drapanakis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ, (ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ, ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ; ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. ΑΛΛΑ , ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ; ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ;
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 https://www.sierrawireless.com/ Με ένα απλό γκουγκλάρισμα θα έβλεπες τι είναι. Δεν έχει καμία σχέση με την ασύρματη σύνδεση. btw, αγόρασες μεταχειρισμένο υπολογιστή και τον κράτησες με ότι είχε εγκατεστημένο;;; really;;; και που ξέρεις τι είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτη 1
drapanakis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Τo googλαρα εννοειται , αλλα συνεχιζω να μην καταλαβαινω αν ειναι απαραιτητο η οχι, μιας και αναφερει οτι κανει μεταφορα αρχειων στο cloud , η κατι τετοιο, και κανει ασυρματες συνδεσεις σε 4-5G. θεωρησα οτι ειναι ισως ενας οδηγος για την ασυρματη συνδεση του λαπτοπ. Μπορω να το διαγραψω ; Εχει δικους της οδηγους η καρτα δυκτιου ;
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Διέγραψε το. Εγώ στη θέση σου όμως θα έκανα φορμάτ γιατί μπορεί να έχει φυτεμένο κανένα bitcoin miner ή κανένα spyware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα