rus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, fogeo93 είπε Ειχα σομπα υγραεριου βρωμούσε...... Προσοχη με τις σομπες υγραερίου, πριν από λιγο ακουσα στις ειδησεις ότι δυο γονεις πεθαναν από αναθυμιασεις και αφησαν τρια ανηλικα ορφανα. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από rus 2 1
papoys1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, fogeo93 είπε Εντάξει ρε φίλε από τη μύγα ξυγγι βγάζεις χαχα τι να κάνουμε παγωνιες εχει . Ειχα σομπα υγραεριου βρωμούσε. Κεντρική θέρμανση πετρέλαιο δεν βάζουν στην πολυκατοικία . Όλα έχουν τη λύση και τα μυστικά τους.Και εγώ χρησιμοποιώ υγραερίου σαν βοηθητική του καλοριφέρ αλλά ποτέ δεν μου μυρίζει.Όλο το μυστικό είναι στο καλό βίδωμα της φιάλης πάντα με νέα φλάντζα και στο σωστό άναμμα το οποίο αν κάτι κάνεις λάθος βρωμάει. Για δες εδώ και εδώ και μετά δοκίμασε να την ανάψεις και πες μου αν μυρίσει. Θεωρώ πως είναι πολύ πιο οικονομική και με καλύτερη θέρμανση από την kumtel αλλά κυρίως ελεγχόμενο το κόστος. 2 λεπτά πριν, rus είπε Προσοχη με τις σομπες υγραερίου, πριν από λιγο ακουσα στις ειδησεις ότι δυο γονεις πεθαναν από αναθυμιασεις και αφησαν τρια ανηλικα ορφανα. Θα συμφωνήσω απόλυτα και όσοι δεν το έχουν με τα μέτρα ασφάλειας καλύτερα ρεύμα ή τίποτε. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από papoys1 3 1
Dannie Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, d3v4st4tor είπε Γενικά τα προ'ι'όντα telemarketing είναι υπερτιμημένα όσο δεν πάει. Όμως από την στιγμή που υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Βλεπεις ομως οτι η τιβι εχει γεμισει με telemarketing οχι μονο σε μικρα καναλια αλλα και σε εκπομπες με τηλεθεαση.Αυτο συμβαινει και στην Αμερικη.Δεν ξερω αν οι ελληνες αντιδρασουν παντως ελεγχοι δεν γινονται(και αν γινουν εχει περασει πολυ καιρος...θυμαμαι με το μαραφετι με το οζον).Ο Μελιος μαζι με την παρεα του(επαιρνε διπλα του επωνυμες κυριες της δημοσιογραφιας για να του δινουν αιγλη και εγκυροτητα) εκανε εικονικες κληρωσεις χιλιαδες ευρω και ο κοσμος επαιρνε τηλεφωνο σιγα το προστιμο που εφαγε.Παντως ο Σειτανιδης εκλεισε το μεγαλο καταστημα που ειχε(με την δικαιολογια οτι θελει να κανει μικρα καταστηματα διπλα στον κοσμο). Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από Dannie 1
skiabox Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Σαν τον ατομικό λέβητα φυσικού αερίου δεν έχει. Πήγα από τα 10 ευρώ την ώρα θέρμανση (κεντρικός λέβητας φυσικού αερίου για όλη την πολυκατοικία) στα 10 λεπτά. 3
papoys1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, skiabox είπε Σαν τον ατομικό λέβητα φυσικού αερίου δεν έχει. Πήγα από τα 10 ευρώ την ώρα θέρμανση (κεντρικός λέβητας φυσικού αερίου για όλη την πολυκατοικία) στα 10 λεπτά. Το φοβάμαι φίλε ότι όταν μας βάλουν στο λούκι και γεμίσουμε τα σπίτια μας με εγκαταστάσεις φυσικού αερίου θα έρθει η ώρα για άρμεγμα όπως γίνεται με όλα τα πράγματα που βλέπουν ψαχνό. Το σκέφτομαι και εγώ αλλά υπάρχουν 2 διαμερίσματα 5-6 χιλιάδες η δαπάνη να καταργήσω το πετρέλαιο γιατί θέλω και αρκετές μετατροπές που ανεβάζουν το κόστος , αλλά θα προλάβω να κάνω απόσβεση.................. Μακάρι ποτέ να μην γίνουν αυξήσεις (έτσι μας είχαν πει και για το πετρέλαιο θέρμανσης) και να μας διαψεύσουν ευχάριστα,αλλά τους έχεις εμπιστοσύνη;;;;;;; 1 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 59 λεπτά πριν, rus είπε Προσοχη με τις σομπες υγραερίου, πριν από λιγο ακουσα στις ειδησεις ότι δυο γονεις πεθαναν από αναθυμιασεις και αφησαν τρια ανηλικα ορφανα. Πολλα εγιναν και θα γίνουν. Στο μεταξύ νόμιζα ότι τέτοιο κίνδυνο από αναθυμιάσεις υπήρχαν μόνο στα μαγκαλια αλλά φαίνεται πως δεν ισχύει.
dollyyy19 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Ειμαι περιεργος να μαθω τι θελει να θερμανει ο νηματοθετης με 600-1000 watt.στο wc μου ,ενα θερμαντικο 2k ζοριζεται να το ζεστανει,δωμα 2χ3.... 1
Stam53 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, skiabox είπε Σαν τον ατομικό λέβητα φυσικού αερίου δεν έχει. Πήγα από τα 10 ευρώ την ώρα θέρμανση (κεντρικός λέβητας φυσικού αερίου για όλη την πολυκατοικία) στα 10 λεπτά. Αν το Φ.Α άπλωνε και καμιά σωλήνα στους δρόμους, καλά θα ΄ταν. Σ εμένα περνάει 1 τετράγωνο μακριά αλλά δεν βλέπω να πλησιάζει σύντομα. Προτιμούν τώρα να πουλάνε ηλ. ρεύμα που δεν έχουν. Της "αρπαχτής" όλοι. (Ξεφύγαμε απ΄το θέμα, αλλά το πόνο μας λέμε. συγνώμη)
fogeo933 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε Ειμαι περιεργος να μαθω τι θελει να θερμανει ο νηματοθετης με 600-1000 watt.στο wc μου ,ενα θερμαντικο 2k ζοριζεται να το ζεστανει,δωμα 2χ3.... 20 τετραγωνικα
tigergreg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Οτιδηποτε καταναλωνει υδρογονανθρακες δηλ υγραεριο, φωτιστικο πετρελαιο (κηροζινη) κλπ αφηνει στην ατμοσφαιρα μονοξειδιο και διοξειδιο. Τα μαγκαλια απλα αφηνουν πολαπλασιες ποσοτητες με τα γνωστα επακολουθα. Τα τζακια επισης ειδικα αν εχουν κακο εξαερισμο. Εξαιρουνται τα ενεργειακα που ειναι 100% ασφαλη. 1
dollyyy19 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, fogeo933 είπε 20 τετραγωνικα 20 τετραγωνικα με 600-1000 βατ επι 5 ωρες την Ημέρα, δεν το λες θερμανση.ενα δυο βαθμους αν ανεβασει,ουτε του παπα....
dalain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Εννοείς, 4-5 ώρες την ημέρα. Θα πάρεις την ένδειξη του μετρητή και θα την ανάψεις πχ 4 ώρες. Θα ξαναδείς πόσες κιλοβατώρες έγραψε και θα ξέρεις σίγουρα. οτι ας πουμε το σπιτι δεν θα εχει αλλη καταναλωση περα της σομπας....
skiabox Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 49 λεπτά πριν, Stam53 είπε Αν το Φ.Α άπλωνε και καμιά σωλήνα στους δρόμους, καλά θα ΄ταν. Σ εμένα περνάει 1 τετράγωνο μακριά αλλά δεν βλέπω να πλησιάζει σύντομα. Προτιμούν τώρα να πουλάνε ηλ. ρεύμα που δεν έχουν. Της "αρπαχτής" όλοι. (Ξεφύγαμε απ΄το θέμα, αλλά το πόνο μας λέμε. συγνώμη) Λάρισα που ρώτησα πρόσφατα έναν υδραυλικό έχει φτάσει στο 70% η διείσδυση του φυσικού αερίου. Καλά με πετρέλαιο δεν το συζητάω. Ολες οι ιστορίες είναι δακρύβρεχτες. Τελευταία φορά που έπιασα κουβέντα το παλικάρι έδινε 500άρια το μήνα. Εμένα ο λογαριασμός που ήρθε σήμερα είναι στα 77 ευρώ (με μέτρηση μέχρι 16 Δεκεμβρίου).
tigergreg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Παντως αυτος που τις εισαγει στην ελλαδα διπλασιαζει ισως και τριπλασιαζει το κεφαλαιο του.... https://www.alibaba.com/product-detail/big-power-2400W-kumtel-turkey-design_62086488379.html?spm=a2700.7724838.0.0.61634662FRO4g7
greengr21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 49 λεπτά πριν, skiabox είπε Τελευταία φορά που έπιασα κουβέντα το παλικάρι έδινε 500άρια το μήνα. 500 το μηνα πετρελαιο?παρα πολλα θυμαμαι στη πολυκατοικια των γονιων μου με 300ευρω τη χρονια πετρελαιο το διαμερισμα δεν ανεχοσουν τη ζεστη στη κυριολεξια,σε μονοκατοικια μενει? 8 λεπτά πριν, tigergreg είπε Παντως αυτος που τις εισαγει στην ελλαδα διπλασιαζει ισως και τριπλασιαζει το κεφαλαιο του.... https://www.alibaba.com/product-detail/big-power-2400W-kumtel-turkey-design_62086488379.html?spm=a2700.7724838.0.0.61634662FRO4g7 για να κανω τον δικηγορο του διαβολου αυτη που εβαλες ειναι διαφορετικη απο αυτη που πουλανε εδω,η "δικη" μας εχει 2800w και αυτη που εβαλες 2400w,προφανως βεβαια βγαζουν σημαντικο κερδος ακομα και αν διπλασιασεις τη τιμη απο αυτη που εβαλες σε σχεση με οσο την πουλανε εδω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα