Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Είναι πολύ καλή επιλογή. Και σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις παλιούς φακούς af-d που δεν έχουν autofocus σε μικρότερα μοντέλα. 

Παίζουν σε αυτήν φακοί full Frame από τη d750?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, malachaskos είπε

Παίζουν σε αυτήν φακοί full Frame από τη d750?

Όλοι. 

Απλά λαμβάνεις υπόψη τον crop factor X1.5.

Π.χ. ο παλιός 35-105 της υπογραφής μου γίνεται 52.5 - 157.5

ο σταθερός 50ρης , γίνεται 75 κτλ 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά προχθές και μετά από πολύ ψάξιμο αγόρασα την Olympus OM-D E-M10 Mark III με τους δύο φακούς στα 700ευρω από κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Να σας πω για την ιστορία ότι έχω επίσης την Nikon d5100 + nikon 1 s2 + Olympus E500 .

Για καθαρά ερασιτεχνική χρήση η M10 κατά την γνώμη μου είναι τέλεια. Για τους κάτωθι λόγους.

1) σταθεροποίηση στο σώμα 5 σημείων. Που δεν έχει αντίστοιχα η Panasonic σε mft

2) μεγάλη γκάμα φακών + ανταπτορες για όλους τους τύπους

3) ενσωματωμένο wifi και πρόγραμμα για το κινητό με δυνατότητα live view και shutter release 

4) τιμή πολύ καλή για αυτά που προσφέρει στο σετ των δύο φακών 

5) 4K 30 video με την σταθερότητα των πέντε σημείων από το σώμα 

6) touch screen

7) 8,5 fps και μετά η ταχύτητα πέφτει αλλά συνεχίζει να βγάζει φωτογραφίες

Υπάρχουν ακόμα πολλά έτοιμα προγράμματα για κάποιον που δεν ξέρει πολλά  να ρυθμίσει στην μηχανή.

Βασικό αρνητικο είναι ότι η μπαταρία μπορεί να αντέξει 330 φωτογραφίες. Αλλά μια έξτρα μπαταρία τρίτου κατασκευαστή κάνει 15-20 ευρω.

Μέχρι στιγμής έχω πολύ καλές φωτογραφίες από αυτή την μικρή ελαφριά μηχανή και θεωρώ ότι είναι τέλεια και για ταξίδια.

Καλές φωτογραφίσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σταθεροποίηση 5 axis δεν έχουν οι panasonic;; Στην ίδια κατηγορία τιμής έχει και η gx80 και η gx9.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.
6 ώρες πριν, soter79 είπε

Καλησπέρα παιδιά προχθές και μετά από πολύ ψάξιμο αγόρασα την Olympus OM-D E-M10 Mark III με τους δύο φακούς στα 700ευρω από κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Να σας πω για την ιστορία ότι έχω επίσης την Nikon d5100 + nikon 1 s2 + Olympus E500 .

Για καθαρά ερασιτεχνική χρήση η M10 κατά την γνώμη μου είναι τέλεια. Για τους κάτωθι λόγους.

1) σταθεροποίηση στο σώμα 5 σημείων. Που δεν έχει αντίστοιχα η Panasonic σε mft

2) μεγάλη γκάμα φακών + ανταπτορες για όλους τους τύπους

3) ενσωματωμένο wifi και πρόγραμμα για το κινητό με δυνατότητα live view και shutter release 

4) τιμή πολύ καλή για αυτά που προσφέρει στο σετ των δύο φακών 

5) 4K 30 video με την σταθερότητα των πέντε σημείων από το σώμα 

6) touch screen

7) 8,5 fps και μετά η ταχύτητα πέφτει αλλά συνεχίζει να βγάζει φωτογραφίες

Υπάρχουν ακόμα πολλά έτοιμα προγράμματα για κάποιον που δεν ξέρει πολλά  να ρυθμίσει στην μηχανή.

Βασικό αρνητικο είναι ότι η μπαταρία μπορεί να αντέξει 330 φωτογραφίες. Αλλά μια έξτρα μπαταρία τρίτου κατασκευαστή κάνει 15-20 ευρω.

Μέχρι στιγμής έχω πολύ καλές φωτογραφίες από αυτή την μικρή ελαφριά μηχανή και θεωρώ ότι είναι τέλεια και για ταξίδια.

Καλές φωτογραφίσεις 

Καλοκλίκωτη! Πολύ καλή επιλογή.

5 ώρες πριν, stratigos24 είπε

Σταθεροποίηση 5 axis δεν έχουν οι panasonic;; Στην ίδια κατηγορία τιμής έχει και η gx80 και η gx9.

Σωστά. Νομίζω ακόμα ότι η Panasonic GX9 είναι μισή κατηγορία πιο πάνω από την OM-D III σε χαρακτηριστικά. Η δε ποιότητα εικόνας της σε συνθήκες καλού φωτισμού είναι ίσως λίγο καλύτερη λόγω μεγαλύτερης ανάλυσης:

https://www.dpreview.com/reviews/image-comparison/fullscreen?attr18=daylight&attr13_0=oly_em10iii&attr13_1=panasonic_dcgx9&attr13_2=apple_iphonex&attr13_3=apple_iphonex&attr15_0=jpeg&attr15_1=jpeg&attr15_2=jpeg&attr15_3=jpeg&attr16_0=100&attr16_1=200&attr16_2=32&attr16_3=32&normalization=full&widget=1&x=-0.08178389466022622&y=0.28695395513577326

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...