savoukos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα εγινε αγορα ένος gaming pc απο γνωστο κατάστημα που εκανε το ίδιο την συναρμολογηση λόγω φόρτου εργασίας.Παρατηρήθηκε το εξης πρόβλημα ώρες ώρες εμφανίζει το μηνυμα no signal hdmi και χρειάζεται restart για να δώσει σημα στην οθονη και καποιες αλλες φορες όταν το ανοίγω μπορει να μην βγάζει ήχο και πρεπει να κάνω restart. Το πρωτο μνμ μπορεί να το βγάλει και ενω το εχω αφήσει σε αδράνεια γτ πχ μπορεί να σηκώθηκα να κανω καφε. Καποια ιδέα? Το μόνο που δν εχω δοκιμάσει είναι να αλλαξω το bios σε ποιο καινούργιο. Ryzen 3600 Msi 450 tomahawk max Gigabyte rx 5700xt gaming. Και οθόνη asus vg245he Ευχαριστώ για τον χρονο σας
Fredman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, savoukos είπε Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα εγινε αγορα ένος gaming pc απο γνωστο κατάστημα που εκανε το ίδιο την συναρμολογηση λόγω φόρτου εργασίας.Παρατηρήθηκε το εξης πρόβλημα ώρες ώρες εμφανίζει το μηνυμα no signal hdmi και χρειάζεται restart για να δώσει σημα στην οθονη και καποιες αλλες φορες όταν το ανοίγω μπορει να μην βγάζει ήχο και πρεπει να κάνω restart. Το πρωτο μνμ μπορεί να το βγάλει και ενω το εχω αφήσει σε αδράνεια γτ πχ μπορεί να σηκώθηκα να κανω καφε. Καποια ιδέα? Το μόνο που δν εχω δοκιμάσει είναι να αλλαξω το bios σε ποιο καινούργιο. Ryzen 3600 Msi 450 tomahawk max Gigabyte rx 5700xt gaming. Και οθόνη asus vg245he Ευχαριστώ για τον χρονο σας Καλησπέρα, έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο καλώδιο hdmi?
savoukos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Fredman είπε Καλησπέρα, έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο καλώδιο hdmi? Ναι..το σκεφτηκα μήπως δν κανει καλη επαφή ή μήπως κάπου ειναι κομμένο
Fredman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Από την εμπειρία μου, συνήθως είναι προβληματικό καλώδιο. Τώρα, αν δοκιμάσεις άλλο και παραμένουν τα προβλήματα, ενδέχεται να φταίει το βύσμα της κάρτας. Δοκιμάζεις και βλέπεις.
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μακάρι να είναι από καλώδιο η κάτι τέτοιο. Αν και εμένα μου φέρνει πολύ το γνωστό "black screen" Πρόβλημα
savoukos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Μακάρι να είναι από καλώδιο η κάτι τέτοιο. Αν και εμένα μου φέρνει πολύ το γνωστό "black screen" Πρόβλημα δηλαδή? 5 ώρες πριν, Fredman είπε Από την εμπειρία μου, συνήθως είναι προβληματικό καλώδιο. Τώρα, αν δοκιμάσεις άλλο και παραμένουν τα προβλήματα, ενδέχεται να φταίει το βύσμα της κάρτας. Δοκιμάζεις και βλέπεις. θα ξανακοιτάξω και με άλλο καλώδιο και θα κοιτάξω και την κάρτα.
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, savoukos είπε θα ξανακοιτάξω και με άλλο καλώδιο και θα κοιτάξω και την κάρτα. Από θερμοκρασίες πως πάει; Το τροφοδοτικό ποιο μοντέλο είναι; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από Τέρης Α.
savoukos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Από θερμοκρασίες πως πάει; Το τροφοδοτικό ποιο μοντέλο είναι; THERMALTAKE TOUGHPOWER GRAND 650 gold. Θερμοκρασίες μεχρι 65 εχω δει... Lol για την ώρα εχει δει σαν παιχνίδι... Λόγο ελλείψεις χρόνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα