kokos198 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 για μια περίοδο τα πακέτα combo της vodafone είχαν παει στα 12 ευρώ και τώρα ξαναέχουν 10....κάνω λάθος ή θυμάμαι κάτι λαθος?
nzeppos Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Στη Wind πάντως παραμένουν το ίδιο: 10,40 το φθηνότερο άρα πρακτικά 12 ευρώ η ελάχιστη ανανέωση. Αν δεν ήταν η ιστορία με τις τράπεζες που σου βγάζουν το λάδι για να αλλάξουν το νούμερο του ebanking, η Wind θα είχε φάει ήδη σουτ. Υπομονή λίγο ακόμα...
adi32 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, nzeppos είπε Στη Wind πάντως παραμένουν το ίδιο: 10,40 το φθηνότερο άρα πρακτικά 12 ευρώ η ελάχιστη ανανέωση. Αν δεν ήταν η ιστορία με τις τράπεζες που σου βγάζουν το λάδι για να αλλάξουν το νούμερο του ebanking, η Wind θα είχε φάει ήδη σουτ. Υπομονή λίγο ακόμα... Εγώ το γύρισα σε q και ησύχασα. Κάνεις και κονε με 12gb free και τη βγάζεις με 5ε το μήνα 2
infini Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Και η Q από το κακό στο χειρότερο πάει. Πλέον ελάχιστο ποσό ανανέωσης 10€ και προσφορές εκεί που έβγαζε κάθε μέρα, τώρα κάθε 3 μέρες.
shooterg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Εγώ έχω συμβόλαιο με κυπριακή εταιρία με 25 ευρώ τον μήνα έχω απεριόριστα λεπτά sms και 2 gb. Όταν έρχομαι στην Ελλάδα ισχύουν κανονικά όλα τα παραπάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα