Anony_Mouse Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και ανοίγω πρώτη φορά θέμα, γι' αυτό συγχωρέστε με αν έχει συζητηθεί παλαιότερα στο forum το συγκεκριμένο θέμα. Ψάχνω για μία (όσο γίνεται ) "έμπιστη" εφαρμογή Password Manager για Android.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Εγω χρησιμοποιω Last Pass χρονια τωρα χωρις κανενα προβλημα
Fabricated Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Το Samsung pass με εχει βολέψει απίστευτα αλλα ισως είναι διαθέσιμο μονο σε Samsung
villasg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Χρονια roboform που παιζει με ολες τiς συσκευες μου ( pc κινητο Tvbox ταμπλετ κλπ)
RexMundi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ το Bitwarden σε κινητό και PC. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από RexMundi
enterhere Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Εγω χρησιμοποιω Last Pass χρονια τωρα χωρις κανενα προβλημα +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα