Keith1404 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Spoiler Λέω να το πάρω από το ABOX (σκρουτζομαγαζο φυσικά) κ γιατί αυτό το διάστημα η τιμή του είναι από τις πιο φτηνές πού κυκλοφορούν αλλά κ γιατί δίνει 2 χρόνια εγγύηση. Κ με το θέμα ότι το κινητό δν έρχεται επίσημα άρα γιοκ επίσημη εγγύηση συν ένας χρόνος σε σχέση με άλλα μαγαζιά που δίνουν 1 χρόνο με έψησε; το ξέρει κανένας το μαγαζί; γιατί καλές οι κριτικές αλλά μήπως παίζει κάνα μαγείρεμα όπως είχε ακουστεί για ένα άλλο δημοφιλή ότι έκανε τριπλα και εμφανίζε μόνο τις θετικές.. Αυτό.. Καμια άποψη για μαγαζί ή κ το ίδιο το τηλέφωνο;
th_nikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα το μαγαζί είναι καινούργιο στο Skroutz. Έχει παρουσία από τον Αύγουστο με ότι συνεπάγεται αυτό. 1
HERTHAN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Επειδη κι εγω ψαχνω για κινητο και μου το προτειναν το μαγαζι ειπα να μην παρω απο εκει. Ειναι πολυ καινουριο μαγαζι κι αν κλεισει τοτε δεν θα εχει νοημα ακομη κι αν σου δωσει 10 χρονια εγγυηση. 1
life is music Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Στις 10/1/2020 στις 7:22 ΜΜ, Keith1404 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Λέω να το πάρω από το ABOX (σκρουτζομαγαζο φυσικά) κ γιατί αυτό το διάστημα η τιμή του είναι από τις πιο φτηνές πού κυκλοφορούν αλλά κ γιατί δίνει 2 χρόνια εγγύηση. Κ με το θέμα ότι το κινητό δν έρχεται επίσημα άρα γιοκ επίσημη εγγύηση συν ένας χρόνος σε σχέση με άλλα μαγαζιά που δίνουν 1 χρόνο με έψησε; το ξέρει κανένας το μαγαζί; γιατί καλές οι κριτικές αλλά μήπως παίζει κάνα μαγείρεμα όπως είχε ακουστεί για ένα άλλο δημοφιλή ότι έκανε τριπλα και εμφανίζε μόνο τις θετικές.. Αυτό.. Καμια άποψη για μαγαζί ή κ το ίδιο το τηλέφωνο; Πήγα και πήρα το redmi note 8t από εκεί γιατί είναι κοντά στην γειτονιά μου...Με το που το πλήρωσα ο πωλητής μου το άνοιξε μπροστά μου για να μου δειξει ότι δεν έχει σπασίματα και ότι είναι Τζίτζι και μετά μου έδωσε την απόδειξη ...Γενικά το μαγαζί από θέμα εξυπηρέτησης είναι άριστο !!! 1
life is music Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/1/2020 στις 8:30 ΜΜ, th_nikos είπε Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα το μαγαζί είναι καινούργιο στο Skroutz. Έχει παρουσία από τον Αύγουστο με ότι συνεπάγεται αυτό. εγω παντως πηρα το 8t το 4gb ram 128γβ χώρου στα 180 ευρω ...... αλλα αν θέλετε να εχετε εγγυηση της infoquest μπορειτε να δειτε το cosmodota!! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από life is music
Keith1404 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Στις 12/1/2020 στις 4:01 ΜΜ, life is music είπε εγω παντως πηρα το 8t το 4gb ram 128γβ χώρου στα 180 ευρω ...... αλλα αν θέλετε να εχετε εγγυηση της infoquest μπορειτε να δειτε το cosmodota!! Εγγύηση στο mi9 lite δν μπορεί να δώσει την επίσημη εννοώ καθώς το το συγκεκριμένο μοντέλο δν εισάγεται στην χώρα μας μέσω της InfoQuest που είναι και ο μόνος ο επίσημος κ ο μόνος εισαγωγέας των κινητών xiaomi στην Ελλάδα.. Επιπλέον το μαγαζί που λες δν το έχει το mi9 lite
life is music Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Keith1404 είπε Εγγύηση στο mi9 lite δν μπορεί να δώσει την επίσημη εννοώ καθώς το το συγκεκριμένο μοντέλο δν εισάγεται στην χώρα μας μέσω της InfoQuest που είναι και ο μόνος ο επίσημος κ ο μόνος εισαγωγέας των κινητών xiaomi στην Ελλάδα.. Επιπλέον το μαγαζί που λες δν το έχει το mi9 lite Μπορεί να μην το έχει στο site κάνε έναν κόπο και παρτους να δεις αν το έχουν !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα