Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για μια περίοδο τα πακέτα combo της vodafone είχαν παει στα 12 ευρώ και τώρα ξαναέχουν 10....κάνω λάθος ή θυμάμαι κάτι λαθος?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στη Wind πάντως παραμένουν το ίδιο: 10,40 το φθηνότερο άρα πρακτικά 12 ευρώ η ελάχιστη ανανέωση.

Αν δεν ήταν η ιστορία με τις τράπεζες που σου βγάζουν το λάδι για να αλλάξουν το νούμερο του ebanking, η Wind θα είχε φάει ήδη σουτ. Υπομονή λίγο ακόμα...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Στη Wind πάντως παραμένουν το ίδιο: 10,40 το φθηνότερο άρα πρακτικά 12 ευρώ η ελάχιστη ανανέωση.

Αν δεν ήταν η ιστορία με τις τράπεζες που σου βγάζουν το λάδι για να αλλάξουν το νούμερο του ebanking, η Wind θα είχε φάει ήδη σουτ. Υπομονή λίγο ακόμα...

Εγώ το γύρισα σε q και ησύχασα. Κάνεις και κονε με 12gb free και τη βγάζεις με 5ε το μήνα 

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και η Q από το κακό στο χειρότερο πάει. Πλέον ελάχιστο ποσό ανανέωσης 10€ και προσφορές εκεί που έβγαζε κάθε μέρα, τώρα κάθε 3 μέρες.

Δημοσ.

Εγώ έχω συμβόλαιο με κυπριακή εταιρία με 25 ευρώ τον μήνα έχω απεριόριστα λεπτά sms και 2 gb. Όταν έρχομαι στην Ελλάδα ισχύουν κανονικά όλα τα παραπάνω. 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...