karamalhs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Με συγχωρείται που ξανά ανοίγω το θέμα, αλλά έγινε διαθέσιμη η κάρτα γραφικών που ήθελα από την αρχή να βάλω στο σύστημα. Απλά μαζί με την συναρμολόγηση βγαίνω κατά πολύ εκτός budget, πιστεύεται ότι θα βρω καποιο κατάστημα που να συναρμολογεί και να έχει καλύτερες τιμές ; Αυτό είναι από quickshop που χρεώνει 30€ την συναρμολόγηση
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 15 η συναρμολόγηση, 30 με εγκατάσταση windows. Ξυπνήσανε όλοι και χρεώνουν....
leros2004 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Στις 14/1/2020 στις 1:02 ΠΜ, karamalhs είπε Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι γνωστές του αντικειμένου @leros2004 Πρέπει να είσαι γνώστης του αντικειμένου για να διακρίνεις ότι η μία έχει 2 ανεμιστήρες και η άλλη 1 ?
karamalhs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Ναι το είδα στην φωτό, εννοούσα εάν είναι ουσιώδης η διαφορά...
LaMereda Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 14 ώρες πριν, karamalhs είπε Με συγχωρείται που ξανά ανοίγω το θέμα, αλλά έγινε διαθέσιμη η κάρτα γραφικών που ήθελα από την αρχή να βάλω στο σύστημα. Απλά μαζί με την συναρμολόγηση βγαίνω κατά πολύ εκτός budget, πιστεύεται ότι θα βρω καποιο κατάστημα που να συναρμολογεί και να έχει καλύτερες τιμές ; Αυτό είναι από quickshop που χρεώνει 30€ την συναρμολόγηση Παρόμοια σύνθεση από Priveshop.gr: Είχε αγοράσει φίλος pc από εκεί πριν 2-3 χρόνια και δεν χρέωναν την συναρμολόγηση. Ρώτησέ τους καλού κακού βέβαια, πριν κάνεις παραγγελία.
karamalhs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Σας ευχαριστώ όλου για τις απαντήσεις σας, χθες μου ήρθε ο υπολογιστής, τον αγόρασα από το priveshop όπου ήταν δωρεάν η συναρμολόγηση το κοστος ήταν περίπου 630€ , πέρασα με στικάκι και αγορασμένο κλειδί τα Windows, και όλα πήγαν μια χαρά! Είναι πολύ καλός αφού ξεπέρασε κατά πολύ τις απαιτήσεις μου! Πχ το Fortnite σε όλα Full και 100% resolution, έχω μόνιμα 200-300 FPS και για αλλά παιχνίδια θεωρώ πως είναι πολύ καλό build.
leros2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 59 λεπτά πριν, karamalhs είπε Σας ευχαριστώ όλου για τις απαντήσεις σας, χθες μου ήρθε ο υπολογιστής, τον αγόρασα από το priveshop όπου ήταν δωρεάν η συναρμολόγηση το κοστος ήταν περίπου 630€ , πέρασα με στικάκι και αγορασμένο κλειδί τα Windows, και όλα πήγαν μια χαρά! Είναι πολύ καλός αφού ξεπέρασε κατά πολύ τις απαιτήσεις μου! Πχ το Fortnite σε όλα Full και 100% resolution, έχω μόνιμα 200-300 FPS και για αλλά παιχνίδια θεωρώ πως είναι πολύ καλό build. Φωτο βάλε και μια εδώ . Τι μας βάζεις την σύνθεση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα