mindreader Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Στις 6/12/2020 στις 4:58 ΜΜ, GREGORYMO είπε 12 δόσεις θα γίνουν. Δεν θα το πάρεις χαμπάρι. Δηλαδη, ενημερωση του φορολογουμενου πολιτη, δεν θα υπαρξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, mindreader είπε Δηλαδη, ενημερωση του φορολογουμενου πολιτη, δεν θα υπαρξει. Εννοω, ότι το ποσό που θα του βγει, θα είναι μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Θα βγει καμια δημοσια ανακοινωση, οπως οταν αναρτωνται μαζικα για εκατομμυρια φορολογουμενους, τα εκκαθαριστικα του ΕΝΦΙΑ; Εχουν αναφερει τιποτε σχετικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, mindreader είπε Θα βγει καμια δημοσια ανακοινωση, οπως οταν αναρτωνται μαζικα για εκατομμυρια φορολογουμενους, τα εκκαθαριστικα του ΕΝΦΙΑ; Εχουν αναφερει τιποτε σχετικο; ΝΑΙ. Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε ΝΑΙ. Εσύ, έχεις κάνει διωρθωσεις τετραγωνικων ? Για πόσα, μιλάμε ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_f Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Έχει προχωρήσει σε κανένα στο δήμο Αθηναίων...εγώ ακόμα με ένδειξη "έχει υποβληθεί" και αριθμό δήλωσης περίπου 70.000 απο αρχές Μαρτίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, didaskalop είπε Έχει προχωρήσει σε κανένα στο δήμο Αθηναίων...εγώ ακόμα με ένδειξη "έχει υποβληθεί" και αριθμό δήλωσης περίπου 70.000 απο αρχές Μαρτίου. Δηλαδή, εγώ που έχω νούμερο 5.700.000 θα περιμένω πολύ !!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Εμενα για ενα αλλο ακινητο μη ηλεκτροδοτουμενο μου εστειλαν κατι υπ.δηλωσεις να συμπληρωσω και να τους αποστειλω και το συμβολαιο παμε καλα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Εμενα για ενα αλλο ακινητο μη ηλεκτροδοτουμενο μου εστειλαν κατι υπ.δηλωσεις να συμπληρωσω και να τους αποστειλω και το συμβολαιο παμε καλα?? ΠΟΥ είναι το πρόβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΠΟΥ είναι το πρόβλημα ? Για ποιο λογο να στελνω χαρτια. Επισης δεν λεει χρονικο περιθωριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 44 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Για ποιο λογο να στελνω χαρτια. Επισης δεν λεει χρονικο περιθωριο Έχεις κάνει διωρθωση τετραγωνικων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 45 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Για ποιο λογο να στελνω χαρτια. Επισης δεν λεει χρονικο περιθωριο Μήπως για να γλιτώσεις αναδρομικές χρεώσεις? Μπορείς εναλλακτικά πάντως να το αφήσεις στην τύχη του, και κάποια στιγμή από μόνοι τους να σου ζητήσουν μαζεμένα τέλη + αναδρομικά ή όταν χρειαστείς κάποια βεβαίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 37 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έχεις κάνει διωρθωση τετραγωνικων ? Δεν ηταν διορθωση αλλα δηλωση αφου ηταν μη ηλεκτροδοτουμενο προκειται για πλυσταριο. 34 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μήπως για να γλιτώσεις αναδρομικές χρεώσεις? Μπορείς εναλλακτικά πάντως να το αφήσεις στην τύχη του, και κάποια στιγμή από μόνοι τους να σου ζητήσουν μαζεμένα τέλη + αναδρομικά ή όταν χρειαστείς κάποια βεβαίωση. Δεν ηταν διορθωση αλλα δηλωση αφου ηταν μη ηλεκτροδοτουμενο προκειται για πλυσταριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε 35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μήπως για να γλιτώσεις αναδρομικές χρεώσεις? Μπορείς εναλλακτικά πάντως να το αφήσεις στην τύχη του, και κάποια στιγμή από μόνοι τους να σου ζητήσουν μαζεμένα τέλη + αναδρομικά ή όταν χρειαστείς κάποια βεβαίωση. Δεν ηταν διορθωση αλλα δηλωση αφου ηταν μη ηλεκτροδοτουμενο προκειται για πλυσταριο. Δεν κάνει διαφορά, ότι έγραψα ισχύει, αν τους πας ότι σου ζητάνε και γλιτώνεις τα αναδρομικά έως και του 19. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Δεν ηταν διορθωση αλλα δηλωση αφου ηταν μη ηλεκτροδοτουμενο προκειται για πλυσταριο. Δεν ηταν διορθωση αλλα δηλωση αφου ηταν μη ηλεκτροδοτουμενο προκειται για πλυσταριο. Και ΠΟΥ ξέρει ο δήμος ότι είναι ΜΗ ηλεκτροδοτουμενο η αν αύριο μεθαύριο του βάλεις ρεύμα από διπλανή παροχή ? Γι αυτό ζητά την υπεύθυνη δήλωση. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα παιδια στον δημο δηλωνουμε οτι αναφερει το συμβολαιο σωστα? εγω που εχω κανει και τακτοποιηση αυθαιρετου θα πρεπει να συμπεριλαβω και τα τμ και να βαλω το αθροισμα των δυο αυτων σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα