Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Lenovo παρουσίασε στην έκθεση CES 2020 το πρώτο laptop στον κόσμο με ασύρματη συνδεσιμότητα 5G, έτοιμο να υποδεχθεί τη νέα γενιά ασύρματων δικτύων.

Ήδη από την Computex 2019 η Lenovo μας είχε δείξει ένα πρώτο δείγμα του laptop γνωστό τότε ως Project Limitless. Πλέον, το laptop βρίσκεται στην τελική του μορφή και είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το πρώτο τετράμηνο του 2020 με τιμή που θα ξεκινά από τα $1499.

Όπως κι άλλα Yoga laptops, έτσι και το Yoga 5G, πρόκειται για ένα laptop 2-σε-1 με οθόνη η οποία μπορεί να αναδιπλωθεί ώστε να το μετατρέψεις σε tablet. Το Lenovo Yoga 5G είναι επίσης το πρώτο laptop το οποίο στηρίζεται στην πλατφόρμα της Qualcomm Snapdragon 8xx, όπου και παρέχει υποστήριξη 5G δικτύων, για να έχεις ταχύτατη πρόσβαση στο internet. Σύμφωνα με τη Lenovo θα μπορείς να κατεβάσεις μεγάλα αρχεία πιο γρήγορα από ποτέ με τις ταχύτητες να κυμαίνονται κοντά στα 4Gb/s.

in_IMG_20200109_092940.jpg.1cbcbb63b0021e133e59b02b58f45ba8.jpg

Το δεύτερο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Yoga 5G είναι η αυτονομία του η οποία θα μπορεί να φτάσει και τις 24 ώρες. Επιπρόσθετα θα έρχεται εξοπλισμένο με γραφικά Adreno 680 αλλά και ηχεία τεχνολογίας Dolby Atmos ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία με βίντεο, ταινίες, σειρές και παιχνίδια.

Η IPS οθόνη των 14’’ έχει ανάλυση Full HD και προσφέρει φωτεινότητα 400nits, ώστε να παρέχει ευκρινή εικόνα ενώ ζυγίζει περίπου 1.3kg για να μεταφέρεται εύκολα σε ένα χαρτοφύλακα ή μία μικρή τσάντα.

in_IMG_20200109_093003.jpg.be4ad90e95ffc2919f6327255635c12d.jpg

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Αν και η τιμή είναι κάπως απαγορευτική... φαίνεται καλή περίπτωση για 2 σε 1 laptop. Τώρα για τον snapdragon είναι κάτι νέο και μόνο με δοκιμή θα δούμε αν αξίζει σε laptop.

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ελλαδα ουτε να το σκέφτονται αγορα Lenovo , ανύπαρκτο support εντελώς.

Lenovo yoga 710 και 910 οταν χρειάστηκα μεσα στην εγγυση μου ειπαν οτι δεν με καλύπτουν. Επίσης στι 710 μπαταρια μου είπαν δεν υπαρχει και πρεπει να μιλήσω με Αμερική.

Και μετα εχεις την dell που τους πειρα τηλ να ρωτησω γιατι η μπαταρια δεν κραταει και μου έστειλαν καινουργια σε 2 μέρες χωρις μα και μου.

• Like 6
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Agony είπε

Lenovo yoga 710 και 910 οταν χρειάστηκα μεσα στην εγγυση μου ειπαν οτι δεν με καλύπτουν. Επίσης στι 710 μπαταρια μου είπαν δεν υπαρχει και πρεπει να μιλήσω με Αμερική.

Και μετα εχεις την dell που τους πειρα τηλ να ρωτησω γιατι η μπαταρια δεν κραταει και μου έστειλαν καινουργια σε 2 μέρες χωρις μα και μου.

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ φίλε μου , μας έχουν παρατημένους. Να φανταστείς ότι πρέπει να είμαστε από τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ χώρες εντός ΕΕ που δεν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα.. Για μένα που έχω δουλέψει για χρόνια με ThinkPad ,είναι no go η κατάσταση Ελλάδα.

Επίσης ο τίτλος είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ , είναι το πρώτο 5G Arm-based laptop και όχι το πρώτο 5G laptop.

https://www.cnet.com/news/ces-2020-these-are-the-5g-laptops-coming-this-year/

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agony είπε

νταξει η dell ειναι πασιγνωστη για το customer support της και εγω οποτε πηρα το service στην ελλαδα ειναι πολυ επαγγελματιες και διπλα στον πελατη.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Agony είπε

CPI λέγεται το service και μου έχουν επισκευάσει δωρεάν ένα Yoga 700 που είχε πέσει από 1 μέτρο, σε πλακάκι, μέσα στην θήκη του (από τραπέζι επικλινές). 

CPU+μητρική+ssd αλλάχτηκαν.

Στο θέμα.

Απατο θα πάει το μηχάνημα γιατί πέρα από το πραγματικά ανύπαρκτο 5g, είναι arm based που σημαίνει ότι δεν έχεις καθόλου x64 προγράμματα και όλα τα x32 είναι emulated, δηλαδή θα σέρνονται. Επίσης, μηδαμινά προγράμματα έχουν Arm εκδόσεις.

Επεξ/σία από Dinos_12345
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οφτόπικ αλλά ντάξει, και πού είμαστε.

Με προβληματίζει πολύ το consensus που φαίνεται να διαμορφώνεται στο θρεντ αυτό ως προς την ποιότητα του support της lenovo διότι διαφέρει ριζικά απ' την δική μου εμπειρία.

Αγόρασα ένα yoga 500 Γενάρη του '16. Δεκαπενταύγουστο του ίδιου έτους μου γλίστρησε και έσπασε μια απ' τις δυο συνδέσεις που ενώνουν οθόνη και σωμα. Εντελώς δικό μου σφάλμα.

Το στέλνω για σέρβις περιμένοντας την καμπάνα και μου λένε ότι με καλύπτει η εγγύηση κανονικά. Κι όντως μου το έφτιαξαν, free of charge, έστω και με μια καθυστέρηση ενός μήνα λόγω έλλειψης ανταλλακτικών .

Εντυπωσιάστηκα τόσο που έχω πει ότι το επόμενο μου λάπτοπ θα είναι lenovo. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

CPI λέγεται το service και μου έχουν επισκευάσει δωρεάν ένα Yoga 700 που είχε πέσει από 1 μέτρο, σε πλακάκι, μέσα στην θήκη του (από τραπέζι επικλινές). 

CPU+μητρική+ssd αλλάχτηκαν.

Στο θέμα.

Απατο θα πάει το μηχάνημα γιατί πέρα από το πραγματικά ανύπαρκτο 5g, είναι arm based που σημαίνει ότι δεν έχεις καθόλου x64 προγράμματα και όλα τα x32 είναι emulated, δηλαδή θα σέρνονται. Επίσης, μηδαμινά προγράμματα έχουν Arm εκδόσεις.

CPI Ναι ετσι Λεγεται …. Σημερα και ολας πρωι πηρα τηλ ν ,  ΟΧΙ δεν καλυπτουν το YOGA 710 Μου και μαλιστα ΕΝΤΟΣ εγγυησης Δεν καλυπτουν ουτε ελατωματικη μπαταρια , ουτε ξεβαμα στο μεταλικο σκελετο . 

Συγνωμη αλλα δυσκολεύομαι να πιστεψω ότι σας επισκευασαν δωρεαν  ΟΛΑ αυτά που ειπατε στο Ygoa 710 που σας επεσε από τα χερια .  Εκτος και ειχατε κανει καποια εξτρα εγγυηση . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν θα έρθει επίσημα η Lenovo Ελλάδα όπως η Dell και η HP , όταν θα ανοίξει το site και για τους Έλληνες πελάτες ώστε να μπορούμε να αγοράσουμε στις τιμές που ίδια πουλάει σε όλη την Ευρώπη και όχι με τρέλα καπέλα του κάθε μεταπωλητή λες και είναι μικρομάγαζο τότε τα ξαναλέμε..

Απο τη στιγμή που το brand Lenovo έχει επιλέξει παγκοσμίως να κάνει πωλήσεις κυρίως απευθείας από site τους στο οποίο βγάζουν τρελές προσφορές πρέπει να είσαι χαζός για να πας να πληρώσεις καπέλο. Άσε που επειδή στην Ελλάδα δεν πουλάνε απευθείας προϊόντα δε δικαιούσαι να αγοράσεις και επέκταση εγγύησης.

Δηλαδη για ένα μηχάνημα που αγοράζω από Αγγλία με επέκταση θα με καλύψουν Ελλάδα ενώ Ελλάδα για το ίδιο μηχάνημα δεν έχω δικαίωμα να πάρω επιπλέον εγγύηση. Και κοστίζει και 30%-40% πάνω..

Αντε γεια... 

Επεξ/σία από Looter
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agony είπε

CPI Ναι ετσι Λεγεται …. Σημερα και ολας πρωι πηρα τηλ ν ,  ΟΧΙ δεν καλυπτουν το YOGA 710 Μου και μαλιστα ΕΝΤΟΣ εγγυησης Δεν καλυπτουν ουτε ελατωματικη μπαταρια , ουτε ξεβαμα στο μεταλικο σκελετο . 

Συγνωμη αλλα δυσκολεύομαι να πιστεψω ότι σας επισκευασαν δωρεαν  ΟΛΑ αυτά που ειπατε στο Ygoa 710 που σας επεσε από τα χερια .  Εκτος και ειχατε κανει καποια εξτρα εγγυηση . 

Το αγόρασες από την ελληνική αντιπροσωπεία ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agony είπε

Το λάπτοπ ήταν σε θρανίο σε αμφιθέατρο, έφυγε πακέτο με την θήκη, ευτυχώς ούτε σημάδι. Πήγα, είπα ότι σταμάτησε να λειτουργεί, σε 15 μέρες το είχα πίσω σαν καινούργιο. Δεν ξέρω αν έχω κάπου τις αποδείξεις που πήρα από το σέρβις αλλά δεν παίρνω ποσοστά για να έχω λόγους να σου πω ψέματα. 

50 λεπτά πριν, l337 είπε

Lenovo ίσον ότι χειρότερο. Τόσο απλά.

Συγνώμη μαν, παίζει να πηγαίνεις αντίθετα με όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Ευτυχώς η Lenovo είναι μαζί με την Dell δύο υποδειγματικές εταιρίες σε ποιότητα hardware και σε support.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...