Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε

. Όταν είπε η πρόεδρος τη ποινή είπε και για εγγραφή στο μητρώο. Το άκουσα καθαρά. Άρα σε αυτή τη περίπτωση τι ισχύει; Αν μπορείς πες μου γιατί έχω πάθει τρελό άγχος φίλε μου!!!

Πρώτη φορά το ακούω, αλλά και πάλι δεν λες τί ακριβώς άκουσες. Συνήθως οι δικαστές δε γνωρίζουν τί γράφεται και τί όχι στο ποινικό μητρώο γιατί δεν ασχολούνται με αυτά, είναι αρμοδιότητα του γραμματέα της έδρας και κυρίως του εισαγγελέα. Μπορεί να μην κατάλαβες καλά και να άκουσες κάτι άλλο. Το πιο πιθανό είναι να ανέφερε για το ποινικό σου μητρώο όταν ήταν να εξετάσει το ζήτημα της χορήγησης αναστολής. Κοιτούν το ποινικό μητρώο για να δούνε αν πληροίς τις προϋποθέσεις αναστολής.

Σε κάθε περίπτωση, κάνεις υποθέσεις. Όπως σου έχουν πει και άλλοι πήγαινε και πάρε πρώτα το αντίγραφο και μετά τα συζητάμε, αλλά το πιθανότερο είναι να είναι καθαρό το μητρώο σου, μην αγχώνεσαι.

Επεξ/σία από lamargos
  • Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φίλε πάρε το στα χέρια σου και βλέπεις. Με τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα ίσως τη γλιτώσεις. Αν όμως της έχεις πατήσει, προτείνω ειλικρίνεια και μόνο, όχι ιστορίες και φούμαρα, μιλά ευθέως και εξήγησε την κατάσταση, πες πόσο θέλεις τη δουλειά και πως αυτά ήταν στο παρελθόν. Καλή σου τύχη!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lamargos είπε

Πρώτη φορά το ακούω, αλλά και πάλι δεν λες τί ακριβώς άκουσες. Συνήθως οι δικαστές δε γνωρίζουν τί γράφεται και τί όχι στο ποινικό μητρώο γιατί δεν ασχολούνται με αυτά, είναι αρμοδιότητα του γραμματέα της έδρας και κυρίως του εισαγγελέα. Μπορεί να μην κατάλαβες καλά και να άκουσες κάτι άλλο. Το πιο πιθανό είναι να ανέφερε για το ποινικό σου μητρώο όταν ήταν να εξετάσει το ζήτημα της χορήγησης αναστολής. Κοιτούν το ποινικό μητρώο για να δούνε αν πληροίς τις προϋποθέσεις αναστολής.

Σε κάθε περίπτωση, κάνεις υποθέσεις. Όπως σου έχουν πει και άλλοι πήγαινε και πάρε πρώτα το αντίγραφο και μετά τα συζητάμε.

Όταν είπε την απόφαση είπε. Ένοχος. Ένα μήνα φυλάκιση με τριετή αναστολή και εγγραφή στο μητρώο. Τώρα ποιο μητρώο εννοούσε θεός και ψυχή της. Η κατηγορία ήταν μικροποσότητα για προσωπική αποκλείστηκα δίκη του χρήση. Αυτό ακριβώς ήταν. 

2 λεπτά πριν, afantos είπε

Φίλε πάρε το στα χέρια σου και βλέπεις. Με τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα ίσως τη γλιτώσεις. Αν όμως της έχεις πατήσει, προτείνω ειλικρίνεια και μόνο, όχι ιστορίες και φούμαρα, μιλά ευθέως και εξήγησε την κατάσταση, πες πόσο θέλεις τη δουλειά και πως αυτά ήταν στο παρελθόν. Καλή σου τύχη!

Κοιτα επειδή είναι μεγάλη βιομηχανία από της μεγαλύτερες δηλαδή είναι απρόσωπη τελείως η φάση εκεί. Δεν είναι πιάνεις κάποιον και το συζητάς δυστυχώς. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, afantos είπε

Με τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα ίσως τη γλιτώσεις.

Οι αλλαγές στον ποινικό κώδικα δεν παίζουν κανένα ρόλο στη συγκεκριμένη περίπτωσή σου. Η ποινή είναι πολύ μικρή και είναι αμετάκλητη πλέον, ούτε έφεση μπορείς να ασκήσεις ούτε τίποτα. Κατά τα λοιπά συμφωνώ. Ούτε καν ποινή δε θεωρείται αυτή από τη στιγμή, που δε γράφεται στο μητρώο, περισσότερο σαν ποινική επίπληξη για συμμόρφωση στο μέλλον.

2 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε

Όταν είπε την απόφαση είπε. Ένοχος. Ένα μήνα φυλάκιση με τριετή αναστολή και εγγραφή στο μητρώο. Τώρα ποιο μητρώο εννοούσε θεός και ψυχή της.

Δεκέμβριο του 2018 έγινε η δίκη ή Δεκέμβριο του 2019? Αθήνα ή επαρχία?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε

Μπαφους έχω να κάνω εδώ και δύο χρόνια. Αλλά η ζημιά έγινε τώρα δυστυχώς. Να σε ρωτήσω κάτι γιατί φαίνεται να σκαμπάζεις και δυο πραγματάκια. Όταν είπε η πρόεδρος τη ποινή είπε και για εγγραφή στο μητρώο. Το άκουσα καθαρά. Άρα σε αυτή τη περίπτωση τι ισχύει; Αν μπορείς πες μου γιατί έχω πάθει τρελό άγχος φίλε μου!!!

Άλλο τι γράφεται στο μητρώο σου, άλλο τι γράφεται στο πιστοποιητικό που θα σου δοθεί.

Μην αγχώνεσαι πάρε το αντίγραφο και βλέπεις...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lamargos είπε

Οι αλλαγές στον ποινικό κώδικα δεν παίζουν κανένα ρόλο στη συγκεκριμένη περίπτωσή σου. Η ποινή είναι πολύ μικρή και είναι αμετάκλητη πλέον, ούτε έφεση μπορείς να ασκήσεις ούτε τίποτα. Κατά τα λοιπά συμφωνώ. Ούτε καν ποινή δε θεωρείται αυτή από τη στιγμή, που δε γράφεται στο μητρώο, περισσότερο σαν ποινική επίπληξη για συμμόρφωση στο μέλλον.

Δεκέμβριο του 18 επαρχία. 

3 λεπτά πριν, lamargos είπε

Εγώ ο κακομοίρης ένα απλό γενικής χρήσης θέλω προσκομίσω. Αυτό με ενδιαφέρει. Το δικαστικό ας γράφει την Άρτα με τα Γιάννενα μαζί. Τη δουλειά θέλω μόνο εγώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δικάστηκες με τον παλιό κώδικα ποινικής δικονομίας. Το πιο πιθανό είναι να το είπε κατά λάθος ή να μην κατάλαβες καλά. Το πιθανότερο και το σωστό είναι το αντίγραφο ποινικού μητρώου γενικής χρήσης, που θα λάβεις, να είναι καθαρό. Η συγκεκριμένη ποινή ΔΕΝ πρέπει να αναγράφεται. Το δικαστικής χρήσης είναι διαφορετικό και ούτως ή άλλως ούτε εσύ μπορείς να το πάρεις ούτε οποιοσδήποτε ιδιώτης εργοδότης. Οπότε, μην αγχώνεσαι, πήγαινε και πάρτο και λήξε την κουβέντα εδώ, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε άλλο. Ηρέμησε και βγες και πιες ένα ποτάκι, Σάββατο βράδυ που είναι...

Επεξ/σία από lamargos
  • Like 5
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mylo είπε

Τελικά θα μας πεις πια βιομηχανία είναι ή θα πρέπει να κεράσουμε τσιγάρο; 

Δυστυχώς αυτό δε γίνεται φίλε. 

Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το θέμα μου και απαντήσατε. Να είστε όλοι καλά και καλή χρόνια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...