M4tR1x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Χρόνια πολλά σε όλους , καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και ευτυχία. Καλησπέρα έρχομαι αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα. Έχω στην κατοχή μου ένα dell inspiron 15 5577 και για να μην χρειαστεί να μπείτε να ψάξετε specs είναι 7700hq, gtx 1050, 8gb ram, 1920x1080p ανάλυσης. Στο dota 2 που παίζω είναι όλα μια χαρά το παιχνίδι τρέχει ομαλά. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν βάζω hdmi και παίζω σε 24αρα 1920x1080p οθόνη. Στο παιχνίδι για να παίξω ομαλά όπως με την οθόνη του λαπτοπ, χρειάζεται να βάλω χαμηλότερη ανάλυση στο παιχνίδι. Εως και 1400x900 με τα γραφικά όλα low και πάλι καταλαβαίνω ότι δεν πάει τέρμα ομαλά. Οι επιδόσεις αυτές με έβαλαν σε σκέψεις αν με το hdmi λειτουργεί η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (hd 630) και έχω τόσο χάλια επιδόσεις. Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχουν ρυθμίσεις ώστε να δουλεύει η gtx 1050 αντί για hd630, διότι δεν υπάρχει περίπτωση η 1050 (ακόμα και λαπτοπ) να είναι τόσο χάλια σε επιδόσεις σε monitor ίδιας ανάλυσης. Είμαι καταδικασμένος ή υπάρχει λύση; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Αν τα μονιτορ εχουν την ιδια αναλυση θα πρεπει να εχεις την ιδια αποκριση και τα ιδια fps. Δεν εχει σημασια αν ειναι εσωτερικη ή εξωτερική η οθονη. ειναι αυτο που υποπτεύσαι , οτι ειναι κάπως ρυθμισμένο να βλεπει την ενσωματωμενη καρτα. Δεν θυμαμαι πως γινεται αλλα εννοειται οτι υπαρχει λυση. ασε τους επομενους να απαντησουν. Στην χειροτερη ολων απλα απεγκατεστησε την ενσωματωμενη αν βαριεσαι να ψαχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Eχω ιδια συνθεσης φορητο , αλλη μαρκα ομως. Στο σπιτι ειμαι μονιμως με εξωτερικη οθονη ( hdmi ) . Δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Η εξωτ. οθονη προφανως ιδιας αναλυσης με την εσωτερικη. Στα συγχρονα φορητα , ολες οι εξοδοι ειναι καρφωμενες στην intel . Αλλα δεν εχει να λεει κατι.Δοκιμασε να ξεκινησεις το παιχνιδι με δεξι κλικ , εκτελεση με επεξεργαστη γραφικων και στειλτο στην nvidia. ΥΓ : Για να δεις που σκανε οι εξοδοι , τρεξε το nvidia control panel (δεξι κλικ στο εικονιδιο του geforce experience και θα το δεις) . Εκει στην επιλογη "Set PhysX configuration" θα δεις το διαγραμμα με τις εξοδους...αλλα ξαναλεω δεν εχει να λεει..εφοσον το στειλεις το παιχνιδι στην nvidia , και σε προτζεκτορ και αν ετρεχε επρεπε να τρεξει με την nvidia.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M4tR1x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Λοιπόν έκανα κάποιες αλλαγές στον πίνακα ελέγχου της nvidia στην "Διαχείριση ρυθμίσεων 3D" στις "γενικές ρυθμίσεις" είχα επιλέξει επεργαστή υψηλών επιδόσεων nvidia αλλά το άλλαξα σε Αυτόματη επιλογή. Επίσης στην διπλάνη καρτέλα "Ρυθμίσεις προγράμματος" είχα επιλέξει το dota 2 να τρέχει πάλι με επεξεργαστή υψηλών επιδόσεων nvidia το άλλαξα σε Αυτόματο της nvidia. Έπεξα κανονικά ενα παιχνίδι dota 2 με την 24αρα και όλα καλά. 1 ώρα πριν, mphxths είπε Eχω ιδια συνθεσης φορητο , αλλη μαρκα ομως. Στο σπιτι ειμαι μονιμως με εξωτερικη οθονη ( hdmi ) . Δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Η εξωτ. οθονη προφανως ιδιας αναλυσης με την εσωτερικη. Στα συγχρονα φορητα , ολες οι εξοδοι ειναι καρφωμενες στην intel . Αλλα δεν εχει να λεει κατι.Δοκιμασε να ξεκινησεις το παιχνιδι με δεξι κλικ , εκτελεση με επεξεργαστη γραφικων και στειλτο στην nvidia. ΥΓ : Για να δεις που σκανε οι εξοδοι , τρεξε το nvidia control panel (δεξι κλικ στο εικονιδιο του geforce experience και θα το δεις) . Εκει στην επιλογη "Set PhysX configuration" θα δεις το διαγραμμα με τις εξοδους...αλλα ξαναλεω δεν εχει να λεει..εφοσον το στειλεις το παιχνιδι στην nvidia , και σε προτζεκτορ και αν ετρεχε επρεπε να τρεξει με την nvidia.... Ταυτόχρονα δοκίμασα και αυτό που μου είπες αλλά οταν το ανοιξα χωρις την επιλογη του επεξεργαστη υψηλων ειχα παλι αυτες τις επιδόσεις. Τα καλά όλης της υπόθεσης είναι ότι οταν δεν παίζω παιχνιδια η μπαταρια μου δεν τελειώνει τόσο και πλεον μπορω να παιξω με την μεγαλη οθονη να μην μου βγαινουν τα μάτια με την 15.6. Ευχαριστώ παιδιά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Θα βαζεις παντα να δειχνει μονο στην μια οθονη.διαφορετικα θα εχεις τα μισα frames.δηλαδη to second screen only. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα