vrwmiar1Z Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Ότι λέει ο τίτλος, ενδιαφέρομαι για μονοκαμπινο, όχι 4χ4.με ενδιαφέρει να έχει φτηνά ανταλλακτικά και να μπορώ να αλλάζω διαφορά αναλώσιμα μόνος μου.Και φυσικά να έχει αξιόπιστο μοτερ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, vrwmiar1Z είπε Ότι λέει ο τίτλος, ενδιαφέρομαι για μονοκαμπινο, όχι 4χ4.με ενδιαφέρει να έχει φτηνά ανταλλακτικά και να μπορώ να αλλάζω διαφορά αναλώσιμα μόνος μου.Και φυσικά να έχει αξιόπιστο μοτερ. Καινούργιο? Μεταχειρισμένο? Πόσα λεφτά τι χρήση?
vrwmiar1Z Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Ώπα ναι,μεταχειρισμένο μέχρι 10κ για αγροτικές εργασίες.βρήκα ένα φορντ ρειντζερ σχεδόν καινούργιο αλλά το φοβάμαι να πω την αλήθεια.το μοντέλο του δε ξέρω χρονολογία αυτή τη στιγμή.
vrwmiar1Z Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δε βρίσκω Από ιδιώτη μόνο από μαντραδες δυστυχώς hilux.το φορντ που βρήκα είναι μοντέλο του 09,170κ χιλιόμετρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα