Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mclein² είπε

δε θα φαινεται τιποτα στο γενικης χρησης που θα δωσεις.

εφεση δεν εκανες στο δικαστηριο ;

Όχι δεν είχα κάνει. Ήταν η πρώτη φορά σε δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και τη πάτησα. Άγρια κιόλας. Αφού δεν είχα μία. Τι δικηγόρο. Ίσα ίσα τα εισιτήρια να πάω είχα και αυτά με δυσκολία. 

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Έχουν το δικαίωμα να ζητάνε τέτοια στοιχεία; Ήξερα βασικά μόνο για σώματα ασφάλειας η κατι σχετικό με φύλαξη σε τράπεζες και χρηματοοικονομικο τομέα. 

περυσι μου ζητησαν μητρωο στα πρακτικερ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Gregstav1980 είπε

Όχι δεν είχα κάνει. Ήταν η πρώτη φορά σε δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και τη πάτησα. Άγρια κιόλας. Αφού δεν είχα μία. Τι δικηγόρο. Ίσα ίσα τα εισιτήρια να πάω είχα και αυτά με δυσκολία. 

Καλά δεν δικαιούσουν να ζητήσεις δικηγόρο δωρεάν; Anyway σύμφωνα με το link που ανέβασε ο φίλος δεν θα φαίνεται κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε

οκ, δε θα φαινεται τιποτα παντως.

υγ - εχω καταδικαστει (προ 15 ετιας) πρωτοδικα για οπλοφορια, εξυβριση & αυτοσχεδιους αγωνες στο δρομο και μεχρι να φτασουμε στην εφεση & να παραγραφουν ολα, δε φαινοταν τιποτα και η ποινη ηταν ακριβως ιδια με τη δικη σου.

υγ2 - τοτε θυμαμαι ειχε πολλους σαν εσενα που τους επιασαν να πινουν απο 1 τσιγαρο μεχρι 1 στρεμμα και παραυτα τους εβαλαν ολους πρωτους κ τους αθωωναν στο φτερο...

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Natha είπε

Αυτό είναι μετά το δίλλημα αν το στέλνεις ή όχι. Γιατί μπορεί να το θέλουν για άμα έχει κλέψει ή δείρει κάποιον ή οδηγούσε μεθυσμένος και να μην τους νοιάζει αν κάνει κανα τσιγάρο.

Εννοείται άτομο που έχει πιαστεί να κλέβει δεν περνάει ούτε την πόρτα σου.

Το λες στον υπεύθυνο ότι κάνεις που και που κανένα τσιγάρο και βλέπεις αντιδράσεις.

Αφου παρεις στο χέρι το χαρτί και δεις ότι το γράφει.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σκέψου να έχει πιαστεί να κλέβει,τον προσλαμβάνεις;

Όχι, αλλά δεν είχα ξανακούσει ποτέ εκτός σωμάτων ασφαλείας κτλπ να ζητάνε ποινικό μητρώο.

Αν είναι έτσι να ζητάνε όλοι τότε με αυτό το σκεπτικό, σε καφετέριες, σε λογιστήρια, σε ταβέρνες,σε φούρνους, παντού εν ολίγοις. 

Πως το βλέπεις αυτό; δεν είναι σωστό; 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε

Μακάρι ρε παιδιά μακάρι τι να πω. 

μην αγχωνεσαι στην τελικη δεν εχεις κανει και φονο και αν φτασει να το διαβασει και καποιος θα του πεις παντελωνατα οτι εγινε αυτο και αυτο  ηταν λαθος και τελος

Δημοσ.

και να γράφει κάτι δεν ξέρω αν ειναι λογος να μην σε πάρουν στη δουλειά. 

Γενικα στις 2 τελευταίες δουλειες μου μου ζήτησαν ποινικο μητρώο (οπότε θεωρω οτι εχει γινει κοινη πρακτική πλεον) και στην τελευταία μου εκαναν και background check. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Όχι, αλλά δεν είχα ξανακούσει ποτέ εκτός σωμάτων ασφαλείας κτλπ να ζητάνε ποινικό μητρώο.

Αν είναι έτσι να ζητάνε όλοι τότε με αυτό το σκεπτικό, σε καφετέριες, σε λογιστήριο, σε ταβέρνες,σε φούρνους, παντού εν ολίγοις. 

Πως το βλέπεις αυτό; δεν είναι σωστό; 

Μπορεί και να είναι ,σίγουρα αν ήθελα υπάλληλο που θα βασίζομαι πάνω του θα ήθελα να ξέρω τι καπνό φουμάρει,no pun intended. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Μπορεί και να είναι ,σίγουρα αν ήθελα υπάλληλο που θα βασίζομαι πάνω του θα ήθελα να ξέρω τι καπνό φουμάρει,no pun intended. 

ασε φιλε μου...τους ειδαμε και τους ακαπνους !!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Δεν εχουν δικαίωμα να ζητησουν ποινικό μητρώο

Και εγώ αυτό θεωρώ 👍

Είναι παράνομο. 

Αμα ήταν έτσι θα έβγαιναν τα αντίγραφα ποινικού μητρώου για χαβαλέ να τα ελενχει ο καθένας σε κάθε δουλειά πριν τον προσλάβουν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...