Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλή σας χρονιά. Πριν 1 μήνα περίπου ολοκλήρωσα το low budget gaming pc μου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας σε περίπτωση που αναζητά κάποιος κάτι παρόμοιο. Το σύστημα είναι το εξής:

Κουτί: Fazn Paladin Tower

Μητρική κάρτα: Gigabyte AB350M-DS3H V2

Επεξεργαστής: Ryzen 3 1200 

Κάρτα γραφικών: MSI GTX 1050 Ti 4G OC (αγοράστηκε μεταχειρισμένη στα 80€)

RAM: G.Skill Aegis 3000MHz 1x8GB

SSD: SanDisk SSD Plus 120GB

HDD: Western Digital WD3200AVVS 320GB

PSU: 350W

Το HDD και το τροφοδοτικό τα είχα από το παλιό μου σύστημα οπότε δεν αγόρασα καινούρια. Αυτά που βλέπετε πάνω βγήκαν γύρω στα 280€. Οπότε με ένα οικονομικό HDD (ή ένα μεγαλύτερης χωρητικότητας SSD) και ένα PSU πιστεύω δε θα ξεπεράσει τα 350€.

IMG-20200111-123857.jpg

IMG-20200111-154236.jpg

IMG-20200111-154301.jpg

IMG-20200111-154436.jpg

IMG-20200111-154544.jpg

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Καλησπέρα και καλή σας χρονιά. Ελπίζω να μην έχω ανοίξει το θέμα σε λάθος κατηγορία. Πριν 1 μήνα περίπου ολοκλήρωσα το low budget gaming pc μου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας σε περίπτωση που αναζητά κάποιος κάτι παρόμοιο. Το σύστημα είναι το εξής:

Κουτί: Fazn Paladin

Μητρική κάρτα: Gigabyte AB350M-DS3H V2

Επεξεργαστής: Ryzen 3 1200 

Κάρτα γραφικών: MSI GTX 1050 Ti 4G OC (αγοράστηκε μεταχειρισμένη στα 80€)

RAM: G.Skill Aegis 3000MHz 1x8GB

SSD: SanDisk SSD Plus 120GB

Το HDD και το τροφοδοτικό τα είχα από το παλιό μου σύστημα οπότε δεν αγόρασα άλλα. Αυτά που βλέπετε πάνω μου βγήκαν γύρω στα 275€. Εκτός από την κάρτα γραφικών όλα τα κομμάτια είναι καινούρια.

Φωτό βάλε

Δημοσ.

Ευχαριστούμε πολύ, ενδιαφέρουσα προσέγγιση για ανήψια, μικρά παιδιά και φτωχούς φίλους.

Μία ερώτηση: Δε θα ήταν καλύτερα η ίδια ram (ίδιας ταχύτητας τελοσπάντων) να βρίσκεται σε 2χ4 για να κερδίζει ο χρήστης και τα οφέλη του dual channel, όσο κι αν είναι αυτά; Ακόμα και το 5-10% σε αυτές τις περιπτώσεις μετράει.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Ευχαριστούμε πολύ, ενδιαφέρουσα προσέγγιση για ανήψια, μικρά παιδιά και φτωχούς φίλους.

Μία ερώτηση: Δε θα ήταν καλύτερα η ίδια ram (ίδιας ταχύτητας τελοσπάντων) να βρίσκεται σε 2χ4 για να κερδίζει ο χρήστης και τα οφέλη του dual channel, όσο κι αν είναι αυτά; Ακόμα και το 5-10% σε αυτές τις περιπτώσεις μετράει.

Δε κατάλαβα αυτό με τα ανήψια, μικρά παιδιά, φτωχούς φίλους.. Με το σύστημα αυτό παίζεις άνετα μέχρι και Cyberpunk 2077, έστω και σε low. 

Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αλλά επειδή στην αρχή είχα πάρει μια μητρική της Asrock με 2 slots ήταν προτιμότερο να αγοράσω μια 8άρα για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Δε κατάλαβα αυτό με τα ανήψια, μικρά παιδιά, φτωχούς φίλους.. Με το σύστημα αυτό παίζεις άνετα μέχρι και Cyberpunk 2077, έστω και σε low. 

Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αλλά επειδή στην αρχή είχα πάρει μια μητρική της Asrock με 2 slots ήταν προτιμότερο να αγοράσω μια 8άρα για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

To low (ή κουβανέζικο, όπως το αποκαλώ) gaming αφορά τις κατηγορίες που ανέφερα. :)

Οκ, βγάζει λογική έτσι το 1 dimm, γιατί το τουμπανάκι των 350 γίνεται πολύ εύκολα ένα θηρίο με κάποιον 3700 πχ, άλλα 8 γίγα και μία 5700. B)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

To low (ή κουβανέζικο, όπως το αποκαλώ) gaming αφορά τις κατηγορίες που ανέφερα. :)

Οκ, βγάζει λογική έτσι το 1 dimm, γιατί το τουμπανάκι των 350 γίνεται πολύ εύκολα ένα θηρίο με κάποιον 3700 πχ, άλλα 8 γίγα και μία 5700. B)

Βρε θα γίνει θηρίο αλλά θα δώσεις και το 700αρικο από πάνω 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...