Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι τώρα είχα το πακέτο ειδικής προσφοράς WInd που άρχισε με 5€ και είχε φτάσει πριν λίγες μέρες να μπορούσες να βαλεις 10€ και να αγοράσεις αυτό με τα 8.5. 

Πλέον όλοι το πήγαν στα 10.40 το φθηνότερο. 

Αυτή η κατάσταση που θα πάει? 

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτός ο εκβιασμός και από τους τρεις που θα πάει? 

Δεν πρέπει κάπως να αντιδράσουμε? 

Υπάρχει κάποιο ξένο πακέτο ή κλήσεων μέσω viber κλπ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά και υπάρχει. Προσωπικά voip χρησιμοποιω εδω και καιρό. Αλλά και παλι data απο ελληνικο παροχο χρειαζεται. Mε ξενη σιμ χώρας της ΕΕ γινεται αλλα και παλι αυτες ληγουν συνηθως σε λιγους μηνες καθως το eu roaming ειναι για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα και μετά θελει άλλη σιμ ή να πας στη χώρα της καρτας, να σε "δει" εκει και μετά παλι να ξανακανεις roaming

Επεξ/σία από bbbb
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πλέον μόνο η q έχει πακέτο με 8 5 €

Για να πας το νούμερο από wind σε q κάπου είδα ότι έχει μεγάλο κόστος και συμφέρει να πας πρώτα σε cosmote και μετά σε q. Ισχύει αυτό? 

Δημοσ.

Εχει και μακαρι να συνεχισει να εχει και να μην ακολουθησει την τακτικη των αλλων 2 που πηγαν στα 10+ το μικρότερο μηνιαιο πακετο τους.

1 ώρα πριν, adi32 είπε

Πλέον μόνο η q έχει πακέτο με 8 5 €

Για να πας το νούμερο από wind σε q κάπου είδα ότι έχει μεγάλο κόστος και συμφέρει να πας πρώτα σε cosmote και μετά σε q. Ισχύει αυτό? 

Ετσι και αλλιως η q για την ωρα εχει τα πολυ πιο συμφεροντα countdown.. Ειχα ρωτήσει πριν κανα χρονο σε καταστημα στην περιοχη μου και μου ειχαν πει 30€ απο f2g σε q. Αλλα νομιζω οτι αυτο αλλαξε. Μπορεις να τους κανεις μια ερωτηση στη σελιδα τους στο fb της q για το τι ισχυει σημερα

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, bbbb είπε

Εχει και μακαρι να συνεχισει να εχει και να μην ακολουθησει την τακτικη των αλλων 2 που πηγαν στα 10+ το μικρότερο μηνιαιο πακετο τους.

Ετσι και αλλιως η q για την ωρα εχει τα πολυ πιο συμφεροντα countdown.. Ειχα ρωτήσει πριν κανα χρονο σε καταστημα στην περιοχη μου και μου ειχαν πει 30€ απο f2g σε q. Αλλα νομιζω οτι αυτο αλλαξε. Μπορεις να τους κανεις μια ερωτηση στη σελιδα τους στο fb της q για το τι ισχυει σημερα

Μου είπε:

Ναι, μπορείς. Θα χρειαστεί να επισκεφθείς ένα κατάστημα WIND για να κάνεις αλλαγή κάρτας SIM και πακέτου εντελώς δωρεάν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα αλλαξε η πολιτικη τους και η φορητοτητα ειναι δωρεαν. Αν αποφασισεις ομως να πας εκει, ψαξτο και με την διαδικασια του κονε για να παρεις επιπλεον 12gb για ενα χρονο δωρεαν

Εχει ακομη ναι. Και το frog εχει ακομη με 3.02€ 60" προς ολους και ανα 2 εβδομαδες διπλασιασμο και τα λεπτα αθροιζονται. Και απο το cu που αλλαζει τις τιμες απο 3/2/2020 "ξεφυγε" το talk abroad που εχει 200 προς ολους με 7.06€..

Επεξ/σία από bbbb
Δημοσ.
8 ώρες πριν, adi32 είπε

Μέχρι τώρα είχα το πακέτο ειδικής προσφοράς WInd που άρχισε με 5€ και είχε φτάσει πριν λίγες μέρες να μπορούσες να βαλεις 10€ και να αγοράσεις αυτό με τα 8.5. 

Πλέον όλοι το πήγαν στα 10.40 το φθηνότερο. 

Αυτή η κατάσταση που θα πάει? 

λες για "φοιτητικό"-προσφοράς; Το αντίστοιχο προσφοράς της whatsup είναι ακόμα 8,5€.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε cosmote με τι χρέωση πας?

Οπότε ποιο συμφέρει από όλα? 

Ή θα τα καταργήσουν κι αυτά σε κάνα μήνα? 

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

λες για "φοιτητικό"-προσφοράς; Το αντίστοιχο προσφοράς της whatsup είναι ακόμα 8,5€.

Το φοιτητικό ξεκίνησε με 5 € και έφτασε 11 . Αλλά υπήρχε και πακετο για 30 μέρες με 8.5 και το κατάργησαν 

Δημοσ.

Πιστεύω θα το πάνε υποχρεωτικά στο 12άρι το μήνα σιγά σιγά. Την πάτησα κι εγώ με wind, έβαλα 10€ και αναγκάστηκα να βάλω άλλα 10€ για να αγοράσω πακέτο.

Στη vodafone δεν είδα ακόμα κάποια αύξηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...