lefi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, καταρχάς έχω την μητρική της υπογραφής, με αφορμή μια αλλαγή μπροστινού ανεμιστήρα ξαναψάχτηκα με της ρυθμίσεις και δυνατότητες της μητρικής στον έλεγχο των ανεμιστήρων γιατί θέλω κατάλληλες θερμοκρασίες με τον ελάχιστο δυνατό θόρυβο. Το λογισμικό που έχω με την μητρική είναι το AI Suite 3 με Fan Xpert 2. Για κάποιες ρυθμίσεις ζητάει να κάνω Fun auto tuning. Η απορία μου είναι: Είναι 100 % ασφαλές; Προτείνετε σε έναν μη τεχνικό να το κάνει ή θα κάψουμε τίποτα και θα τρέχω άρον άρον για μητρική;
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, lefi είπε Καλησπέρα σε όλους, καταρχάς έχω την μητρική της υπογραφής, με αφορμή μια αλλαγή μπροστινού ανεμιστήρα ξαναψάχτηκα με της ρυθμίσεις και δυνατότητες της μητρικής στον έλεγχο των ανεμιστήρων γιατί θέλω κατάλληλες θερμοκρασίες με τον ελάχιστο δυνατό θόρυβο. Το λογισμικό που έχω με την μητρική είναι το AI Suite 3 με Fan Xpert 2. Για κάποιες ρυθμίσεις ζητάει να κάνω Fun auto tuning. Η απορία μου είναι: Είναι 100 % ασφαλές; Προτείνετε σε έναν μη τεχνικό να το κάνει ή θα κάψουμε τίποτα και θα τρέχω άρον άρον για μητρική; Το φαν είναι με 4 πιν? Μην ανησυχείς ρυθμίζοντας τα φαν κανένας δεν έκαψε τίποτα ακόμα... 1 1
lefi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Πίσω ναι 4 pin το είδα και στης ρυθμίσεις ότι ελέγχεται. Μπροστά είχε το κουτί 2 pin η 3 pin δεν θυμάμαι συνδεδεμένο στο τροφοδοτικό προφανώς χωρίς έλεγχο στροφών. Εγώ θα αντικαταστήσω το μπροστά με 4 pin οπότε μετά την αντικατάσταση σχεδιάζω να ελέγχω 3 ανεμιστηράκια(2 κουτιού + επεξεργαστη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα