kingjulien11_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Κάνω αυτή την δημοσίευση για να σας πω τι συνέβει σε εμένα και να έχετε το νου σας. Είχα πάει στην Eurobank για να βγάλω κάρτα για έναν λογαριασμό μου, ήταν η πρώτη κάρτα που θα συνδεόταν με τον λογαριασμό οπότε δεν έχει κάποια χρέωση. Την πρώτη μέρα λοιπόν που πήγα προσπαθούσαν 3 υπάλληλοι μαζί να με κάνουν να βγάλω την κάρτα και μαζί ένα φτηνό ασφαλιστήριο για την τσάντα/πορτοφόλι. Εγώ δεν ήθελα, πρώτον γιατί δεν ήταν και καμία τρομερή ασφάλεια και δεύτερον γιατί δεν με ενδιέφερε. Τους είπα πως δεν θέλω και μου είπαν πως είναι υποχρεωτικό. Έτσι αποφάσισα να μην βγάλω κάρτα για τον λογαριασμό αυτό και να εξυπηρετούμε από το ταμείο. Μια άλλη μέρα που έτυχε να πάω στο ίδιο κατάστημα ήταν άλλοι υπάλληλοι και τους είπα για την κάρτα και την δήθεν υποχρεωτική ασφάλιση. Μου είπαν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει (για το υποχρεωτικό) και πως αν θέλω μπορούσαν να μου βγάλουν εκείνη την στιγμή κάρτα και κωδικούς για e-banking χωρίς καμία χρέωση!! Εν τελεί έβγαλα και όλα είναι μια χαρά, δεν έκανα εννοείται την ασφάλιση που δεν ήθελα. Επειδή έχω δει αυτό το πακετάκι ασφάλισης να παίζει και σε άλλες τράπεζες και μου βάρεσε πολλά καμπανάκια ότι μου έλεγαν ψέμματα τόσο πολύ μέσα στην μούρη μου είπα να το γράψω για να το έχετε κατά νου όσοι τύχει να έχετε παρόμοια περίπτωση. Να πω ότι επέμεναν πολύ και ότι όταν τους είπα ότι στην Πειραιώς δεν με χρέωσαν για κάποια ασφάλεια μου είπαν πως αποκλείεται και ότι παντού έτσι είναι (πάλι ψέματα γιατί είχαν βγάλει κάρτα στην Πειραιώς το ίδιο πρωί). 17 5
JohnConstantine Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, kingjulien11_ είπε Κάνω αυτή την δημοσίευση για να σας πω τι συνέβει σε εμένα και να έχετε το νου σας. Είχα πάει στην Eurobank για να βγάλω κάρτα για έναν λογαριασμό μου, ήταν η πρώτη κάρτα που θα συνδεόταν με τον λογαριασμό οπότε δεν έχει κάποια χρέωση. Την πρώτη μέρα λοιπόν που πήγα προσπαθούσαν 3 υπάλληλοι μαζί να με κάνουν να βγάλω την κάρτα και μαζί ένα φτηνό ασφαλιστήριο για την τσάντα/πορτοφόλι. Εγώ δεν ήθελα, πρώτον γιατί δεν ήταν και καμία τρομερή ασφάλεια και δεύτερον γιατί δεν με ενδιέφερε. Τους είπα πως δεν θέλω και μου είπαν πως είναι υποχρεωτικό. Έτσι αποφάσισα να μην βγάλω κάρτα για τον λογαριασμό αυτό και να εξυπηρετούμε από το ταμείο. Μια άλλη μέρα που έτυχε να πάω στο ίδιο κατάστημα ήταν άλλοι υπάλληλοι και τους είπα για την κάρτα και την δήθεν υποχρεωτική ασφάλιση. Μου είπαν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει (για το υποχρεωτικό) και πως αν θέλω μπορούσαν να μου βγάλουν εκείνη την στιγμή κάρτα και κωδικούς για e-banking χωρίς καμία χρέωση!! Εν τελεί έβγαλα και όλα είναι μια χαρά, δεν έκανα εννοείται την ασφάλιση που δεν ήθελα. Επειδή έχω δει αυτό το πακετάκι ασφάλισης να παίζει και σε άλλες τράπεζες και μου βάρεσε πολλά καμπανάκια ότι μου έλεγαν ψέμματα τόσο πολύ μέσα στην μούρη μου είπα να το γράψω για να το έχετε κατά νου όσοι τύχει να έχετε παρόμοια περίπτωση. Να πω ότι επέμεναν πολύ και ότι όταν τους είπα ότι στην Πειραιώς δεν με χρέωσαν για κάποια ασφάλεια μου είπαν πως αποκλείεται και ότι παντού έτσι είναι (πάλι ψέματα γιατί είχαν βγάλει κάρτα στην Πειραιώς το ίδιο πρωί). Εurobank σαν να λεμε Εθνικη .Εξυπηρετηση 0 . Απορω γιατι υπαρχουν αυτες οι τραπεζες. 4 4
rus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, JohnConstantine είπε Εurobank σαν να λεμε Εθνικη .Εξυπηρετηση 0 . Απορω γιατι υπαρχουν αυτες οι τραπεζες. Eιναι πυλωνες της οικονομιας μας. Οι δυο από τι ςτεσσερις συστημικες. Αν παψουν να υπαρχουν καηκαμε σαν χωρα 5 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Τα ίδια έχουν υπάρξει και στην Πειραιώς όταν πήγαινε να εξυπηρετηθεί κόσμος και του πασαραν τα περί υποχρεωτικοτητας κάποιων άλλων υπηρεσιών. 1
SPYRER_007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μπα και στην ΑΛΦΑ τα ιδια πηγαν να μου κανουν αλλα δεν μασησα................ 5
μπιπ μπιπ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν ένα μήνα άνοιξα λογαριασμό στην Πειραιώς. Δε με χρέωσαν τίποτα και δεν μου είπαν τίποτα για ασφάλεια. Στη φίλη μου που άνοιξε λογαριασμό στην Alpha τη χρέωσαν με το ζόρι 6 ευρώ για να της δώσουν κάρτα και άλλα 12 ευρώ για αυτή την ασφάλεια κλοπής πορτοφολιού. Ε κι εσύ...μπες επίτηδες στο μετρό με ανοιχτή τσάντα, έχε μέσα ένα άδειο πορτοφόλι ώστε να σε κλέψουν, μετά πήγαινε στην αστυνομία και πες με έκλεψαν, είχα μέσα 500 ευρώ. Και βάλε την τράπεζα να στα δώσει. Ότι να'ναι κοινώς. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από μπιπ μπιπ 8
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Έχω την εντύπωση πως η ασφάλεια κλοπής πορτοφολιου αφορά την περίπτωση που έχεις μέσα την κάρτα μαζι με κανένα pin και σου κάνουν αγορές η αναλήψεις οπότε και μπορεί να αποδειχτεί πόσα σου έκλεψαν. Δεν παίζει να καλύπτουν έτσι απλές αναφορές ότι κάποιος μου πηρε το πορτοφόλι με τόσα. 5
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Παιδες η ασφαλεια κλοπης τσαντας/πορτοφολιου, αναφερεται στο προφανες. Σου δινουν χρηματα για να αγορασεις τσαντα/πορτοφολι. Απο κει και περα, εγω προσωπικα αν ειχα διαθεση θα εβρισκα ξανα αυτους του υπαλληλους και θα τους εβαζα να μου ξαναπουν το παραμυθι περι υποχρεωτικης ασφαλειας κλπ. Επιτοπου μετα θα ζητουσα τον διευθυντη... 19 3
asdfnikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 κλασσική τακτική... εμένα στην Πειραιώς πήγα σε 2 διαφορετικά καταστήματα σε διαφορετικές μέρες για άνοιγμα λογαριασμοί μαζί με γνωστό και με έλεγαν σχεδόν τα ίδια λόγια ότι "έμενα με έκλεψαν πριν μια εβδομάδα στο λεωφορείο και με κάλυψε η ασφάλεια" "κάθε μέρα κλέβουν (ενα ποσοστό με ανέφερε) από όσους χρησιμοποιουν λεωφορείο" "προχθές μπήκαν στο σπίτι μου και με έκλεψαν το πορτοφόλι" και εγώ άπλα τους έλεγα ποπό σας έφαγε η καντεμιά κρίμα κτλπ... και ολα αυτά μάλλον για να πιάσουν κάποιους στόχους σαν κατάστημα στην πώληση ασφαλιστηριων??!! 1 1
CyberCr33p Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Αποζημιώνουν εάν κάνεις ανάληψη από το ΑΤΜ και σε κλέψουν εντός λίγης ώρας. Αλλιώς όλοι τέτοιες ασφαλίσεις θα κάναμε 1
JohnConstantine Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, rus είπε Eιναι πυλωνες της οικονομιας μας. Οι δυο από τι ςτεσσερις συστημικες. Αν παψουν να υπαρχουν καηκαμε σαν χωρα Eιναι λιγο απαρχαιομενα τα συστηματα τους.Ειδικα της εθνικης. Σιγουρα συμφωνω σε αυτο που λες αλλα πλεον πας σε ενα atm της εθνικης και λες γμτ γτ παλι; Θελει 5 λεπτα για να σηκωσεις το ποσο απο το ατμ μονο και μονο εξαιτιας της αργοποριας του atm. Αμα χασεις την καρτα σου; Αστο ! Ειχα ξεχασει το pin πιο παλια και λεω θα ηθελα να βγαλω μια καινουργια. Βεβαιως μου λενε. 10 ημερες εργασιμες μεχρι να ερθει η καινουργια!!!! 10 ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! Πας στην πειραιως "Εχασα την καρτα μου" 5 λεπτα και ειναι ολα ετοιμα. Συγγνωμη που δεν εχω κεφαλαια ουτε χρηματα στην ακρη αλλα ακομα και σε αυτα τα 2 θεματα που ηταν να με εξυπηρετησουν τους θεωρω ακομα απαραδεχτους, 4
pirmen56 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μου έχει συμβεί και μένα στην Alpha. Η υπάλληλος προσπαθούσε να με πείσει ότι είναι υποχρεωτικό να υπογράψω ασφαλιστήριο για να βγάλω κάρτα για έναν λογαριασμό που είχα. Επέμενα για στοιχεία και η διευθύντρια του υποκαταστήματος, που άκουγε τον διάλογο σε μικρή απόσταση από το δικός της γραφείο και έβλεπε την καχυποψία μου με πρόφαση ότι καθυστερούμε ζήτησε τελικά να προχωρήσει η έκδοση κάρτας. Μετά κάθισε ένας συνταξιούχος και τον έπεισε λέγοντάς του τα ίδια ακριβώς. Τα κεντρικά που πήρα τηλέφωνο έκαναν πως δεν ήξεραν. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα και πρέπει να ενημερώσετε τους δικούς σας να προσέχουν. Μιλάμε για απάτη αυτών που μας φόρτωσαν την οικονομική διάσωσή τους. Μία από τις πολλές που κάνουν το τελευταίο διάστημα. Είναι πλέον σαν να έχεις να απέναντί σου τα γνωστά κυκλώματα από το Μενίδι... 7 1
panosno1com Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με ειχαν χωσει κ εμενα σε αυτο, με την ασφαλεια,εκανα αιτηση υπαναχωρησης την επομενη μερα και μου τα πιστωσανε τα λεφτα. Δεν μ αρεσαν και τα ψιλα γραμματα θυμάμαι Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από panosno1com
papoys1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, JohnConstantine είπε Εurobank σαν να λεμε Εθνικη .Εξυπηρετηση 0 . Απορω γιατι υπαρχουν αυτες οι τραπεζες. 9 ώρες πριν, rus είπε Eιναι πυλωνες της οικονομιας μας. Οι δυο από τι ςτεσσερις συστημικες. Αν παψουν να υπαρχουν καηκαμε σαν χωρα Είχα παλιά μία χρεωστική στη Eurobank κυρίως για αγορές από διαδίκτυο την οποία αποφάσισα να καταργήσω γιατί έχω ανάλογη και στην Πειραιώς.Πήγα Σεπτέμβριο του 2019 έκανα αίτηση και μου είπαν ότι έχει υπόλοιπο 31 ευρώ θα στείλουν στα κεντρικά και σύντομα θα με ενημερώσουν να πάρω τα χρήματα. Χτες 10-1-2020 πάρα πολύ σύντομα με πήραν τηλέφωνο να περάσω από τράπεζα της περιοχής μου να τα πάρω.
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω ειχα παει στη διευθύντρια Eurobank που ηταν οι σπρωχτες και τους καλυψε . Στο υποκαταστημα χερσ/σου ο ταμιας πηγε να το παιξει "δε σου δινω καρτα αν δε κανεις ασφαλιση ". Τον ανεφερα στα κεντρικα μαζι με την αθλια εξυπηρετηση γιατι μου τυπωσαν και λαθος ονομα στη καρτα .Αλλα τα περιστατικα δεν ειναι καθολου τυχαια . Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα