neosstoforum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή σας χρονιά. Πριν 1 μήνα περίπου ολοκλήρωσα το low budget gaming pc μου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας σε περίπτωση που αναζητά κάποιος κάτι παρόμοιο. Το σύστημα είναι το εξής: Κουτί: Fazn Paladin Tower Μητρική κάρτα: Gigabyte AB350M-DS3H V2 Επεξεργαστής: Ryzen 3 1200 Κάρτα γραφικών: MSI GTX 1050 Ti 4G OC (αγοράστηκε μεταχειρισμένη στα 80€) RAM: G.Skill Aegis 3000MHz 1x8GB SSD: SanDisk SSD Plus 120GB HDD: Western Digital WD3200AVVS 320GB PSU: 350W Το HDD και το τροφοδοτικό τα είχα από το παλιό μου σύστημα οπότε δεν αγόρασα καινούρια. Αυτά που βλέπετε πάνω βγήκαν γύρω στα 280€. Οπότε με ένα οικονομικό HDD (ή ένα μεγαλύτερης χωρητικότητας SSD) και ένα PSU πιστεύω δε θα ξεπεράσει τα 350€. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από neosstoforum 2
leros2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Καλησπέρα και καλή σας χρονιά. Ελπίζω να μην έχω ανοίξει το θέμα σε λάθος κατηγορία. Πριν 1 μήνα περίπου ολοκλήρωσα το low budget gaming pc μου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας σε περίπτωση που αναζητά κάποιος κάτι παρόμοιο. Το σύστημα είναι το εξής: Κουτί: Fazn Paladin Μητρική κάρτα: Gigabyte AB350M-DS3H V2 Επεξεργαστής: Ryzen 3 1200 Κάρτα γραφικών: MSI GTX 1050 Ti 4G OC (αγοράστηκε μεταχειρισμένη στα 80€) RAM: G.Skill Aegis 3000MHz 1x8GB SSD: SanDisk SSD Plus 120GB Το HDD και το τροφοδοτικό τα είχα από το παλιό μου σύστημα οπότε δεν αγόρασα άλλα. Αυτά που βλέπετε πάνω μου βγήκαν γύρω στα 275€. Εκτός από την κάρτα γραφικών όλα τα κομμάτια είναι καινούρια. Φωτό βάλε
neosstoforum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε Φωτό βάλε Βεβαίως. Είχα βάλει φωτογραφίες σε ένα άλλο θέμα αλλά ας τα προσθέσω και εδώ.
qwertyuiop2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστούμε πολύ, ενδιαφέρουσα προσέγγιση για ανήψια, μικρά παιδιά και φτωχούς φίλους. Μία ερώτηση: Δε θα ήταν καλύτερα η ίδια ram (ίδιας ταχύτητας τελοσπάντων) να βρίσκεται σε 2χ4 για να κερδίζει ο χρήστης και τα οφέλη του dual channel, όσο κι αν είναι αυτά; Ακόμα και το 5-10% σε αυτές τις περιπτώσεις μετράει.
neosstoforum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Ευχαριστούμε πολύ, ενδιαφέρουσα προσέγγιση για ανήψια, μικρά παιδιά και φτωχούς φίλους. Μία ερώτηση: Δε θα ήταν καλύτερα η ίδια ram (ίδιας ταχύτητας τελοσπάντων) να βρίσκεται σε 2χ4 για να κερδίζει ο χρήστης και τα οφέλη του dual channel, όσο κι αν είναι αυτά; Ακόμα και το 5-10% σε αυτές τις περιπτώσεις μετράει. Δε κατάλαβα αυτό με τα ανήψια, μικρά παιδιά, φτωχούς φίλους.. Με το σύστημα αυτό παίζεις άνετα μέχρι και Cyberpunk 2077, έστω και σε low. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αλλά επειδή στην αρχή είχα πάρει μια μητρική της Asrock με 2 slots ήταν προτιμότερο να αγοράσω μια 8άρα για μελλοντικές αναβαθμίσεις.
daredevil1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Ωραίος καλό build είδα και που αλλού μπορώ να βάλω τους δίσκους και έχω κάνει το κουτί ένα κουβάρι lol.
qwertyuiop2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, neosstoforum είπε Δε κατάλαβα αυτό με τα ανήψια, μικρά παιδιά, φτωχούς φίλους.. Με το σύστημα αυτό παίζεις άνετα μέχρι και Cyberpunk 2077, έστω και σε low. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αλλά επειδή στην αρχή είχα πάρει μια μητρική της Asrock με 2 slots ήταν προτιμότερο να αγοράσω μια 8άρα για μελλοντικές αναβαθμίσεις. To low (ή κουβανέζικο, όπως το αποκαλώ) gaming αφορά τις κατηγορίες που ανέφερα. Οκ, βγάζει λογική έτσι το 1 dimm, γιατί το τουμπανάκι των 350 γίνεται πολύ εύκολα ένα θηρίο με κάποιον 3700 πχ, άλλα 8 γίγα και μία 5700.
neosstoforum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε To low (ή κουβανέζικο, όπως το αποκαλώ) gaming αφορά τις κατηγορίες που ανέφερα. Οκ, βγάζει λογική έτσι το 1 dimm, γιατί το τουμπανάκι των 350 γίνεται πολύ εύκολα ένα θηρίο με κάποιον 3700 πχ, άλλα 8 γίγα και μία 5700. Βρε θα γίνει θηρίο αλλά θα δώσεις και το 700αρικο από πάνω 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα