Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μικρη χρηση πχ 150 λεπτα το μηνα και 250MB ποιο συμφερει ?

Q, Frog ?

H Q εχω ακουσει οτι εχει χαλια σημα

Η Frog τι λεει ?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, zio10 είπε

Πιστεύω θα το πάνε υποχρεωτικά στο 12άρι το μήνα σιγά σιγά. Την πάτησα κι εγώ με wind, έβαλα 10€ και αναγκάστηκα να βάλω άλλα 10€ για να αγοράσω πακέτο.

Στη vodafone δεν είδα ακόμα κάποια αύξηση.

ερχονται και στην vodafone αλλαγές απο 3/2/2020

https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20191227-allages-paketon-gia-syndromites-kartokinitis/

41 λεπτά πριν, adi32 είπε

Για μικρη χρηση πχ 150 λεπτα το μηνα και 250MB ποιο συμφερει ?

Q, Frog ?

H Q εχω ακουσει οτι εχει χαλια σημα

Η Frog τι λεει ?

η q ειναι με περιαγωγη στο δικτυο της wind. οπου πιανεις με wind το ιδιο θα πιανεις με q. 

Επεξ/σία από bbbb
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/1/2020 στις 10:58 ΠΜ, bbbb είπε

ερχονται και στην vodafone αλλαγές απο 3/2/2020

https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20191227-allages-paketon-gia-syndromites-kartokinitis/

η q ειναι με περιαγωγη στο δικτυο της wind. οπου πιανεις με wind το ιδιο θα πιανεις με q. 

Αν το καταλαβαίνω σωστά, πρακτικά είναι η εφαρμογή των όσων είχαν εξαγγελθεί πλαγίως τον Αύγουστο.

Λογικά αυτές οι αλλαγές θα περάσουν σε όλους εντός των επόμενων ημερών/εβδομάδων, λες και είχαν προσυνεννοηθεί εντελώς κατά τύχη και όχι σαν να πρόκειται για κάρτελ...

Ένας φίλος μου δέχθηκε διαφημιστικό τηλεφώνημα πριν 5-10 μέρες από κάποιον πάροχο κινητής. Εν ολίγοις του είπαν ευθέως ότι τον συμφέρει να αλλάξει το πρόγραμμά του γιατί επίκειται άμεση αύξηση στα πακέτα καρτοκινητής με το ελάχιστο deposit να φτάνει στα 15 ευρώ (πιθανώς εννοούσαν στα φυσικά καταστήματα), τη χρονική ισχύ του να μειώνεται ακόμα περισσότερο και τα ίδια τα πακέτα να κοστολογούνται πάνω από 10 ευρώ. Μάλιστα στο τηλεφώνημα του είπαν ότι για τις αλλαγές έχουν συμφωνήσει όλες οι εταιρίες, οπότε δεν έχει νόημα να πάει κάπου αλλού.

Φτάσαμε δηλαδή στο σημείο να μη συμφέρει να έχει κάποιος δύο καρτοκινητές SIM στο κινητό του, εγώ πλέον σκέφτομαι πολύ σοβαρά να καταργήσω τη μία μετά από 15 και πλέον χρόνια.

Α ρε Κυριάκο, πως τους πετσόκοψες έτσι...

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Λογικά αυτές οι αλλαγές θα περάσουν σε όλους εντός των επόμενων ημερών/εβδομάδων, λες και είχαν προσυνεννοηθεί εντελώς κατά τύχη και όχι σαν να πρόκειται για κάρτελ...

Ένας φίλος μου δέχθηκε διαφημιστικό τηλεφώνημα πριν 5-10 μέρες από κάποιον πάροχο κινητής. Εν ολίγοις του είπαν ευθέως ότι τον συμφέρει να αλλάξει το πρόγραμμά του γιατί επίκειται άμεση αύξηση στα πακέτα καρτοκινητής με το ελάχιστο deposit να φτάνει στα 15 ευρώ (πιθανώς εννοούσαν στα φυσικά καταστήματα), τη χρονική ισχύ του να μειώνεται ακόμα περισσότερο και τα ίδια τα πακέτα να κοστολογούνται πάνω από 10 ευρώ. Μάλιστα στο τηλεφώνημα του είπαν ότι για τις αλλαγές έχουν συμφωνήσει όλες οι εταιρίες, οπότε δεν έχει νόημα να πάει κάπου αλλού.

Φτάσαμε δηλαδή στο σημείο να μη συμφέρει να έχει κάποιος δύο καρτοκινητές SIM στο κινητό του, εγώ πλέον σκέφτομαι πολύ σοβαρά να καταργήσω τη μία μετά από 15 και πλέον χρόνια.

Α ρε Κυριάκο, πως τους πετσόκοψες έτσι...

Φυκια για να πουλήσουν καρτοσυμβόλαιο.Παλια τακτικη

Δημοσ.

Ε ναι... η wind τις αλλαγες αυτες με καταργηση των 8.5€ πακετων τις ειχε ανακοινωσει απο 9/8/2019 για σεπτέμβριο. αλλο που τις εφήρμοσε πριν λιγες ημερες.. μας μενει η cosmote πλεον να περάσει σε αναλογες αυξησεις. ευελπιστω οτι δε θα το κανει και θα μας αφησει για φετος τουλάχιστον με το 8.5€ combo αλλά παραφρασμένο το άσμα της Λένα Ζευγαρά  η φάση "μη κανεις ονειρα γιατι.. oι παροχοι γελανε".. :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημειωτέον ότι επειδή οι κανόνες του συμβολαίου άλλαξαν μονομερώς, στην ανακοίνωση των αυξήσεων αναφέρεται ρητά ότι μπορούμε να ζητήσουμε τερματισμό της σύνδεσης και να πάρουμε τα λεφτά του υπολοίπου μας πίσω:

https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526315274063/

Αναφορά σε κείμενο

Οι συνδρομητές των ανωτέρω προγραμμάτων, εφόσον επηρεάζονται, έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως εντός τριάντα ημερών (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις συσκευής) από την ημερομηνία εφαρμογής των ανωτέρω τροποποιήσεων. Εάν ο συνδρομητής των υπηρεσιών καρτοκινητής τηλεφωνίας αντιταχθεί στην τροποποίηση τιμολογίων σύμφωνα με τα ανωτέρω, δύναται να υποβάλει σχετικό αίτημα προς την Εταιρεία προκειμένου να του επιστραφεί εντός τριάντα (30) ημερών το εναπομείναν στην κάρτα χρηματικό υπόλοιπο, εφόσον οι αλλαγές τίθενται σε ισχύ σε λιγότερο από τρεις μήνες από την ημερομηνία ενημέρωσης του χρήστη σχετικά με την τροποποίηση.

Αν πάτε σε κάποιο κατάστημα της Wind, καλό θα είναι να το έχετε εκτυπωμένο να τους το δείξετε για να μη σας κάνουν τους Κινέζους.

Εγώ απλώς θα φάω κάπως τα τελευταία 10 ευρώ που έχουν απομείνει στο λογαριασμό μου και τέρμα, τους κουνάω μαντήλι. Δεν θα βρω φθηνότερα αλλού, αλλά τουλάχιστον δεν θα πρέπει να βάζω λεφτά μία στη μία SIM και μία στην άλλη για να μη χαθούν τα νούμερα.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η q σημερα έβγαλε countdown που έχει 200 προς ολους και 400mb με 3€ για 30 ημερες. Επειδη οταν τρεχει το countdown μπορεις να βαλεις καρτα 6€ μπορεις ουσιαστικά με την χρηση που αναφερες, με 6€ να βγάλεις το μήνα.. βάζοντας 6€ θα σου μεινουν μεσα 5,05€ καθαρα, αγοράζεις το countdown και με τα υπολοιπα 2€ (πολλες φορες τρώγοντας έρχεται και η ορεξη) μπορεις ειτε να τα εχεις για τον επομενο μηνα, ή αααααανννν σου κληρωσει "προσφορα μονο για σενα" πχ με 1€ 3gb για ενα μηνα, βγαινεις οικονομικα και εχεις και το "εξτραδάκι" σου...

Για την ώρα, πιο οικονομικα απο αυτο δεν νομιζω να υπάρχει απλά πρέπει να κυνηγας τα countdown και αν θες κατι παραπανω ως εξτρα, ελπίζεις και στις προσφορες μονο για σενα οτι σου "κάτσει" ειναι βέβαια λιγο αυτες οι προσφορες μονο για σενα..

Επεξ/σία από bbbb
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οπότε για να συνοψίσουμε, πάω σε ένα κατάστημα WIND και κάνω αλλαγή δωρεάν. 

Σήμα θα έχω ίδιο όπως είχα και αν θέλω να ξαναγυρίσω wind χάνω την ειδική προσφορά. 

Υπάρχει εφαρμογή που βάζω λεφτά πχ μέσω PayPal και παρακολουθώ το countdown? 

10e είναι το λιγότερο που μπορώ να βαζω? 

Το cone ισχύει για όσους φέρω θα παίρνω και από 1gb extra? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, nzeppos είπε

Σημειωτέον ότι επειδή οι κανόνες του συμβολαίου άλλαξαν μονομερώς, στην ανακοίνωση των αυξήσεων αναφέρεται ρητά ότι μπορούμε να ζητήσουμε τερματισμό της σύνδεσης και να πάρουμε τα λεφτά του υπολοίπου μας πίσω:

https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526315274063/

Αν πάτε σε κάποιο κατάστημα της Wind, καλό θα είναι να το έχετε εκτυπωμένο να τους το δείξετε για να μη σας κάνουν τους Κινέζους.

Εγώ απλώς θα φάω κάπως τα τελευταία 10 ευρώ που έχουν απομείνει στο λογαριασμό μου και τέρμα, τους κουνάω μαντήλι. Δεν θα βρω φθηνότερα αλλού, αλλά τουλάχιστον δεν θα πρέπει να βάζω λεφτά μία στη μία SIM και μία στην άλλη για να μη χαθούν τα νούμερα.

Γιατι να τα φας κάπου αν δεν το χρειάζεσαι?

Εγω πήγα πριν λίγες μέρες σε κατάστημα wind και ζήτησα ακύρωση του καρτοκινητου και επιστροφή του ποσού!

Στην αρχή μου λεγανε οτι δεν γίνεται και λοιπές μαιμουδιές οπότε τους έδειξα την ανακοίνωση της wind και την οδηγία της ΕΕΤΤ και συνήλθανε

"Ειδικά για την καρτοκινητή τηλεφωνία, εφόσον τα τιμολόγια τροποποιηθούν σε διάστημα μικρότερο των τριών μηνών από την ημερομηνία ενημέρωσης του συνδρομητή, ο πάροχος οφείλει, εντός 30 ημερών και κατόπιν αίτησης του συνδρομητή, να επιστρέψει το εναπομείναν χρηματικό υπόλοιπο."

Έγινε αίτηση ακύρωσης του κινητού και μαζί  2η αίτηση με την οποία ζήταγα πίστωση του υπολοίπου στον τραπεζικό μου λογαριασμό

Να έχετε μαζί σας και ενα αντίγραφο της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου και καλού κακού να εχετε και ενα αντίγραφο που να δείχνει το υπόλοιπο που εχετε εκείνη τη στιγμή.

Επεξ/σία από dimitris_sal
  • Like 1
Δημοσ.

Κυρίως γιατί για διάφορους λόγους δεν προλαβαίνω να κάνω άμεσα την ακύρωση και γιατί πριν το κάνω θέλω να σιγουρευτώ ότι έχω "γυρίσει" σταδιακά στο πρώτο νούμερο όλες τις υπηρεσίες που χρησιμοποιώ. Πχ. στο ebanking κάποιων τραπεζών έχω δηλώσει το πρώτο νούμερό μου και σε άλλες αυτό της Wind (το ίδιο ισχύει για ΙΚΑ, σύκα, εφορίες κλπ), οπότε ο δεύτερος αριθμός δεν γίνεται να ακυρωθεί εν μία νυκτί. Προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον.

Πολύ σωστό αυτό που είπες πάντως για το βιβλιάριο, θα γλιτώσει κόσμο από πολύ τρέξιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...