pkatsou Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Διαθέτω το παραπάνω αντιγραφικό το οποίο υποστηρίζει εγγραφή σε +/- DVD. Το έχω τοποθετήσει σε εξωτερικό κουτί Genesys 711 IEEE MAP-H51x και ενώ γράφει κανονικά DVD+R δε γράφει DVD-R. Έχω χρησιμοποιήσει για εγγραφή το NERO (που είχε μέσα το κουτί του αντιγραφικού) και το Easy DVD Creator. ΤΟ λειτουργικό σύστημα ειναι XP Home. Έχω δοκιμάσει και firmware update αλλα το πρόβλημα δε λύνεται. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ
Narayan Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Πως αναγνωρίζεται από το Nero το recorder; Δοκίμασες αναβαθμισμένους drivers για το εξωτερικό κουτί;
pkatsou Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 To Nero αναγνωρίζει το recorder κανονικά ως +/-. Για drivers δεν μπορώ να βρω τίποτα. Ακόμα και ένα CD που είχε μαζί το κουτί για drivers, έχει μέσα μονο readme αρχεία στα οποία αναφέρει ότι μόλις εγκαταστήσεις το κουτί, τα XP θα βρουν απ'ευθείας το κουτί και θα δουλέψει μια χαρά! Τίποτε άλλο.
Narayan Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Έχεις δοκιμάσει να το χρησιμοποιήσεις ως εσωτερικό; Ενδέχεται να φταίει και η συγκεκριμένη μάρκα DVD+R που χρησιμοποιείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.