htaccess Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Temperature range: VDE fixed laying: -90°C/+180°C VDE flexible application: -55°C/+180°C UL: up to +150°C Πηγή > https://www.sab-cable.com/products/bus-cables-and-wires/catline-cat-6a-ht.html
kyriakosssss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, htaccess είπε Temperature range: VDE fixed laying: -90°C/+180°C VDE flexible application: -55°C/+180°C UL: up to +150°C Πηγή > https://www.sab-cable.com/products/bus-cables-and-wires/catline-cat-6a-ht.html αυτο ειναι για το cat.6a ισχυει για το 6 το ιδιο; https://www.skroutz.gr/s/9339661/Goobay-U-UTP-Cat-6-Cable-20m-Μπεζ-95885.html αυτο σκεφτομαι να παρω θα μου κανει; για να το βαλω λιγο πιο πανω απο τους σωληνες; ενα ναι η ενα οχι γτ ειμ λιγο ασχετος
htaccess Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kyriakosssss είπε αυτο ειναι για το cat.6a ισχυει για το 6 το ιδιο; Δικτύου καλώδιο είναι, τι εννοείς αν ισχύει το ίδιο, από ποιας άποψης ? Είναι για υψηλές θερμοκρασίες, ο τερματισμός (και ο εξοπλισμός που πρέπει να έχεις) είναι λίγο διαφορετικός. Κατά την γνώμη μου πρέπει να στα "τερματίσει" γνώστης (τεχνικός) των δικτύων. Κάνε μία ερώτηση εδώ αν θέλεις αν το έχουν διαθέσιμο > Dimoulas Special Cables. Στοιχεία επικοινωνίας. Κατάστημα Αθήνας. Λένορμαν 100-102, Αθήνα, 10444, ΑΤΤΙΚΗΣ Tel: 8011151200 Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από htaccess
kyriakosssss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, htaccess είπε Δικτύου καλώδιο είναι, τι εννοείς αν ισχύει το ίδιο, από ποιας άποψης ? Είναι για υψηλές θερμοκρασίες, ο τερματισμός (και ο εξοπλισμός που πρέπει να έχεις) είναι λίγο διαφορετικός. Κατά την γνώμη μου πρέπει να στα "τερματίσει" γνώστης (τεχνικός) των δικτύων. Κάνε μία ερώτηση εδώ αν θέλεις αν το έχουν διαθέσιμο > Dimoulas Special Cables. Στοιχεία επικοινωνίας. Κατάστημα Αθήνας. Λένορμαν 100-102, Αθήνα, 10444, ΑΤΤΙΚΗΣ Tel: 8011151200 ξερω πως να περασω το καλωδιο απλα θελω να ξερω αν το cat 6 αντεξει στην θερμοκρασια
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, kyriakosssss είπε ξερω πως να περασω το καλωδιο απλα θελω να ξερω αν το cat 6 αντεξει στην θερμοκρασια Πως θα το πιάσεις στην σωλήνα;Και σε ποια σωλήνα θα το πιάσεις;Η μία σωλήνα δεν είναι πιο κρύα (επιστροφή);
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Γιατί δεν βάζεις ένα καναλάκι ψηλά στην γωνία; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, kyriakosssss είπε pio panw apo ton swlhna ston toixo tha to karfwsw me karfakia Θα σου πρότεινα να καρφώσεις το καλώδιο με ρόκα στον τοίχο ΚΑΤΩ από τους σωλήνες κι όχι επάνω απ' αυτούς καθώς, η θερμότητα που εκλύεται από τους σωλήνες, ως θερμός, πηγαίνει προς τα επάνω. Υ.γ. αν θες, γράφε στα ελληνικά. Στην Ελλάδα ζούμε, ελληνικά γράφουμε και μιλάμε.
kyriakosssss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Gk2016 είπε Θα σου πρότεινα να καρφώσεις το καλώδιο με ρόκα στον τοίχο ΚΑΤΩ από τους σωλήνες κι όχι επάνω απ' αυτούς καθώς, η θερμότητα που εκλύεται από τους σωλήνες, ως θερμός, πηγαίνει προς τα επάνω. Υ.γ. αν θες, γράφε στα ελληνικά. Στην Ελλάδα ζούμε, ελληνικά γράφουμε και μιλάμε. με ροκα θα το κανω. Απο κατω αν το κανω δεν θα παθει τιποτα;
smpt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) βοηθάει πολύ, ειδικά αν δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από smpt
kyriakosssss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, smpt είπε βοηθάει πολύ, ειδικά αν δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp υπαρχει απλα εγραφα με greekolsih Αν παω να αγορασω ενα καλωδιο CAT6 Ή CAT6.A και το βαλω κατω απο το σωληνα (οχι κολλητα ομως ) με ροκα θα εχω προβλημα;; απλ ενα ναι η οχι θελω για νατο κανω γιατι δεν εχωι ντερνετ στον υπολογιστη και το χρειαζομαι για την δουλεια
mrkra Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 την λύση με power line γιατι την έχεις απορρίψει; επίσης θα σου συνιστούσα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αν τελικά προχωρήσεις στην λύση που έχεις σκεφτεί να βάλεις shielded καλώδιο(δεν ξέρω πώς είναι η απόδοση στα ελληνικά, θωρακισμένο;) έχει λίγο παραπάνω κόστος αλλά αν μια στο εκατομύριο έχεις παρεμβολές δεν ανιχνεύονται με συμβατικά μέσα.
kyriakosssss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, mrkra είπε την λύση με power line γιατι την έχεις απορρίψει; επίσης θα σου συνιστούσα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αν τελικά προχωρήσεις στην λύση που έχεις σκεφτεί να βάλεις shielded καλώδιο(δεν ξέρω πώς είναι η απόδοση στα ελληνικά, θωρακισμένο;) έχει λίγο παραπάνω κόστος αλλά αν μια στο εκατομύριο έχεις παρεμβολές δεν ανιχνεύονται με συμβατικά μέσα. τι ειναι αυτο;; Εγω θελω να εχω ethernet καλωδιο μπορεις να μ στειλεις λινκ με το αντικειμενο αυυτο;
pavloa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Εγώ πάντως έχω περάσει ethernet απο το ρούτερ μέχρι το pc και utp απο έξω μέχρι την πρίζα μέσα σε κανάλι, 5 -10 εκατοστά κάτω απο τους σωλήνες του καλοριφέρ. Απο την στιγμή που δεν θα ακουμπάει το καλώδιο πάνω στους σωλήνες δεν θα έχεις πρόβλημα. Για σχεδόν 10 χρόνια είχα περασμένο καλώδιο ρεύματος πάνω ακριβώς στους σωλήνες και δεν έπαθε τίποτα. Λάθος που το έβαλα να ακουμπάει πάνω στους σωλήνες αλλά τότε δεν το είχα σκεφτεί.
mrkra Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, kyriakosssss είπε τι ειναι αυτο;; Εγω θελω να εχω ethernet καλωδιο μπορεις να μ στειλεις λινκ με το αντικειμενο αυυτο; είναι συσκευή που μπαίνει στην πρίζα και κάνει ένα λαν πανω στο ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού σου. Θα συνδεσεις το πισι σου με το ρουτερ μεσω των powerline. Αν πας σε αυτη τη λυση φροντισε να ειναι τελευταιας γενιας, τα πιο παλια δεν ειναι τοσο σταθερα. https://www.skroutz.gr/c/913/network-plc.html?o=powerline
kyriakosssss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, pavloa είπε Εγώ πάντως έχω περάσει ethernet απο το ρούτερ μέχρι το pc και utp απο έξω μέχρι την πρίζα μέσα σε κανάλι, 5 -10 εκατοστά κάτω απο τους σωλήνες του καλοριφέρ. Απο την στιγμή που δεν θα ακουμπάει το καλώδιο πάνω στους σωλήνες δεν θα έχεις πρόβλημα. Για σχεδόν 10 χρόνια είχα περασμένο καλώδιο ρεύματος πάνω ακριβώς στους σωλήνες και δεν έπαθε τίποτα. Λάθος που το έβαλα να ακουμπάει πάνω στους σωλήνες αλλά τότε δεν το είχα σκεφτεί. ωραια αγοραζω ενα καλωδιο cat6 το βαζω κατω απο σωληνες και ειαμι οκευ ευχαριστω Αποφασισα να αγορασω ενα καλωδιο cat 6 και να το τραβηξω απο το ρουτερ μεχρι το δωματιο μου και να ειναι κατω απο τους σωληνες αλλα οχι κολλητα θα ειναι πιο κατω Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα