Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά    σας θα ήθελα την βοήθεια σας !Είμαι ανάμεσα σε δύο πολύ καλά ελαστικα  hankook ventus prime 3 και στα bridgestone turanza t005 σε διάσταση 185 60 15 ! Τα bridgestone πολυφορεμενα, αλλά μαλακά πλαινα! !!και αργο ζεσταμα ,Αναφορές για σκισηματα!Τα hankook λίγο πιο ενισχυμένα πλαινα! Αλλά όχι τόσο καλά όπως τα  bridgestone στο βρεγμένο! Τελικά τι ισχύει;ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ! 

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι όποιο και να φορέσεις δεν θα αντιληφθείς κάποια διαφορά.

Συνεπώς, θα έλεγα να επιλέξεις με βάση την τιμή και τη διαθεσιμότητα του πιο κοντινού σου εμπόρου.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Xalikounas είπε

Seat ibiza 1.2 2008  face lift  φορούσε όταν το πήρα  195 55 15, και τώρα 195 50 15!

Και θα πας σε 185/60-15? Το βλέπω λάθος.Στενότερο και ψηλότερο απο 195/50-15 ,φυσιολογικά μπορεί να είναι πιο άνετο αλλά θα χάσεις σε τιμόνι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα χάσω λίγο από τιμόνι και ίσως ελάχιστα από πλαινα κρατηματα αλλά δεν πάω και πατημένος στις στροφές! Από την άλλη θα κερδίσω άνεση  (με αυτό που έχω κοπαναει αρκετά ) οικονομία θα γεμίσει το κενό μεταξύ θολου σαν τρακτέρ είναι! Από την άλλη θεωρώ υπερβολικό το 195 σε 75 άλογα! 

Επεξ/σία από Xalikounas
Δημοσ.

Αυτό μου προτείνουν στα βουλκανιζατερ! Το ιδανικό θα ήταν 185 60 14!άμα προσέξεις στα tsi έχουν 185 ,195 205  ανάλογα την έκδοση! Tsi κάτω από 100hp δεν υπάρχει! 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Xalikounas είπε

Αυτό μου προτείνουν στα βουλκανιζατερ! Το ιδανικό θα ήταν 185 60 14!άμα προσέξεις στα tsi έχουν 185 ,195 205  ανάλογα την έκδοση! Tsi κάτω από 100hp δεν υπάρχει! 

Για να πας σε αυτά που λες τώρα θες και άλλες ζάντες .αμφιβάλλω ότι έχει μαμά 14αρες ζάντες.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Xalikounas είπε

Αυτό μου προτείνουν στα βουλκανιζατερ!

Το τι διάσταση προτείνουν στα βουλκανιζατέρ είναι το τελευταίο που θα ακούσεις.Δεν κατασκεύασαν αυτοί το αμάξι.Ελαστικα πουλάνε,δεν γνωρίζουν τι επιτρέπει η κάθε εταιρεία σε κάθε αμάξι.

Ρωτησε στην επίσημη αντιπροσωπεία τι διαστάσεις ζαντων/ελαστικών επιτρέπει η μαμά Seat για το συγκεκριμένο μοντέλο,πολύ πιθανόν να επιτρέπει τι διάσταση που θέλεις.Λογικα θα το λέει και στο manual του αυτοκινήτου.

Σχετικά με τα ελαστικά που ανέφερες,ισχύει ότι είπε ο φίλος turbatos πιο πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολες οι εταιριες ελαστικων εχουν "υπολογιστη" ελαστικων , εκει μπορεις να δεις τι φοραει

πχ https://www.michelin.gr/auto/browse-tyres/by-vehicle
https://www.pirelli.com/tyres/el-gr/car/find-your-tyres/fit-on-your-car
https://www.bridgestone.gr/ελαστικά-αυτοκινήτων-4x4-ημιφορτηγών/

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
Στις 12/1/2020 στις 5:48 ΜΜ, jmmys είπε

Το τι διάσταση προτείνουν στα βουλκανιζατέρ είναι το τελευταίο που θα ακούσεις.Δεν κατασκεύασαν αυτοί το αμάξι.Ελαστικα πουλάνε,δεν γνωρίζουν τι επιτρέπει η κάθε εταιρεία σε κάθε αμάξι.

Ρωτησε στην επίσημη αντιπροσωπεία τι διαστάσεις ζαντων/ελαστικών επιτρέπει η μαμά Seat για το συγκεκριμένο μοντέλο,πολύ πιθανόν να επιτρέπει τι διάσταση που θέλεις.Λογικα θα το λέει και στο manual του αυτοκινήτου.

Σχετικά με τα ελαστικά που ανέφερες,ισχύει ότι είπε ο φίλος turbatos πιο πάνω.

Μου είπε η seat να μην παρεκκλινω από του κατασκευαστή γιατί είναι σεταρισμενο ανάρτηση κ.τ. λ. Γαυτη την διάσταση 195/55/15 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...