Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα στο forum. μέσα στο επόμενο διάστημα παραλαμβάνω το Beverly 300. θα ήθελα από κατόχους και μη του παραπάνω scooter. Να μου κάνετε κάποιες προτάσεις για κλειδαριές δισκόφρενου αλυσίδες κουλούρες αλλ και συναγερμό που να αξίζουν τα χρήματα τους και να δίνουν μια Α ασφάλεια. ξερω πως αν μπει στο μάτι την πάτησα αλλά, θέλω να κάνω ότι μπορώ για την αποτροπή. Προσωπικά σκέφτομαι για συνδυασμό αλυσίδα ή κουλούρα σε σταθερό σημείο, κλειδαριά δισκοφρενου, και ίσως και συναγερμό..
mp123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Σε καινούργιο Μπέβερλι τον συναγερμο στον κάνουν δώρο .κλειδαριές δισκοφρενου εγω δεν βάζω γιατί πιο πολύ ζημιά θα κάνουν πάρα ασφάλεια. Τώρα για κουλούρα οτι πληρώσεις θα πάρεις .Εάν έχεις κλειστό πάρκινγκ δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσεις κουλούρα.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Ασε τις αλυσίδες και νοίκιασε ενα παρκινκ
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δυστυχώς το θέμα πάρκινγκ πονάει μιας και η οικοδομή δεν έχει αλλά δεν υπάρχει και τίποτα εδώ κοντά.. ο συναγερμός περιλαμβάνεται εννοείς ή είναι ένα συνηθισμένο δώρο; ευχαριστω για τις απαντήσεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα