Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, mclein² είπε δε θα φαινεται τιποτα στο γενικης χρησης που θα δωσεις. εφεση δεν εκανες στο δικαστηριο ; Όχι δεν είχα κάνει. Ήταν η πρώτη φορά σε δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και τη πάτησα. Άγρια κιόλας. Αφού δεν είχα μία. Τι δικηγόρο. Ίσα ίσα τα εισιτήρια να πάω είχα και αυτά με δυσκολία.
katman2000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Έχουν το δικαίωμα να ζητάνε τέτοια στοιχεία; Ήξερα βασικά μόνο για σώματα ασφάλειας η κατι σχετικό με φύλαξη σε τράπεζες και χρηματοοικονομικο τομέα. περυσι μου ζητησαν μητρωο στα πρακτικερ
Natha Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Gregstav1980 είπε Όχι δεν είχα κάνει. Ήταν η πρώτη φορά σε δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και τη πάτησα. Άγρια κιόλας. Αφού δεν είχα μία. Τι δικηγόρο. Ίσα ίσα τα εισιτήρια να πάω είχα και αυτά με δυσκολία. Καλά δεν δικαιούσουν να ζητήσεις δικηγόρο δωρεάν; Anyway σύμφωνα με το link που ανέβασε ο φίλος δεν θα φαίνεται κάτι.
mclein² Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε Όχι δεν είχα κάνει. Ήταν η πρώτη φορά σε δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και τη πάτησα. Άγρια κιόλας. Αφού δεν είχα μία. Τι δικηγόρο. Ίσα ίσα τα εισιτήρια να πάω είχα και αυτά με δυσκολία. οκ, δε θα φαινεται τιποτα παντως. υγ - εχω καταδικαστει (προ 15 ετιας) πρωτοδικα για οπλοφορια, εξυβριση & αυτοσχεδιους αγωνες στο δρομο και μεχρι να φτασουμε στην εφεση & να παραγραφουν ολα, δε φαινοταν τιποτα και η ποινη ηταν ακριβως ιδια με τη δικη σου. υγ2 - τοτε θυμαμαι ειχε πολλους σαν εσενα που τους επιασαν να πινουν απο 1 τσιγαρο μεχρι 1 στρεμμα και παραυτα τους εβαλαν ολους πρωτους κ τους αθωωναν στο φτερο... Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από mclein²
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Natha είπε Αυτό είναι μετά το δίλλημα αν το στέλνεις ή όχι. Γιατί μπορεί να το θέλουν για άμα έχει κλέψει ή δείρει κάποιον ή οδηγούσε μεθυσμένος και να μην τους νοιάζει αν κάνει κανα τσιγάρο. Εννοείται άτομο που έχει πιαστεί να κλέβει δεν περνάει ούτε την πόρτα σου. Το λες στον υπεύθυνο ότι κάνεις που και που κανένα τσιγάρο και βλέπεις αντιδράσεις. Αφου παρεις στο χέρι το χαρτί και δεις ότι το γράφει. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από Ukforthemoment
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σκέψου να έχει πιαστεί να κλέβει,τον προσλαμβάνεις; Όχι, αλλά δεν είχα ξανακούσει ποτέ εκτός σωμάτων ασφαλείας κτλπ να ζητάνε ποινικό μητρώο. Αν είναι έτσι να ζητάνε όλοι τότε με αυτό το σκεπτικό, σε καφετέριες, σε λογιστήρια, σε ταβέρνες,σε φούρνους, παντού εν ολίγοις. Πως το βλέπεις αυτό; δεν είναι σωστό; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από stelios18120
katman2000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Gregstav1980 είπε Μακάρι ρε παιδιά μακάρι τι να πω. μην αγχωνεσαι στην τελικη δεν εχεις κανει και φονο και αν φτασει να το διαβασει και καποιος θα του πεις παντελωνατα οτι εγινε αυτο και αυτο ηταν λαθος και τελος
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 και να γράφει κάτι δεν ξέρω αν ειναι λογος να μην σε πάρουν στη δουλειά. Γενικα στις 2 τελευταίες δουλειες μου μου ζήτησαν ποινικο μητρώο (οπότε θεωρω οτι εχει γινει κοινη πρακτική πλεον) και στην τελευταία μου εκαναν και background check.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δεν εχουν δικαίωμα να ζητησουν ποινικό μητρώο
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Όχι, αλλά δεν είχα ξανακούσει ποτέ εκτός σωμάτων ασφαλείας κτλπ να ζητάνε ποινικό μητρώο. Αν είναι έτσι να ζητάνε όλοι τότε με αυτό το σκεπτικό, σε καφετέριες, σε λογιστήριο, σε ταβέρνες,σε φούρνους, παντού εν ολίγοις. Πως το βλέπεις αυτό; δεν είναι σωστό; Μπορεί και να είναι ,σίγουρα αν ήθελα υπάλληλο που θα βασίζομαι πάνω του θα ήθελα να ξέρω τι καπνό φουμάρει,no pun intended. 1
mclein² Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Μπορεί και να είναι ,σίγουρα αν ήθελα υπάλληλο που θα βασίζομαι πάνω του θα ήθελα να ξέρω τι καπνό φουμάρει,no pun intended. ασε φιλε μου...τους ειδαμε και τους ακαπνους !!!!
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Δεν εχουν δικαίωμα να ζητησουν ποινικό μητρώο Και εγώ αυτό θεωρώ 👍 Είναι παράνομο. Αμα ήταν έτσι θα έβγαιναν τα αντίγραφα ποινικού μητρώου για χαβαλέ να τα ελενχει ο καθένας σε κάθε δουλειά πριν τον προσλάβουν.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Ακόμα και το δημόσιο δεν εχει τέτοιο δικαίωμα
greengr21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Και εγω χρειάστηκα λευκό μητρώο σε δουλειά με σχέση υγειονομικου χαρακτήρα, δεν είναι μόνο σώματα ασφαλείας κτλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις