zoranb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Θέλω να κάνω μεταγλώτισση σε κάποια βιντέκια από ενδιαφέροντα ντοκυμαντέρ, με σκοπό να τα προβάλλω για ενημέρωση σε θεατές που δυσκολεύονται να διαβάσουν υπότιλους ή δεν βλέπουν καλά μακριά. Πώς μπορώ να κάνω ένα τέτοιο εγχείρημα μόνος μου; Από πού να ξεκινήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 video editing software audio edition software Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, zoranb said: Θέλω να κάνω μεταγλώτισση σε κάποια βιντέκια από ενδιαφέροντα ντοκυμαντέρ, με σκοπό να τα προβάλλω για ενημέρωση σε θεατές που δυσκολεύονται να διαβάσουν υπότιλους ή δεν βλέπουν καλά μακριά. Πώς μπορώ να κάνω ένα τέτοιο εγχείρημα μόνος μου; Από πού να ξεκινήσω; Με Video Editing, έχεις ασχοληθεί πότε; Έχεις ήσυχο χώρο να ηχογραφήσεις τις μεταγλωττίσεις; Κάνε μια δοκιμή, να διαβάσεις ένα επεισόδιο που έχεις ήδη μεταφράσει, παίζοντας ταυτόχρονα το Video, για να διαπιστώσεις αν η μετάφραση είναι αρκετά πυκνή ώστε να χωράει στους ίδιους χρόνους με το πρωτότυπο. Τα ντοκυμαντέρ, σε τι μορφή τα έχεις; Θα κρατήσεις τον original ήχο και θα μιξάρεις πάνω του τη μεταγλώττιση ή θα τον πετάξεις τελείως; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω αχοληθεί με VideoEditing ναι... ερασιτεχνικά. Σκεπτόμουν εάν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος, να πετύχω τη μεταγλώττιση, χωρίς πολλές ρυθμίσεις και χρήση Premiere ή FCut κλπ. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Ευκολος τροπος, μονολεκτικα ΟΧΙ!! Ξανασκεψου το λοιπον! Το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι να κερδισεις καποιο χρονο: κρατωντας τις ρυθμισεις σου (για τα επομενα). Και αν καποια στιγμη το εχεις να μην χρειαζεσαι πολλα takes -εκτος και δεν σε νοιαζει και κρατας το πρωτο, παντοτε..! 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το να κερδίσω χρόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μα αν εχεις στησει κατι: απο ενα δωματιο καταλληλο για ηχογραφηση αρχικα, μεχρι τελικες ρυθμισεις σε προγραμματα, μικροφωνα ολαταπαντα αυτα τα κρατας ως ετοιμα / δεδομενα! 🤓 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα