Προς το περιεχόμενο

huawei gt 2

Patronnus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω το παραπανω ρολοι και δεν μου εμφανιζει το ονομα του καλουντος οταν με παιρνουν παρα μονο το νουμερο του..ξερετε τι παιζει;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, htaccess είπε

Καλησπέρα, δες το παρακάτω βίντεο, πιστέυω ότι θα σε βοηθήσει.

αυτο το εχω κανει τις εχω περασει δεν εχει να λεει..οταν σε καλουν ομως δεν εμφανιζεται το ονομα μονο ο αριθμος

Δημοσ.

18 λεπτά πριν, Patronnus είπε

αυτο το εχω κανει τις εχω περασει δεν εχει να λεει..οταν σε καλουν ομως δεν εμφανιζεται το ονομα μονο ο αριθμος

Το μόνο που μου έρχετε στο μυαλό είναι ότι δεν υποστηρίζει κάποιους χαρακτήρες, πχ ελληνικά, κάνε rename την επαφή που σε καλεί με αγγλικούς χαρακτήρες και δοκίμασε πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

έχω το συγκεκριμένο ρολόι και δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τους χαρακτήρες. είτε ελληνικά έιτε αγγλικά που έχω κάποια ονομάτα τα βγάζει κανονικά χωρίς να κάνω κάποιο import επαφές.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Grimstar είπε

έχω το συγκεκριμένο ρολόι και δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τους χαρακτήρες. είτε ελληνικά έιτε αγγλικά που έχω κάποια ονομάτα τα βγάζει κανονικά χωρίς να κάνω κάποιο import επαφές.

Πολύ πιθανό (χωρίς να γνωρίζω με βεβαιότητα) σε κάποιο firmware update να το διόρθωσαν. :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, htaccess είπε

Πολύ πιθανό (χωρίς να γνωρίζω με βεβαιότητα) σε κάποιο firmware update να το διόρθωσαν. :)

από όταν το άνοιξα απο το κουτί του δεν είχα θέμα με χαρακτήρες και τα έβλεπα κανονικά. μετά από λίγες μέρες πήρε αναβάθμιση με την οποία πάλι συνέχισε να δουλευει κανονικά.

Φίλε patronus δοκίμασε κάποια επαναφόρα και ξανα σεταρισμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...