Sfakosg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Έχω ένα surface pro 4 windows tablet και δε γνωρίζω που να απευθυνθώ για αλλαγή οθόνης. Επικοινωνησα με τη microsoft μέσω email αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μήπως γνωρίζετε εσείς κάποιον στην Ελλάδα να μπορεί να αναλάβει την αντικατάσταση ? ενδέχεται να χρειάζεται και αλλαγή μπαταρίας σας ευχαριστώ πολύ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Στις 11/1/2020 στις 4:56 ΜΜ, Sfakosg είπε καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Έχω ένα surface pro 4 windows tablet και δε γνωρίζω που να απευθυνθώ για αλλαγή οθόνης. Επικοινωνησα με τη microsoft μέσω email αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μήπως γνωρίζετε εσείς κάποιον στην Ελλάδα να μπορεί να αναλάβει την αντικατάσταση ? ενδέχεται να χρειάζεται και αλλαγή μπαταρίας σας ευχαριστώ πολύ!!!! Δεν είναι φθηνή οθόνη.. απο αθήνα είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γύρω στο 100άρικο η οθόνη προφανώς ΟΕΜ, και πρέπει να βρεις κάποιον που θα σε εξυπηρετεί η τιμή της εργασίας που θα σου πει για να μην ζαλιστείς, αν με αυτά στην ξεφτίλα βρεις κάποιον να ασχοληθεί με αυτό το πράγμα και έχεις δώσει ήδη 160€ π.χ. να έχεις υπ' όψιν ότι σε περίπτωση που βραχυκυκλώσει η μπαταρία που είναι ενσωματωμένη θα χρειαστεί πάλι αλλαγή οθόνης, όταν φουσκώσει συχνά καταστρέφει το digitizer, και για να βγει από το σασί ΑΝ πούμε ότι την έχει γλιτώσει το digitizer χωρίς να σπάσει πρέπει να είναι κάποιος μάγος Το αν αξίζει να πληρώσεις χρήματα για μία τέτοια επισκευή για ένα αισχρό προιόν όπως αυτό με ημερομηνία λήξης προφανώς και όχι, το αν θέλεις οπωσδήποτε να το επισκευάσεις fair enough αλλά να ξέρεις με τι μπλέκεις γιατί το κόστος είναι μεγάλο, προσωπικά είναι από τις δουλειές που δεν ασχολούμαι καν, περισσότερες είναι οι πιθανότητες να παρεξηγηθείς με τον πελάτη και να χάσεις χρόνο και χρήμα παρά να βγάλεις κέρδος.....βέβαια αυτό αφορά εμένα, σου εύχομαι καλή τύχη αλλά αν θες την γνώμη μου πέταξε το και πάρε ένα μικρότερο λάπτοπ αν το πρόβλημα είναι το μέγεθος, ένα 12άρι π.χ. Υ.Γ. Δεν το διάβασα καλά το μύνημα σου και είδα ότι γράφεις ότι ενδεχομένως χρειάζεται και αλλαγή μπαταρίας, αν έχει φουσκώσει όπως η φωτό από πάνω η ίδια η microsoft στο pro 3 αν ήσουν εκτός εγγύησης συνιστούσε στον χρήστη να σταματήσει την χρήση του και να αγοράσει άλλο https://answers.microsoft.com/en-us/surface/forum/surf3-surfperf/surface-3-battery-bulge-screen-separating/4d028383-9a70-4600-ac19-580aade738c5 Προφανώς και ανεύθυνη η υποστήριξη αλλά σε κάθε περίπτωση το σταμάτημα της χρήσης του ASAP, δεν θες προφανώς να σπάσει η οθόνη στα μάτια σου κοντα....σε περίπτωση που θές και μπαταρία ανεβαίνει και άλλο το κόστος, οπότε καλύτερα να μην ασχοληθείς και προφανώς να μην πετάξεις τα χρήματα σου σε ένα τέτοιο σκουπίδι μελλοντικά Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από Coppermine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasone Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Αν και καθυστερημενα, λογω του οτι εχω και εγω το surface pro 4 (i7/16g/512g) με το γνωστο προβλημα flickering & scrambling της οθόνης, το εφτιαξα μονος μου, χωρις αλλαγη οθόνης. Το άνοιξα, άλλαξα θερμική πάστα στον επεξεργαστή και κόλλησα στο πίσω μέρος της οθόνης ταινία capton. Τα αποτελέσματα ειναι εντυπωσιακά. Αν θέλεις, στο αναλαμβάνω. Και μια που θα ανοιχτεί, κάνουμε και αλλαγή μπαταρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpapada Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Καλημέρα! Εχω ένα surface pro 4 που κάνει flickering. Μπορείς να μου συστήσεις κάποιον να το αναλάβει? Τωρα είδα τη ανάρτησή σου. Καλημέρα και σε όλους. Αν κάποιος(α) έχει βρί λύση με την επισκευή του Surface pro 4 του παρακαλώ ας μου στείλει ένα μνμ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiKe-Dee Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μετά από μια σοβαρή υπερθέρμανση δικής μου ευθύνης είμαι στην ίδια κατάσταση με το Surface Pro 4 i5/8GB/256. @panasone όντως μπορείς να αναλάβεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelos89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 13/1/2020 στις 10:03 ΜΜ, coolerman είπε Ποια η διαφορά μεταξύ οθόνης αυθεντικής και OEM ; 6 ώρες πριν, agelos89 είπε Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από agelos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelos89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους Υπάρχει κάποιος που να αναλαμβάνει αλλαγή οθόνης ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelos89 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Καλημερα σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 https://www.itsys.gr/otoni-laptop-touch-screen-display-12-3-for-microsoft-surface-pro-4-1724-ltl123yl01-005-v1-0-ltn123yl01-001-ltn123yl01-005-ltn123yl01-007-ltl123yl01-008-lcd-display-touch-screen-digitizer-full-assembly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavlosKO Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Το δικό μου το πήγα με φουσκωμένη μπαταρία σε αρκετά αξιόπιστο μαγαζί το πάλεψαν κανένα 6μηνο προσπάθησαν να του περάσουν όλες τις μπαταρίες της αγοράς και λέει δεν τις δέχεται "τις πετάει το κύκλωμα, ανοίγει μόνο στην φόρτιση, κλείνει στα καλά καθούμενα" και τέτοια. Τι κάνουμε; Το πετάω; Υπάρχει κανείς που ξέρει τι περιγράφουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavlosKO Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Όπως όλοι φαντάζεστε ψιλό καίγομαι αν υπάρχει κάποιος που καταλαβαίνει και πιστεύει ότι μπορεί να κάνει δουλειά, πληρώνω κανονικά και του το στέλνω και άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Kανείς δεν θέλει να μπλέξει με συσκευές που δεν επiσκευάζονται ουσιαστικά και το ρίσκο προς το προσδοκώμενο κέρδος είναι πολύ μεγάλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Όποιος ενδιαφέρεται έχω το surface 4pro Άριστη κατάσταση. Δεν έχω τροφοδοτικό όμως να δω την λειτουργία του. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται και έχει τροφοδοτικό για δοκιμή το δίνω 100€. Είμαι η έκδοση με 128GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα