Προς το περιεχόμενο

Kumtel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, fogeo93 είπε

Μου ήρθε λογαριασμός.  

Έκαψα 337  στο σύνολο ρεύμα κιλοβατωρες . Κάθε μέρα το καίω 5 ώρες.  Μια λάμπα ανάβω και ζεσταίνομαι μια χαρά. 51 ευρώ.  Μηνιαίος λογαριασμός . 

Νομίζω είναι πολύ καλά.  Λογικά αυτοί που θα πλήρωναν 400αρια θα την είχαν ανοιχτή στο τέρμα 10 ώρες κάθε μερα

Για τέτοια χρήση μόνο είναι οι ηλεκτρικές σόμπες.

Για κάποιον που γυρνάει σπίτι του 5-6 το απόγευμα (από τη δουλειά ή τη σχολή του) και την καίει 4-5 ώρες μέχρι το βράδυ που θα πάει για ύπνο.

Για μεγάλο σπίτι προφανώς και δεν κάνουν. Πρέπει να έχεις 1 σόμπα σε κάθε δωμάτιο.

Από θέμα ζέστης βέβαια μια χαρά είναι.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με 600 watt δεν ζεσταίνεις ούτε καμπινέ όχι δωμάτιο.Άντε να πας κοντά τα ξυλιασμένα δάχτυλα να πάρουν μία πύρα να αμολήσουν.:P

• Like 1
Δημοσ.

Απάντησα σε ένα άλλο παιδί που ρώτησε πιο πάνω.  Όχι ρε ποιος Μένιος χαχαχ... οπότε θα δω στον εκκαθαριστικό . Οκ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

1648 κιλοβατωρες. Απο 20  Ιανουαριου μεχρι 18 Μαιου.

125 ευρω. Μια χαρα.

Εκανα λογικη χρηση . περιπου 4ις ωρες καθε μερα για 2 μηνες σιγουρα. στη μια σκαλα . Για δωματιο 18 τετραγωνικων. Υπηρχαν φορες που την ανοιγα στο τερμα για 15 λεπτα μετα το μπανιο . Και εννοειται με φουλ θερμοσιφωνα καθε μερα

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όλους εσάς που λέτε ότι καίει πολύ η συγκεκριμένη σόμπα. Την έχω πάνω από 3 χρόνια και τώρα θα πάρω και μια δεύτερη για άλλο σπίτι. Έχει τύχει και έχουν έρθει τεχνικοί της ΔΕΗ αρκετές φορές σπίτι μου για διάφορα θέματα και όλοι μου είπαν όταν την είδαν, ότι είναι η μοναδική που δεν καίει πολύ όπως όλες οι υπόλοιπες και ότι συμφέρει πολύ. Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω πάψει να βάζω πετρέλαιο λόγω της τιμής του και λόγω των οικονομικών μου και από την ώρα που την αγόρασα, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Και για να μην λέτε ότι πληρώνω την Ανίτα και το Μένιο, εγώ την αγόρασα από κοινό μαγαζί και θα πάρω και τη δεύτερη από ένα κοινό μαγαζί, όπως τη πρώτη. Ούτε καν από το extramall που την πουλάει και μέσω Ίντερνετ, γιατί έχω διαβάσει κριτικές πελατών και λένε τα χειρότερα γι αυτό. Αυτά από εμένα και οποίος θέλει να με ρωτήσει κάτι ή οτιδήποτε, με μεγάλη χαρά να μιλήσουμε.

Α και τέλος, δεν είμαι γριά. Έχω οικογένεια με μικρά παιδιά και είμαι πολύ νέα. 

6 λεπτά πριν, Zoe-Zoey είπε

Επεξ/σία από Zoe-Zoey
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Zoe-Zoey είπε

Έχει τύχει και έχουν έρθει τεχνικοί της ΔΕΗ αρκετές φορές σπίτι μου για διάφορα θέματα και όλοι μου είπαν όταν την είδαν, ότι είναι η μοναδική που δεν καίει πολύ όπως όλες οι υπόλοιπες και ότι συμφέρει πολύ.

ειδαν οι τεχνικοι της ΔΕΗ τη σομπα που ακυρωνει ολους τους νομους της θερμοδυναμικης και δε σταθηκαν προσοχη χτυποντας παλαμακια;

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fredd0 είπε

ειδαν οι τεχνικοι της ΔΕΗ τη σομπα που ακυρωνει ολους τους νομους της θερμοδυναμικης και δε σταθηκαν προσοχη χτυποντας παλαμακια;

Hint: 

Αναφορά σε κείμενο

και είμαι πολύ νέα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zoe-Zoey είπε

με μικρά παιδιά

Eνας  πολυ  σοβαρος   λογος   για  να  μην  εχεις  τετοια   αντικειμενα   στο  σπιτι.

Αν  ισχυουν  ολα   αυτα  φυσικα   καθοτι   εκανες   εγγραφη   πριν  3  ωρες   για  να

υποστηριξεις  την  παπαντζα....

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Eνας  πολυ  σοβαρος   λογος   για  να  μην  εχεις  τετοια   αντικειμενα   στο  σπιτι.

Αν  ισχυουν  ολα   αυτα  φυσικα   καθοτι   εκανες   εγγραφη   πριν  3  ωρες   για  να

υποστηριξεις  την  παπαντζα....

Προφανώς δεν ισχύουν αυτά που γράφει και προφανώς είναι βαλτός για διαφήμιση.

• Like 2
Δημοσ.

Μιας και επανήλθε το θέμα,η δική μου εμπειρία από τον περσινό χειμώνα που είχα νεογέννητο στο σπίτι ήταν αγγούρι. Την δούλεψα αρκετά παραπάνω,συν το κλιματιστικό που κι αυτό δούλεψε περισσότερο,συν περισσότερο θερμοσίφωνα,τον Μάρτιο που μου ήρθε ο εκκαθαριστικός έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Προτείνω σε όσους έχουν τέτοιου είδους σόμπα να μην το παρακάνουν και να ρίχνουν καμιά ματιά στο ρολόι να μην ξεφεύγει η κατανάλωση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zoe-Zoey είπε

Έχει τύχει και έχουν έρθει τεχνικοί της ΔΕΗ αρκετές φορές σπίτι μου για διάφορα θέματα

εκτός από μαϊμού τεχνικούς του δεδδηε που μπαίνουν σε σπίτια για δήθεν έλεγχο της εγκατάστασης με σκοπό την κλοπή φαίνεται ότι υπάρχουν και μαϊμού τεχνικοί που μπαίνουν με σκοπό την διαφήμιση.

Το λογικότερο είναι φυσικά όλη η ιστορία να είναι διαφήμιση

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...