Προς το περιεχόμενο

Kumtel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το 2018 που είχα πάει Αδριανούπολη η kumtel είχε 17 με 18 ευρώ σε αντίστοιχο κατάστημα σαν τον Κοτσοβολο σε Τουρκικό και 12 με 13 το Kumtelακι. Για να καταλάβετε τι βγάζουν. .

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Nintendo1889 είπε

Παιδιά το 2018 που είχα πάει Αδριανούπολη η kumtel είχε 17 με 18 ευρώ σε αντίστοιχο κατάστημα σαν τον Κοτσοβολο σε Τουρκικό και 12 με 13 το Kumtelακι. Για να καταλάβετε τι βγάζουν. .

Eιναι λογικο στη χωρα της να ειναι φτηνοτερη. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε λογαριασμός.  

Έκαψα 337  στο σύνολο ρεύμα κιλοβατωρες . Κάθε μέρα το καίω 5 ώρες.  Μια λάμπα ανάβω και ζεσταίνομαι μια χαρά. 51 ευρώ.  Μηνιαίος λογαριασμός . 

Νομίζω είναι πολύ καλά.  Λογικά αυτοί που θα πλήρωναν 400αρια θα την είχαν ανοιχτή στο τέρμα 10 ώρες κάθε μερα

Επεξ/σία από fogeo93
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/1/2020 στις 1:15 ΠΜ, rus είπε

Eιναι λογικο στη χωρα της να ειναι φτηνοτερη. 

καλά φθηνότερη αλλά όχι και 40 ευρώ φθηνότερη...  17 ευρώ είναι τιμή λιανικής άρα χονδρικη είναι πιο κάτω  τι επιβαρύνεται ο εισαγωγέας; βαρια βαριά 20 να του βγαίνει με τα μεταφορικά 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

καλά φθηνότερη αλλά όχι και 40 ευρώ φθηνότερη...  17 ευρώ είναι τιμή λιανικής άρα χονδρικη είναι πιο κάτω  τι επιβαρύνεται ο εισαγωγέας; βαρια βαριά 20 να του βγαίνει με τα μεταφορικά 

Δε μπορουμε να συγκρινουμε διαφορετικες οικονoμιες, άλλο 40ε στην Ελλαδα άλλο 40ε στη Τουρκια.

2 ώρες πριν, fogeo93 είπε

Μου ήρθε λογαριασμός.  

Έκαψα 337  στο σύνολο ρεύμα κιλοβατωρες . Κάθε μέρα το καίω 5 ώρες.  Μια λάμπα ανάβω και ζεσταίνομαι μια χαρά. 51 ευρώ.  Μηνιαίος λογαριασμός . 

Τις υπολοιπες 19 ωρες εισαι εκτος σπιτιου? 400ε ηρθε σε μενα συνολο το 4μηνο... και ειμαστε μόνο δυα ατομα. Εκτος από τη λαμπα δεν αναβεις αλλες συσκευες? φουρνο ποτέ? ψυγειο, θερμοσιφωνα?

Επεξ/σία από rus
  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, fogeo93 είπε

Μου ήρθε λογαριασμός.  

Νομίζω είναι πολύ καλά.  Λογικά αυτοί που θα πλήρωναν 400αρια θα την είχαν ανοιχτή στο τέρμα 10 ώρες κάθε μερα

Δεν ξέρω πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος που την χρησιμοποιείς καθώς και τι ισχύ ήτανε η σκαλα που την είχες. Για να ζεστάνεις ένα μέσο σαλόνι σε κατοικία του 70 ως 90 με ηλεκτρική αντίσταση και χωρίς άλλη θέρμανση θέλεις 3 με 4kw μην πω και παραπάνω για να σε καλύπτει στα μεγάλα κρύα.

337 kwh ανά μήνα = 11.2 kwh την ημέρα 

Αν υποθέσεις ότι το είχες στα 1000w για 5 ώρες την ημέρα οι μισές από αυτές τις kwh οφείλονται στην σομπα. Επειδή όμως με 1000w δεν ζεσταίνεις σπίτι. Και επειδή υπάρχουν και άλλες συσκευες που έχεις στο σπίτι, μάλλον κάτι δεν μας λες καλά. Επίσης στα 51ευρω συμπεριλαμβάνονται τα τέλη η είναι η καθαρή αξία ρεύματος; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, fogeo93 είπε

Μου ήρθε λογαριασμός.  

Με 600 watt ζεσταίνεις σπίτι;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, fogeo93 είπε

Μου ήρθε λογαριασμός.  

337 κιλοβατώρες σε 2 μήνες ????

Αν είναι έτσι, είναι τζάμπα !

Δημοσ.

Όχι ζεσταίνω χώρο 20 τετραγωνικών.  Ναι ξέρω μπορούσα να πάρω μια πιο μικρή έχει συζητηθεί πιο πριν . Με ψυγείο και όλα.  Γενικά ποιος ζεσταίνει σπίτι με μια ηλεκτρική σόμπα?  

Ο λογαριασμός είναι έναντι.  Και τον εκανα να να ερχεται ανα μηνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, rus είπε

Δε μπορουμε να συγκρινουμε διαφορετικες οικονoμιες, άλλο 40ε στην Ελλαδα άλλο 40ε στη Τουρκια.

Τις υπολοιπες 19 ωρες εισαι εκτος σπιτιου? 400ε ηρθε σε μενα συνολο το 4μηνο... και ειμαστε μόνο δυα ατομα. Εκτος από τη λαμπα δεν αναβεις αλλες συσκευες? φουρνο ποτέ? ψυγειο, θερμοσιφωνα?

Oχι αναβω ολα  οσα ειπες και ειμαστε 2 ατομα. Βεβαια τη σομπα την εχω 1 μηνα και λογικα σιγα σιγα θα σταματησω να την αναβω επειδη θα εχει ζεστη . Ο λογαριασμος που προανεφερα ειναι εναντι και τον εκανα να ερχεται ανα μηνα. Οποτε δεν μπορω να συγκρινω . Θα μπορεσω να συγκρινω του χρονου οταν ερθει εκκαθαριστικος ολο το χειμωνα

Επεξ/σία από fogeo933
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fogeo933 είπε

Oχι τα αναβω ολα και ειμαστε 2 ατομα. Βεβαια τη σομπα την εχω 1 μηνα και λογικα σιγα σιγα θα σταματησω να την αναβω επειδη θα εχει ζεστη . Ο λογαριασμος που προανεφερα ειναι εναντι και τον εκανα να ερχεται ανα μηνα. 

Αν δίνεις την ένδειξη δεν είναι έναντι.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, fogeo93 είπε

Μου ήρθε λογαριασμός.  

Έκαψα 337  στο σύνολο ρεύμα κιλοβατωρες .

3 λεπτά πριν, fogeo933 είπε

Ο λογαριασμος που προανεφερα ειναι εναντι

Κάτι δεν έχεις καταλάβει ή δεν μας λες καλά, η κατανάλωση που έχει ο έναντι δεν είναι η πραγματική...

Η κατανάλωση που αναγράφεται στον έναντι είναι κατά προσέγγιση, την πραγματική κατανάλωση θα την δεις στον επόμενο εκκαθαριστικό.

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά τώρα στον μετρητή σου για να πάρεις μια ιδέα...

Δημοσ.
Στις 10/1/2020 στις 8:19 ΜΜ, greengr21 είπε

Mετα την Black Friday είχα πάει acs να παραλάβω παραγγελία και είχα σοκαριστεί από τον αριθμό kumtel που φαίνονταν στην αποθήκη, μιλάμε στοίβα.Τα κοροιδευουμε με Ανίτα κτλπ αλλά μια χαρά θα τα κονομανε κάποιοι. 

Το είχα δει κι εγώ αυτό το φαινόμενο στην ACS στο Χαϊδάρι, κάτι χρόνια πριν. Τουλάχιστον 50 σόμπες περίμεναν για παράδοση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fogeo93 είπε

Όχι ζεσταίνω χώρο 20 τετραγωνικών.  Ναι ξέρω μπορούσα να πάρω μια πιο μικρή έχει συζητηθεί πιο πριν . Με ψυγείο και όλα.  Γενικά ποιος ζεσταίνει σπίτι με μια ηλεκτρική σόμπα?  

Ο λογαριασμός είναι έναντι.  Και τον εκανα να να ερχεται ανα μηνα

2 ώρες πριν, fogeo933 είπε

Oχι αναβω ολα  οσα ειπες και ειμαστε 2 ατομα. Βεβαια τη σομπα την εχω 1 μηνα και λογικα σιγα σιγα θα σταματησω να την αναβω επειδη θα εχει ζεστη . Ο λογαριασμος που προανεφερα ειναι εναντι και τον εκανα να ερχεται ανα μηνα. Οποτε δεν μπορω να συγκρινω . Θα μπορεσω να συγκρινω του χρονου οταν ερθει εκκαθαριστικος ολο το χειμωνα

Τώρα εγώ τι να υποθέσω fogeo93    και καπάκι από κάτω απαντάει και πάλι σαν fogeo933

Ρε μπας και είναι ο Μένιος και μπήκε να κάνει και εδώ διαφήμιση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Τώρα εγώ τι να υποθέσω fogeo93    και καπάκι από κάτω απαντάει και πάλι σαν fogeo933

Ρε μπας και είναι ο Μένιος και μπήκε να κάνει και εδώ διαφήμιση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μπα, αν ήθελε απλά να κάνει διαφήμιση θα του έκοβε το δεύτερο ακάουντ να μην μοιάζει με το παλιό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...