lak10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Παιδια εχω επαανφορτιζομενες το θεμα ειναι ποτε τις πεταω οταν φορτισμενη δειχνει κατω απο 1.2V?
d3v4st4tor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μεταξύ 1,5 και 1,3 είσαι οκ. Αν δείχνει λιγότερο τότε μάλλον χρειάζεται αντικατάσταση. Υπάρχουν κάποιες τεχνικές αναζωογόνησης αλλά δεν γνωρίζω αν έχουν αποτέλεσμα. Εγώ απλά παίρνω καινούριες.
czarjuly Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Παρε ενα τετοιο http://www.r-charge.net/RC-1AU--Universal-Battery-Charger-12-24VDC_p_89.html και πιες τους το αιμα 😀
stefanos90_K Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι φορτισμένη και να δείχνει 1.2V Ο φορτιστής φαντάζομαι θα έχει cut-off κύκλωμα που θα σταματάει να φορτίζει μόλις η μπαταρία φτάσει σε συγκεκριμένα Volt. Άρα η φόρτιση δεν θα ολοκληρώνεται ποτέ Καταλαβαίνεις ότι τα έχει φάει τα ψωμιά της αν την φορτίσεις και τελειώνει πολύ γρήγορα. Μπορείς να υπολογίσεις την κανονική διάρκεια από τα mah της μπαταρίας μαζί με την κατανάλωση που έχει το μηχάνημά σου.
rubadub Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Παίδες καλησπέρα, για να μήν ανοιγω νέο θέμα ρωτώ εδώ το εξής: για παιδικά τηλεκατευθυνόμενα και τα συναφή, επαναφορτιζόμενες 2100Mah επαρκούν ή να κοιτάξω σε μεγαλύτερη χωρητικότητα; τώρα παίζουν με αλκαλικές πλαισίου. ευχαριστώ πολύ και κουράγιο σε όλους!!!
stefanos90_K Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Στις 22/3/2020 στις 11:12 ΠΜ, rubadub είπε Παίδες καλησπέρα, για να μήν ανοιγω νέο θέμα ρωτώ εδώ το εξής: για παιδικά τηλεκατευθυνόμενα και τα συναφή, επαναφορτιζόμενες 2100Mah επαρκούν ή να κοιτάξω σε μεγαλύτερη χωρητικότητα; τώρα παίζουν με αλκαλικές πλαισίου. ευχαριστώ πολύ και κουράγιο σε όλους!!! Πάνω απο 2500 δεν ξέρω αν θα βρεις και να βρεις ίσως να είναι ψεύτικα τα mah δηλαδή τίποτα κινέζικες no-name μπαταρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα