Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταξύ 1,5 και 1,3 είσαι οκ. Αν δείχνει λιγότερο τότε μάλλον χρειάζεται αντικατάσταση. Υπάρχουν κάποιες τεχνικές αναζωογόνησης αλλά δεν γνωρίζω αν έχουν αποτέλεσμα. Εγώ απλά παίρνω καινούριες. 

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι φορτισμένη και να δείχνει 1.2V
Ο φορτιστής φαντάζομαι θα έχει cut-off κύκλωμα που θα σταματάει να φορτίζει μόλις η μπαταρία φτάσει σε συγκεκριμένα Volt. Άρα η φόρτιση δεν θα ολοκληρώνεται ποτέ 

Καταλαβαίνεις ότι τα έχει φάει τα ψωμιά της αν την φορτίσεις και τελειώνει πολύ γρήγορα.  Μπορείς να υπολογίσεις την κανονική διάρκεια από τα mah της μπαταρίας μαζί με την κατανάλωση που έχει το μηχάνημά σου.  

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα, για να μήν ανοιγω νέο θέμα ρωτώ εδώ το εξής: για παιδικά τηλεκατευθυνόμενα και τα συναφή, επαναφορτιζόμενες 2100Mah επαρκούν ή να κοιτάξω σε μεγαλύτερη χωρητικότητα; τώρα παίζουν με αλκαλικές πλαισίου.

ευχαριστώ πολύ και κουράγιο σε όλους!!!

Δημοσ.
Στις 22/3/2020 στις 11:12 ΠΜ, rubadub είπε

Παίδες καλησπέρα, για να μήν ανοιγω νέο θέμα ρωτώ εδώ το εξής: για παιδικά τηλεκατευθυνόμενα και τα συναφή, επαναφορτιζόμενες 2100Mah επαρκούν ή να κοιτάξω σε μεγαλύτερη χωρητικότητα; τώρα παίζουν με αλκαλικές πλαισίου.

ευχαριστώ πολύ και κουράγιο σε όλους!!!

Πάνω απο 2500 δεν ξέρω αν θα βρεις και να βρεις ίσως να είναι ψεύτικα τα mah δηλαδή τίποτα κινέζικες no-name μπαταρίες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...