iliodromitis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα σας. Εχω εδώ 7-8 χρόνια και μια κεραμική εστία neff . Τελευταία έχει πέσει αρκετά η δύναμη του μεγάλου ματιού;; Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;; Πρέπει να αλλάξω κάτι;;; Ευχαριστώ πολύ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω το ίδιο πρόβλημα σε κουζίνα 30+ ετων που πλεον υπαρχει μόνο για διακοσμητικους λόγους, το έχω πάθει και σε κάποιες μεταφερομενες εστίες. Συνήθως πρέπει να αλλαχτεί κάποια αντίσταση στην συσκευή για να εισέρχεται το σωστό ρεύμα και να λειτουργεί με την μέγιστη απόδοση, δεν ξέρω κατα πόσο συμφέρει όμως να γίνει και να μην πάρεις καινούργιο. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από Βασίλης_29
thant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Είχα πρόσφατα το ίδιο θέμα στο μεγάλο μάτι παλιάς κουζίνας. Αλλάχτηκε το μάτι.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Σε κεραμική μπορείς να αλλάξεις μεμονωμένη εστία;
Amaretos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Ναι ναι αλλάζεις κανονικά, εμάς πριν μερικά χρόνια μας χάλασε το ένα μάτι και έλεγα πάει την κάτσαμε τηνε βαρκα., Αλλά άλλαξε μια χαρουλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα