Προς το περιεχόμενο

iPhone XS ή 11;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας είμαι μεταξύ των 2 και νομίζω είναι κλασική ερώτηση ποιο από τα λέτε;

εγω πιστεύω το 11αρι είναι καλύτερο προφανώς επεξεργαστή, κάμερες (night mode,wide angle) και μπαταρία.Το μόνο που αξιζει το XA πιστεύω είναι η οθόνη 

Δημοσ.

Καλησπέρα , εννοείται παιδιά iPhone 11 , δεν αξίζει να πάρετε το xs , το μόνο καλύτερο που έχει είναι η οθόνη που ακόμα και αυτή μπορείς να την καταλάβεις μόνο σε σύγκριση , ΣΕ ΟΛΑ τα αλλά υπερτερεί το 11 , καλύτερη μπαταρία , κάμερα , επεξεργαστής, θα δέχεται περισσότερο αναβαθμίσεις , κλπ κλπ , πάρτε το με κλειστά μάτια δεν θα το μετανιώσετε , και εγώ προσωπικά πρόσφατα το παράγγειλα , και ήμουν σε δίλλημα 11 η xs , αλλά αποφάσισα το 11. 

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, MASTER9800 είπε

Καλησπέρα , εννοείται παιδιά iPhone 11 , δεν αξίζει να πάρετε το xs , το μόνο καλύτερο που έχει είναι η οθόνη που ακόμα και αυτή μπορείς να την καταλάβεις μόνο σε σύγκριση , ΣΕ ΟΛΑ τα αλλά υπερτερεί το 11 , καλύτερη μπαταρία , κάμερα , επεξεργαστής, θα δέχεται περισσότερο αναβαθμίσεις , κλπ κλπ , πάρτε το με κλειστά μάτια δεν θα το μετανιώσετε , και εγώ προσωπικά πρόσφατα το παράγγειλα , και ήμουν σε δίλλημα 11 η xs , αλλά αποφάσισα το 11. 

ναι ετσι ακριβως σαν θετικα του XS ειναι η οθονη και το πιο συμμαζεμενο μεγεθος αλλα σε ολα τα αλλα νικαει το 11(προφανως)

Δημοσ.

Αν βάλει κανείς το κόστος σε σχέση με αυτό που παίρνει, νομίζω πως το XS είναι καλύτερη επιλογή. Ναι χάνει σε επεξεργαστή, αλλά δεν τον λες και αργό της προηγούμενης γενιάς, για τις αναβαθμίσεις έχεις την Apple, θα το λιώσεις πριν τις εξαντλήσεις. Η οθόνη έχει σημαντική διαφορά, μπαταρία ναι υστερεί αλλά βγάζει την μέρα μια χαρά. Στο θέμα κάμερας είναι πολύ κοντά, και εφόσον το night mode είναι θέμα λογισμικού το πιο πιθανό είναι πως κάποια στιγμή θα έρθει και στο XS.

Προσωπικά οι διαφορές τους δεν με πείθουν πως αξίζουν τα 130-150Ε της διαφοράς.

Δημοσ.
Στις 13/1/2020 στις 12:33 ΠΜ, GianniSM είπε

Αν βάλει κανείς το κόστος σε σχέση με αυτό που παίρνει, νομίζω πως το XS είναι καλύτερη επιλογή. Ναι χάνει σε επεξεργαστή, αλλά δεν τον λες και αργό της προηγούμενης γενιάς, για τις αναβαθμίσεις έχεις την Apple, θα το λιώσεις πριν τις εξαντλήσεις. Η οθόνη έχει σημαντική διαφορά, μπαταρία ναι υστερεί αλλά βγάζει την μέρα μια χαρά. Στο θέμα κάμερας είναι πολύ κοντά, και εφόσον το night mode είναι θέμα λογισμικού το πιο πιθανό είναι πως κάποια στιγμή θα έρθει και στο XS.

Φίλε σωστά τα είπες ότι το night mode , είναι θέμα λογισμικού , δεν θα έρθει ποτέ όμως στο Xs καθαρά λόγω μάρκετινγκ , και συν του ότι το απέσυραν πλέον και επίσημα , γιατί υπάρχει πλέον το 11 , μπαταρία έχει αρκετά χειρότερη , όσο αφορά τον επεξεργαστή εκεί θα συμφωνήσω τρελή διαφορά δεν θα δεις , πάντως τέτοια επίτευξη στο θέμα μπαταρίας ( για το 11 μιλάω ) , κατάφεραν λόγω προφανώς της μπαταρίας , αλλά και του πολύ πιο οικονομικού σε θέματα ενέργειας επεξεργαστή.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, MASTER9800 είπε

Φίλε σωστά τα είπες ότι το night mode , είναι θέμα λογισμικού , δεν θα έρθει ποτέ όμως στο Xs καθαρά λόγω μάρκετινγκ , και συν του ότι το απέσυραν πλέον και επίσημα , γιατί υπάρχει πλέον το 11 , μπαταρία έχει αρκετά χειρότερη , όσο αφορά τον επεξεργαστή εκεί θα συμφωνήσω τρελή διαφορά δεν θα δεις , πάντως τέτοια επίτευξη στο θέμα μπαταρίας ( για το 11 μιλάω ) , κατάφεραν λόγω προφανώς της μπαταρίας , αλλά και του πολύ πιο οικονομικού σε θέματα ενέργειας επεξεργαστή.

Η οθόνη είναι αυτή που κάνει μεγάλη την διαφορά στο θέμα αυτονομία πιο πολύ να το γνωρίζεις και πέρυσι το ίδιο είχε γίνει με το Xr πρωσοπικα εγώ θα διάλεγα το Xs λόγο οθόνης γιατί καλός η κακός το μισό κινητό αυτή είναι και αυτή βλέπεις συνέχεια στα λοιπά θα συμφωνήσω επεξεργαστή δεν πιστεύω να δει διαφορά ..το night mode δεν ξέρω τι γίνεται από εφαρμογές του AppStore αν το υποστηρίζουν .

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε

Η οθόνη είναι αυτή που κάνει μεγάλη την διαφορά στο θέμα αυτονομία πιο πολύ να το γνωρίζεις και πέρυσι το ίδιο είχε γίνει με το Xr πρωσοπικα εγώ θα διάλεγα το Xs λόγο οθόνης γιατί καλός η κακός το μισό κινητό αυτή είναι και αυτή βλέπεις συνέχεια στα λοιπά θα συμφωνήσω επεξεργαστή δεν πιστεύω να δει διαφορά ..το night mode δεν ξέρω τι γίνεται από εφαρμογές του AppStore αν το υποστηρίζουν .

Πάντως εγώ τα εχω δει και τα δυο από κοντά , το μάλιστα και το παράγγειλα πρόσφατα , είδα διαφορά στην οθόνη αλλά μόνο στην σύγκριση , μην φανταστείς τρελή διαφορά , είμαι σίγουρος πως αν θα σου τα έδειχνα και τα δυο δύσκολα θα έβλεπα διαφορά , πραγματικά απορώ πως μια lcd οθόνη την έχουν φτάσει όσο δεν πάει άλλο , μην σου είναι μια από τις καλύτερες lcd οθόνες που κυκλοφορούν ( iPhone 11 )

Δημοσ.
Στις 13/1/2020 στις 12:33 ΠΜ, GianniSM είπε

https://www.skroutz.gr/s/15809762/Apple-iPhone-XS-64GB.html

https://www.skroutz.gr/s/20060269/Apple-iPhone-11-64GB.html

Σε ποια 150ευρω διαφορα αναφερεσαι?

Με βαση το κοστος βασικα αξιζει 10φορες το iphone 11

α)καλυτερη καμερα(night mode+video)

β)καλυτερο τσιπακι

γ)1εκδοση νεωτερο(αρα καλυτερη υποστηριξη

δ)Καλυτερη αυτονομια/μπαταρια(τεραστιο θετικο αυτο)

ε)wifi6

στ)φθηνοτερη επισκευη.Το τελευταιο το τονιζω γιατι ειναι το μεγαλο αρνητικο της καλυτερης οθονης του XS.Δειτε το κοστος επισκευης στο ενα και το κοστος στο αλλο

2 θετικα εχει μονο το Iphone XS.

α)Καθεται καλυτερα στο χερι και γενικα για χρηση με 1χερι(ή αν εχει μικρα χερια)ειναι ιδανικο το μεγεθος

β)καλυτερη οθονη(αναλυση/panel)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

β)καλυτερο τσιπακι

ε)wifi6

στ)φθηνοτερη επισκευη.Το τελευταιο το τονιζω γιατι ειναι το μεγαλο αρνητικο της καλυτερης οθονης του XS.Δειτε το κοστος επισκευης στο ενα και το κοστος στο αλλο

α)Καθεται καλυτερα στο χερι και γενικα για χρηση με 1χερι(ή αν εχει μικρα χερια)ειναι ιδανικο το μεγεθος

Θα συμφωνήσω απόλυτα!!!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε

εγώ θα διάλεγα το Xs λόγο οθόνης γιατί καλός η κακός το μισό κινητό αυτή είναι και αυτή βλέπεις συνέχεια στα λοιπά θα συμφωνήσω επεξεργαστή δεν πιστεύω να δει διαφορά ..το night mode δεν ξέρω τι γίνεται από εφαρμογές του AppStore αν το υποστηρίζουν .

Βρε αυτη βλεπεις συνεχεια δεν εχεις αδικο,αλλα οταν το κινητο εχει χαλια αυτονομια(οπως το XS)τι να την κανεις την καλη οθονη?

Επισης σε iphone xs ειχαμε διαβασει περυσι πολλα παραπονα σε σημα κινητης. Και το stainless steel του κυριολεκτικα για πλακα μαζευει γρατζουνιες ακομα και σε θηκη να ειναι.

Αν μιλαγαμε εστω για το 11pro,εκει θα συμφωνουσα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Fulgore είπε

β)καλυτερο τσιπακι

ε)wifi6

Είχα δει τις τιμές στην Κύπρο, δεν ήξερα πως Ελλάδα ήταν τόσο μικρή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...