Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : μέχρι 600€

Χρήση υπολογιστή : Gaming ( LoL , Fortnite και γενικά σχετικά ελαφρύ gaming , ταινίες , σειρές ) 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι χρειάζομαι και οθόνη ( έχω μια τηλεόραση Σε μέγεθος οθόνης που μπορώ να χρησιμοποιήσω προσωρινά ) εάν γνωρίζεται κάποια οικονομική καλή τηλεόραση ξεχωριστά από το budget μπορείτε να προτείνετε.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Έχω 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος.) ΑΘΗΝΑ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Θέλω όλα από ένα κατάστημα. Να μπορεί να μου το συναρμολογήσει. Γνωρίζω το www.msystems.gr που βλέπω ότι έχει αυτή την δυνατότητα αλλά δεν γνωρίζω εάν έχει καλες Τιμές η είναι γενικά καλό. Εάν υπάρχει καποιο άλλο κατάστημα που συναρμολογεί + εξυπηρετει με δόσεις με καλύτερες τιμές πολυ ευχαρίστως να το αγοράσω από εκεί. 

Εαν είναι εύκολο μην μου βάλετε κομμάτια από το skroutz γιατί όπως σας είπα δεν γνωρίζω να το συναρμολόγησω και σε περίπτωση που δεν μπορώ να το βρω σε καποιο κατάστημα που έχει τα υπόλοιπα ,δεν γνωρίζω και με τι θα μπορούσα να το αντικαταστήσω ( ναι είμαι τόσο άσχετος) 

Εαν βρεθεί καποιο build που περνά για λίγο το ποσό που έχω θέσει ως όριο , γράψτε το απλά εάν είναι εύκολο και με μια πιο οικονομική εναλλακτική εντός ορίου. 

Ένας γνωστός μου, αγόρασε ένα κλειδί για Windows στα 10€ περίπου γνήσια και τα έβαλε σε ένα λαπτοπ που είχα που βέβαια δεν το χρησιμοποιώ, μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το κλειδί ; Η πρέπει να πάρω άλλο με + 10€ ; Και μετά όταν αγοράσω το pc είναι εύκολο να κάνω μόνος μ την εγκατάσταση με το κλειδί ; 

Σας ευχαριστώ πολύ! 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το msystems είναι φαρμακείο και χρεώνει τη συναρμολόγηση 30 ευρώ!

H παρακάτω σύνθεση είναι υπερτιμολογημένη ένα 100άρικο χαλαρά ίσως και παραπάνω.

msystems.jpg.f5dabcc45e0e85e2f2d9a151aa039fb8.jpg

Αντίθετα από σκρουτζομάγαζο με λίγα παραπάνω χωράει και αξιοπρεπέστατο monitor. 

Από το συγκεκριμένο μαγαζί στον Πειραιά γνωρίζω ότι συναρμολογούν κιόλας.

hellasphone.jpg.fc873bb2446c69d69eae80180b4e84f6.jpg

Σχετικά με τα windows, το θεωρώ απίθανο να ενεργοποιηθούν αφού ήδη έχουν δουλέψει στο laptop.

Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις άλλο κλειδί.

Η εγκατάσταση γίνεται αρκετά εύκολα, πρέπει να φτιάξεις ένα στικάκι με την εγκατάσταση των windows από εδώ

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

και στη συνέχεια ακολουθείς τη διαδικασία, δεν είναι καμιά επιστήμη αν έχεις κάποια απορία υπάρχει section στο forum για να σε καθοδηγήσουν

https://www.insomnia.gr/forums/forum/26-windows/

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101
  • Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες και την βοήθεια. 
Πηρα τηλέφωνο στο HellasPhone και δυστυχώς δεν έχει συναρμολόγηση, όποτε δεν γίνεται από εκεί, κοιτάω τώρα μήπως βρω στο e-shop που νομίζω ότι έχει συναρμολόγηση , αν και νομίζω και εκεί είναι πολύ πιο ακριβά. 
Μια άλλη ερώτηση που έχω είναι εάν γνωρίζεται κάτι για τους παρακάτω σκληρούς και εάν αξίζει να δώσω λίγα περισσότερα χρήματα για αυτούς  
Ευχαριστω και πάλι  

DD77BADE-70FD-437D-866D-B644CE0044DE.jpeg

Και άλλη μια ερώτηση

Βρηκα τον AMD Ryzen 5 2600x Box ελάχιστα χρήματα παραπάνω να πάρω εκείνον η αυτό που μ έχετε προτείνει ; Εννοώ είναι συμβατός ; 
Και για την κάρτα  γραφικών εάν είναι καλύτερη , είναι συμβατή ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, karamalhs είπε

Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες και την βοήθεια. 
Πηρα τηλέφωνο στο HellasPhone και δυστυχώς δεν έχει συναρμολόγηση, όποτε δεν γίνεται από εκεί, κοιτάω τώρα μήπως βρω στο e-shop που νομίζω ότι έχει συναρμολόγηση , αν και νομίζω και εκεί είναι πολύ πιο ακριβά. 
Μια άλλη ερώτηση που έχω είναι εάν γνωρίζεται κάτι για τους παρακάτω σκληρούς και εάν αξίζει να δώσω λίγα περισσότερα χρήματα για αυτούς  
Ευχαριστω και πάλι  

DD77BADE-70FD-437D-866D-B644CE0044DE.jpeg

Και άλλη μια ερώτηση

Βρηκα τον AMD Ryzen 5 2600x Box ελάχιστα χρήματα παραπάνω να πάρω εκείνον η αυτό που μ έχετε προτείνει ; Εννοώ είναι συμβατός ; 
Και για την κάρτα  γραφικών εάν είναι καλύτερη , είναι συμβατή ; 

Σύμφωνα με το budget που έβαλες σου πρότεινε κάτι ισορροπημένο. Με λίγα χρήματα πάνω το ένα περισσότερα το άλλο βγαίνεις κανένα κατοσταρικο παραπάνω. Η 1650 δεν κάνει η 570-580 είναι πιο δυνατές. Η 1660 είναι καλύτερη από όλες αλλά κοστίζει 200φευγα. Το priveshop, το quickshop, το Dexter και το e.god είναι κάποια από τα μαγαζιά με νορμάλ τιμές, που στήνουν δωρεαν. Αν θες επισης μπορείς να πάρεις ξεχωριστά την κάρτα γραφικών και να την κουμπωσεις εσύ, παίρνοντας τα υπόλοιπα με λίγο καπέλο από e-shop. 

Στο λοιπόν αναθεώρησε το budget και πράξε ανάλογα. 

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και πάλι,  Θα χρειαστώ εάν μπορειτε να με βοηθησετε σε κάτι τελευταίο,  σε κάποια από αυτά τα κατάστημα που μου προτείνατε δεν μπορώ να τα βρω όλα όσα μου έχετε προτείνει και δνε γνωρίζω με τι να τα αντικαταστήσω ή κάποια δεν είναι διαθέσιμα . Μπορείτε εάν δεν σας είναι κόπος να μου στείλετε ένα build με αυτά που έχω γράψει όπως αυτό που μου προτείνεται απλά σε ένα από τα καταστήματα που έχουν συναρμολόγηση μέχρι 600€; 
Ευχαριστω πολύ , και συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, karamalhs είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και πάλι,  Θα χρειαστώ εάν μπορειτε να με βοηθησετε σε κάτι τελευταίο,  σε κάποια από αυτά τα κατάστημα που μου προτείνατε δεν μπορώ να τα βρω όλα όσα μου έχετε προτείνει και δνε γνωρίζω με τι να τα αντικαταστήσω ή κάποια δεν είναι διαθέσιμα . Μπορείτε εάν δεν σας είναι κόπος να μου στείλετε ένα build με αυτά που έχω γράψει όπως αυτό που μου προτείνεται απλά σε ένα από τα καταστήματα που έχουν συναρμολόγηση μέχρι 600€; 
Ευχαριστω πολύ , και συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις 

Ποιο μαγαζί σε βολευει; Δεύτερον μπορείς να τοποθετήσεις την κάρτα γραφικών μόνος σου η με κάποιον γνωστό σου που γνωριζει;

Εξακόσια μαζί με οθονη;

Δημοσ.

Θα ήθελα ένα μαγαζί που συναρμολογεί και υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσω με δόσεις. Δυστυχώς όχι αλλά εάν δεν είναι πολύ δύσκολο θα προσπαθήσω, μέσα από βίντεο στο γιουτιουμπ 😂 
600€ χωρίς την οθόνη ( θα χρησιμοποιήσω μια τηλεόραση που έχω για αρχή και εάν βρω κάτι καλό - φθηνό σε οθόνη θα την αγοράσω ξεχωριστά ) 

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Και όσο για τα windows 10 pro ,μπες στο e- bay και αγόρασε ένα key, εγώ το δικό μου το πήρα 2,88€  και εδώ και 1,5 χρόνια είναι μια χαρά με αναβαθμίσεις κλπ. Έχουν πάρει πολλοί φίλοι μου , με τιμές που κυμαίνονται , από3-  4€ περίπου ,έως 10 € . Είναι θέμα επιλογής και να ασχοληθείς λίγο με την εγκατάσταση ,που είναι πολύ απλή. Βάζεις το κλειδί και το αναγνωρίζει αμέσως. Προσοχή δεν είναι πλαστό.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Kaioken είπε

Εγώ το μόνο που θα άλλαζα είναι αυτά 

Screenshot_2020-01-12-12-34-07-504_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2020-01-12-12-32-17-545_com.android.chrome.jpg

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι θα βγει σαράντα ευρώ περίπου πανω, το κουτί του tanasen με εναν-δυο ανεμιστήρες μπροστά θα έχει καλύτερο airflow λόγω σίτας. Δεύτερον να αφήσει ένα τροφοδοτικό με πέντε χρόνια εγγύηση για ένα ακριβοτερο με τρία για ένα budget entry σύστημα ξέρω 'γω;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/1/2020 στις 1:40 ΜΜ, karamalhs είπε

κοιτάω τώρα μήπως βρω στο e-shop που νομίζω ότι έχει συναρμολόγηση , αν και νομίζω και εκεί είναι πολύ πιο ακριβά

To eshop στο τελευταίο newsletter "προσφορών" στην κατηγορία τιμής που λες (539 ευρώ) δίνει αυτήν την έτοιμη σύνθεση (νομίζω ισχύει μέχρι σήμερα)

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU
CPU AMD RYZEN 5 3400G 3.70GHZ 4-CORE WITH WRAITH SPIRE BOX
ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ
SSD KINGSTON SA400M8/240G A400 240GB M.2 2280 SATA 3.0
ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ
HDD SEAGATE ST1000DM010 BARRACUDA 1TB SATA3
ΜΝΗΜΗ RAM
RAM HYPERX HX432C16FB3/8 8GB DDR4 3200MHZ HYPERX FURY BLACK
ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
VGA ASUS AREZ RADEON RX560 AREZ-RX560-O4G-EVO 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL
ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK B450M-HDV R4.0 RETAIL
ΚΟΥΤΙΑ - CASES
CASE INNOVATOR SHADOW 2 BLACK
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ
PSU INNOVATOR IN06XD-8500BTX 500W BULK
ΕΓΓΥΗΣΗ
3 ΕΤΗ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Microsoft Windows 10 Home

απλά στο γράφω για την περίπτωση που αγοράσεις από εκεί για να το έχεις υπόψη σου για να μην πληρώσεις επιπλέον καπέλο χωρίς το κουπόνι (1955 o κωδικός προσφοράς).

Επεξ/σία από patclo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι θα βγει σαράντα ευρώ περίπου πανω, το κουτί του tanasen με εναν-δυο ανεμιστήρες μπροστά θα έχει καλύτερο airflow λόγω σίτας. Δεύτερον να αφήσει ένα τροφοδοτικό με πέντε χρόνια εγγύηση για ένα ακριβοτερο με τρία για ένα budget entry σύστημα ξέρω 'γω;

Ήθελα να γράψω να πάρει μια 580 με 170€ και μετά αυτά πιστεύω 600w bronze είναι καλητερα από 500w με σκέτη 80plus πιστοποιήσει και ότι δεν θα χρειαστεί καν τα 5 χρόνια εγγύηση που σου δίνει το άλλο

Δημοσ.
5 ώρες πριν, patclo είπε

To eshop στο τελευταίο newsletter "προσφορών" στην κατηγορία τιμής που λες (539 ευρώ) δίνει αυτήν την έτοιμη σύνθεση (νομίζω ισχύει μέχρι σήμερα)

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU
CPU AMD RYZEN 5 3400G 3.70GHZ 4-CORE WITH WRAITH SPIRE BOX
ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ
SSD KINGSTON SA400M8/240G A400 240GB M.2 2280 SATA 3.0
ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ
HDD SEAGATE ST1000DM010 BARRACUDA 1TB SATA3
ΜΝΗΜΗ RAM
RAM HYPERX HX432C16FB3/8 8GB DDR4 3200MHZ HYPERX FURY BLACK
ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
VGA ASUS AREZ RADEON RX560 AREZ-RX560-O4G-EVO 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL
ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK B450M-HDV R4.0 RETAIL
ΚΟΥΤΙΑ - CASES
CASE INNOVATOR SHADOW 2 BLACK
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ
PSU INNOVATOR IN06XD-8500BTX 500W BULK
ΕΓΓΥΗΣΗ
3 ΕΤΗ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Microsoft Windows 10 Home

απλά στο γράφω για την περίπτωση που αγοράσεις από εκεί για να το έχεις υπόψη σου για να μην πληρώσεις επιπλέον καπέλο χωρίς το κουπόνι (1955 o κωδικός προσφοράς).

Μπορείς να το στείλεις με λινκ γτ δεν μπορώ να το βρω ; 

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...