Προς το περιεχόμενο

Δεύτερος σκληρός με πλεόνασμα χώρου.

cronos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρίν λίγες εβδομάδες έκανα ένα post σχετικά με ένα παλιό μου σκληρό ο οποίος μόλις πήγα να του κάνω format διαπίστωσα ότι έχει ένα κομμάτι περίπου ένα GB αφορμάριστο. Το ένωσα με το υπόλοιπο μέρος 5.1GB και είχα ένα σκληρό κάπου 6.1 GB. Φυσικά, όλο προβλήματα έχει από τότε, αλλά αυτό είναι μιά άλλη ιστορία.

Σήμερα έπαιζα με ένα παλιό σύστημα στο γραφείο, το οποίο γνλωριζα ότι έχει Linux πάνω. Ο σκληρός είναι και αυτός 5GB (Quantum fireball όπως και ο άλλος παραπάνω) . Κάνω boot από ένα bootcd που διαθέτω με διάφορα προγράμματα, μεταξύ των οποίων και το Partition Magic 8.02 .

Πρίν κάνω οτιδήποτε, είδα ότι περισσεύει και σ'αυτόν χώρος, ο οποίος είναι αφορμάριστος και είναι της τάξης του GB. Δύο partitions σύνολο 5GB και ένα κομμάτι αφορμάριστο. Φυσικά δεν την ξαναπατάω, γιατί όταν ένωσα το κομμάτι αυτό στον άλλο σκληρό, ο σκληρός γαμήθηκε.

Το ερώτημά μου είναι γιατί περισσεύει αυτό το κομμάτι. Στον παλιό έλεγα ότι μπορεί να έχει γίνει λάθος στο format πρίν χρόνια, αλλά αυτός είναι του γραφείου μου και είχε φορμαριστεί από άσχετα άτομα. Τί μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

Μόλις μου είπε ένας φίλος μου ότι εκείνη τη περίοδο οι εξάριδες quantum fireball είχαν πρόβλημα. Λέτε να τον έκοψαν έτσι, αφαιρώντας το προβληματικό κομμάτι και να τον έδωσαν για πεντάρι? Αν είναι έτσι μιλάμε για απίστευτες κομπίνες. Και μετά μιλάμε για πλαίσιο και άλλες εταιρίες. Ποιόν να πρωτο-εμπιστευτείς? Αλλά αυτό που με παραξενεύει είναι, πώς έκρυψαν ολόκληρο GB από τα προγράμματα και τώρα ξαφνικά με νέες κδόσεις των προγραμάτων φαίνονται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...