l337 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Συγνώμη μαν, παίζει να πηγαίνεις αντίθετα με όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Ευτυχώς η Lenovo είναι μαζί με την Dell δύο υποδειγματικές εταιρίες σε ποιότητα hardware και σε support. H dell είναι πράγματι υποδειγματική και με άψογο service. Η lenovo πάλι είναι όλο προβλήματα. Πολλά προβλήματα. Τα τελευταία 4 χρόνια έχω εικόνα από 8.500 lenovo (κυρίως desktop - διάφορα μοντέλα) και ανάθεμα και αν έχει υπάρξει παρτίδα χωρίς πρόβλημα. 2
kostasgr78 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Απλά να πούμε ότι τα τυπικά Lenovo, δεν έχουν καμία σχέση με τη σειρά ThinkPad της εταιρείας. Δουλεύω χρόνια σε ThinkPad με dock, και απλά δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος άλλος κατασκευαστής να τα προσεγγίσει με κάποιον τρόπο.
Looter Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε Απλά να πούμε ότι τα τυπικά Lenovo, δεν έχουν καμία σχέση με τη σειρά ThinkPad της εταιρείας. Δουλεύω χρόνια σε ThinkPad με dock, και απλά δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος άλλος κατασκευαστής να τα προσεγγίσει με κάποιον τρόπο. Η Lenovo δε θεωρεί σημαντική χώρα την Ελλάδα και δεν έχει επίσημη παρουσία. Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις αλλά ΔΕΝ ισχύουν για την Ελλάδα. Μονο Dell , HP για business χρήση. 1
Agony Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, vortex365 είπε Το αγόρασες από την ελληνική αντιπροσωπεία ? Απο ελληνικο καταστημα. Με Ελληνικη εγγυηση οχι Amazon. Εγω σας λεω τι εγινε ακριβός εχω αποδείξεις. Ξεβαψε το αλουμινιο χαλασε η μπαταρία καμια υποστήριξη. Και τωρα προαφατα που ηθελα να αγοράσω εγω εκτος εγγυησης μπαταρια για Lenovo απο Ελλαδα γνησια ΔΕΝ υπαρχει. Επίσης στην Σελιδα του Facebook και στα mail Ελλαδα ΔΕΝ απαντάνε. Αυτα ειναι γεγονός απο εκει και περα αν σε ορισμένους τους πέφτουν κατω χαλανε και τα αλλάζουν ολα οκ χαίρομαι για αυτους. 17 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Το λάπτοπ ήταν σε θρανίο σε αμφιθέατρο, έφυγε πακέτο με την θήκη, ευτυχώς ούτε σημάδι. Πήγα, είπα ότι σταμάτησε να λειτουργεί, σε 15 μέρες το είχα πίσω σαν καινούργιο. Δεν ξέρω αν έχω κάπου τις αποδείξεις που πήρα από το σέρβις αλλά δεν παίρνω ποσοστά για να έχω λόγους να σου πω ψέματα. Συγνώμη μαν, παίζει να πηγαίνεις αντίθετα με όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Ευτυχώς η Lenovo είναι μαζί με την Dell δύο υποδειγματικές εταιρίες σε ποιότητα hardware και σε support. Δλδ επεσε κατω επαθε ζημια η μητρικη ο SSD που δεν εχει κινουμενα μέρη και επισης ο επεξεργαστής και εξωτερικά δεν ειχε ουτε γρατζουνιά ? Και μετα απο αυτα στα άλλαξαν ....? Το καταλαβαίνεις πιστευω οτι για να παθουν ζημιά αυτα που λες εξωτερικα θα πρέπει να έμφανης σημάδια ... Τελος πάντων δεν σε ξερω και δεν μου αρεσει να αμφιβάλω αν δεν εχω αποδείξεις. Απλα ολα αυτα που γραφεις μου φανταζουν μια στο εκατομμύριο. Παρολα αυτα μιας και η Lenovo ειναι τοσο καλη στην Ελλαδα ... Και εισαι και γουρλης δεν μου λες απο που να παω να παρω να πληρώσω γνησια Lenovo Yoga 710 μπαταρια εδω Ελλαδα ? Απο εξωτερικο ξερω και εγω. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Agony είπε Απο ελληνικο καταστημα. Με Ελληνικη εγγυηση οχι Amazon. Εγω σας λεω τι εγινε ακριβός εχω αποδείξεις. Ξεβαψε το αλουμινιο χαλασε η μπαταρία καμια υποστήριξη. Και τωρα προαφατα που ηθελα να αγοράσω εγω εκτος εγγυησης μπαταρια για Lenovo απο Ελλαδα γνησια ΔΕΝ υπαρχει. Επίσης στην Σελιδα του Facebook και στα mail Ελλαδα ΔΕΝ απαντάνε. Αυτα ειναι γεγονός απο εκει και περα αν σε ορισμένους τους πέφτουν κατω χαλανε και τα αλλάζουν ολα οκ χαίρομαι για αυτους. Δλδ επεσε κατω επαθε ζημια η μητρικη ο SSD που δεν εχει κινουμενα μέρη και επισης ο επεξεργαστής και εξωτερικά δεν ειχε ουτε γρατζουνιά ? Και μετα απο αυτα στα άλλαξαν ....? Το καταλαβαίνεις πιστευω οτι για να παθουν ζημιά αυτα που λες εξωτερικα θα πρέπει να έμφανης σημάδια ... Τελος πάντων δεν σε ξερω και δεν μου αρεσει να αμφιβάλω αν δεν εχω αποδείξεις. Απλα ολα αυτα που γραφεις μου φανταζουν μια στο εκατομμύριο. Παρολα αυτα μιας και η Lenovo ειναι τοσο καλη στην Ελλαδα ... Και εισαι και γουρλης δεν μου λες απο που να παω να παρω να πληρώσω γνησια Lenovo Yoga 710 μπαταρια εδω Ελλαδα ? Απο εξωτερικο ξερω και εγω. Σου είπα τι άλλαξαν, αυτό που ξέρω είναι ότι μετά την τούμπα δεν άνοιγε, μόνο ρεύμα έπαιρνε. Δεν το έχω ανοίξει να δω αν είναι κολλημένα μέσα, έφαγε γερό χτύπημα αλλά ήταν μέσα στην τσάντα του, άρα είχε ένα μαξιλάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα