικο η οθόνη προφανώς ΟΕΜ, και πρέπει να βρεις κάποιον που θα σε εξυπηρετεί η τιμή της εργασίας που θα σου πει για να μην ζαλιστείς, αν με αυτά στην ξεφτίλα βρεις κάποιον να ασχοληθεί με αυτό το πράγμα και έχεις δώσει ήδη 160€ π.χ. να έχεις υπ' όψιν ότι σε περίπτωση που βραχυκυκλώσει η μπαταρία που είναι ενσωματωμένη θα χρειαστεί πάλι αλλαγή οθόνης, όταν φουσκώσει συχνά καταστρέφει το digitizer, και για να βγει από το σασί ΑΝ πούμε ότι την έχει γλιτώσει το digitizer χωρίς να σπάσει πρέπει να είναι κάποιος μάγος

spacer.png

Το αν αξίζει να πληρώσεις χρήματα για μία τέτοια επισκευή για ένα αισχρό προιόν όπως αυτό με ημερομηνία λήξης προφανώς και όχι, το αν  θέλεις οπωσδήποτε να το επισκευάσεις fair enough αλλά να ξέρεις με τι μπλέκεις γιατί το κόστος είναι μεγάλο, προσωπικά είναι από τις δουλειές που δεν ασχολούμαι καν, περισσότερες είναι οι πιθανότητες να παρεξηγηθείς με τον πελάτη και να χάσεις χρόνο και χρήμα παρά να βγάλεις κέρδος.....βέβαια αυτό αφορά εμένα, σου εύχομαι καλή τύχη αλλά αν θες την γνώμη μου πέταξε το και πάρε ένα μικρότερο λάπτοπ αν το πρόβλημα είναι το μέγεθος, ένα 12άρι π.χ.

Υ.Γ. Δεν το διάβασα καλά το μύνημα σου και είδα ότι γράφεις ότι ενδεχομένως χρειάζεται και αλλαγή μπαταρίας, αν έχει φουσκώσει όπως η φωτό από πάνω η ίδια η microsoft στο pro 3 αν ήσουν εκτός εγγύησης συνιστούσε στον χρήστη να σταματήσει την χρήση του και να αγοράσει άλλο

https://answers.microsoft.com/en-us/surface/forum/surf3-surfperf/surface-3-battery-bulge-screen-separating/4d028383-9a70-4600-ac19-580aade738c5

Προφανώς και ανεύθυνη η υποστήριξη αλλά σε κάθε περίπτωση το σταμάτημα της χρήσης του ASAP, δεν θες προφανώς να σπάσει η οθόνη στα μάτια σου κοντα....σε περίπτωση που θές και μπαταρία ανεβαίνει και άλλο το κόστος, οπότε καλύτερα να μην ασχοληθείς και προφανώς να μην πετάξεις τα χρήματα σου σε ένα τέτοιο σκουπίδι μελλοντικά 

Επεξ/σία από Coppermine

• 1 χρόνο αργότερα...

Αν και καθυστερημενα, λογω του οτι εχω και εγω το surface pro 4 (i7/16g/512g) με το γνωστο προβλημα flickering & scrambling της οθόνης, το εφτιαξα μονος μου, χωρις αλλαγη οθόνης. Το άνοιξα, άλλαξα θερμική πάστα στον επεξεργαστή και κόλλησα στο πίσω μέρος της οθόνης ταινία capton. Τα αποτελέσματα ειναι εντυπωσιακά. Αν θέλεις, στο αναλαμβάνω. Και μια που θα ανοιχτεί, κάνουμε και αλλαγή μπαταρίας.

• 1 μήνα μετά...

Καλημέρα! Εχω ένα surface pro 4 που κάνει flickering. Μπορείς να μου συστήσεις κάποιον να το αναλάβει?

Τωρα είδα τη ανάρτησή σου.

Καλημέρα και σε όλους. Αν κάποιος(α) έχει βρί λύση με την επισκευή του Surface pro 4 του παρακαλώ ας μου στείλει ένα μνμ.

Ευχαριστώ!

Μετά από μια σοβαρή υπερθέρμανση δικής μου ευθύνης είμαι στην ίδια κατάσταση με το Surface Pro 4 i5/8GB/256.

@panasone όντως μπορείς να αναλάβεις;

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/1/2020 στις 10:03 ΜΜ, coolerman είπε

Ποια η διαφορά μεταξύ οθόνης αυθεντικής και OEM ; 

6 ώρες πριν, agelos89 είπε

Επεξ/σία από agelos89

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Το δικό μου το πήγα με φουσκωμένη μπαταρία σε αρκετά αξιόπιστο μαγαζί το πάλεψαν κανένα 6μηνο προσπάθησαν να του περάσουν όλες τις μπαταρίες της αγοράς και λέει δεν τις δέχεται "τις πετάει το κύκλωμα, ανοίγει μόνο στην φόρτιση, κλείνει στα καλά καθούμενα" και τέτοια. Τι κάνουμε; Το πετάω; Υπάρχει κανείς που ξέρει τι περιγράφουν; 

Όπως όλοι φαντάζεστε ψιλό καίγομαι αν υπάρχει κάποιος που καταλαβαίνει και πιστεύει ότι μπορεί να κάνει δουλειά, πληρώνω κανονικά και του το στέλνω και άμεσα. 

• 2 μήνες μετά...

Όποιος ενδιαφέρεται έχω το surface 4pro

Άριστη κατάσταση.

Δεν έχω τροφοδοτικό όμως να δω την λειτουργία του.

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται και έχει τροφοδοτικό για δοκιμή το δίνω 100€.

Είμαι η έκδοση με 128GB 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...