Anduril Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Εχω μια 9700pro και της εχω κανει overclock με το redline οταν τρεχω συγκεκριμενα παιχνιδια.Συγκεκριμενα στο core απο 324 σε 350.8 και σε memory απο 310 σε 324.Λετε γενικα να ειναι καλο να της βαλω μια ψυκτρα? :? Αν της βαλω θα μπορω να πιασω και καλυτερες τιμες με ασφαλεια? :? Καποιος εμπειρος σε τετοια θεματα,pls help 8) .Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apocalypse Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Εννοείται οτι θα βοήθαγε τόσο στα mhz όσο και στην ασφάλεια. Απλά μην πάρεις κανένα μικρό σφυριχτράκι τύπου iceberg... αυτά είναι για GF4MX και όχι για πραγματικά ζεστές κάρτες σαν την δική σου. Ψάξε για το VGA Silencer ή για την αντίστοιχη πρόταση της Zalman (δεν θυμάμαι όνομα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Πάρε αυτό εδώ που προτείνει και ο apocalypse: http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1218 Κάνει πολύ καλή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anduril Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Μια ερωτηση:αυτα για να τα βαλω δεν πειραζω την ψυκτρα που εχει απο την μανα της η καρτα ετσι?Το βαζω απο πανω η κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Εννοείτε πως βγάζεις την παλιά ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anduril Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Εγω δεν ασχοληθει ποτε ομως με εγκατασταση/απεγκατασταση ψυκτρας.Θα πρεπει να την παω να μου την βαλουνε η δεν ειναι τιποτα σπουδαιο?ΕΙναι ομως και κατι αλλο...η καρτα μου ειναι all-in-wonder και εχει και tv-tuner. δεν θα εμποδιζει λες την ψυκτρα που ποιανει ολο το μηκος της καρτας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.