NiaUu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μολις παρελαβα το s10e απο σκρουτζομαγαζο (track store) Ο φορτιστης φαινεται εντελως μαπα, εχω 3 της αυθεντικους της σαμσουνγκ Το καλωδιο δε γραφει σαμσουνγκ Το εβαλα να φορτισει και ειχε 43% μπαταρια Ειχε ελαχιστα μαυρα χνουδακια Τα 3 τελευταια μπορει να ναι νορμαλ αλλα ο φορτιστης δεν παιζει, νπορω να νιωσω τα γραμματα οπως τον αγγιζω. και τελος το s10e που γραφει πανω στο κουτι δεν ειναι holographic, δεν γυαλιζει. Εχει παρει κανεις απο κει? Τι να κανω?
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δεν μπορείς απο το imei να το ελέγξεις;
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Το εαν το κινητο ειναι μουφα μπορειςνα το καταλαβεις με ενα πολυ απλο τροπο. Κατεβασε το Antutu και τρεξε ενα benchmark.Εαν το σκορ που σου βγαλει ειναι πολυ χαμηλο,τοτε ξερεις οτι ειναι 100% μουφα. Επισης υπαρχουν και αλλοι τροποι οπως ελεγχος Imei,ελεγχος του τι φοραει το κινητο αν κατεβασεις καποιο προγραμμα τυπου CPUZ Και παει λεγοντας. Κατα τα αλλα φιλικα παντα αλλα ΠΑΝΤΑ ΡΩΤΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ. Εχω βαρεθει να βλεπω να ρωταει κοσμος για τα εν λογω καταστηματα αφου εχει ριξει την παραγγελια. 29 λεπτά πριν, NiaUu είπε Εχει παρει κανεις απο κει? Τι να κανω? 3
NiaUu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν μπορείς απο το imei να το ελέγξεις; δεν το ξερα ευχαριστω το τσεκαρα μολις, εβαλα στο imei.info το imei number και μου εβγαλε στο μοντελο του κινητου μου αρα ν υποθεσω οτι δεν ειναι φεηκ?
tarantules Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κατέβασε αυτή την εφαρμογή και δες τι σου γράφει για κατασκευαστή. Και δες και εκεί που γράφει Knox Warranty Void.Αν γράφει 0x0 είσαι οκ και εχει εγγύηση.Αν γράφει 0x1 είναι εκτός. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από tarantules
NiaUu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, tarantules είπε Κατέβασε αυτή την εφαρμογή και δες τι σου γράφει για κατασκευαστή κατεβασα και λεει samsung συν ολα τα υπολοιπα στοιχεια οπως το μοντελο κλπ και knox 0x0 το τσεκαρα 17 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το εαν το κινητο ειναι μουφα μπορειςνα το καταλαβεις με ενα πολυ απλο τροπο. Κατεβασε το Antutu και τρεξε ενα benchmark.Εαν το σκορ που σου βγαλει ειναι πολυ χαμηλο,τοτε ξερεις οτι ειναι 100% μουφα. Επισης υπαρχουν και αλλοι τροποι οπως ελεγχος Imei,ελεγχος του τι φοραει το κινητο αν κατεβασεις καποιο προγραμμα τυπου CPUZ Και παει λεγοντας. Κατα τα αλλα φιλικα παντα αλλα ΠΑΝΤΑ ΡΩΤΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ. Εχω βαρεθει να βλεπω να ρωταει κοσμος για τα εν λογω καταστηματα αφου εχει ριξει την παραγγελια. Ειχα δει τις αξιολογησεις και ειχε πολλες θετικες, οο αρνητικες ηταν ολες καθυστερησεις οσων πηραν με τιμολογιο. Τσεκαρα το imei στο imei.info και μου βγαλε το μοντελο του κινητου μου. Κατεβασα το CPUZ και μου γραφει πανω πανω Samsung Exynos 9820 8 πυρηνες κλπ Να υποθεσω οτι αυτα σημαινουν πως ειναι αυθεντικο? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από NiaUu
christos4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, NiaUu είπε Μολις παρελαβα το s10e απο σκρουτζομαγαζο (track store) Ο φορτιστης φαινεται εντελως μαπα, εχω 3 της αυθεντικους της σαμσουνγκ Το καλωδιο δε γραφει σαμσουνγκ Το εβαλα να φορτισει και ειχε 43% μπαταρια Ειχε ελαχιστα μαυρα χνουδακια Τα 3 τελευταια μπορει να ναι νορμαλ αλλα ο φορτιστης δεν παιζει, νπορω να νιωσω τα γραμματα οπως τον αγγιζω. και τελος το s10e που γραφει πανω στο κουτι δεν ειναι holographic, δεν γυαλιζει. Εχει παρει κανεις απο κει? Τι να κανω? Μπορεί να είναι συσκευή από επιστροφή και να στην έδωσαν ανοιγμένα / σε άλλο κουτί και χωρίς τα original παρελκόμενα.. Πόση ώρα κάνει να φορτίσει;
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Ε λογικα ναι,αυτον φορανε τα S10. Γενικα παντως αν δεις και σε youtube(γραψε S10 fake ή clone)κανουν μπαμ πολλες διαφορες απο την ιδια την οθονη(panel),την ιδια την αποδοση του κινητου,ή ακομα και τον σχεδιασμο του.
NiaUu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, christos4 είπε Μπορεί να είναι συσκευή από επιστροφή και να στην έδωσαν ανοιγμένα / σε άλλο κουτί και χωρίς τα original παρελκόμενα.. Πόση ώρα κάνει να φορτίσει; απο 40% πηγε 80% κατι ε περιπου ενα μισαωρο 35 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ε λογικα ναι,αυτον φορανε τα S10. Γενικα παντως αν δεις και σε youtube(γραψε S10 fake ή clone)κανουν μπαμ πολλες διαφορες απο την ιδια την οθονη(panel),την ιδια την αποδοση του κινητου,ή ακομα και τον σχεδιασμο του. παιζει ενα φεηκ να χει σωστο imei?
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Aν ακομα εχεις αμφιβολιες, καλεσε την Smartec και δωσε της το ΙΜΕΙ της συσκευης σου.
life is music Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Στις 10/1/2020 στις 12:29 ΜΜ, NiaUu είπε Μολις παρελαβα το s10e απο σκρουτζομαγαζο (track store) Ο φορτιστης φαινεται εντελως μαπα, εχω 3 της αυθεντικους της σαμσουνγκ Το καλωδιο δε γραφει σαμσουνγκ Το εβαλα να φορτισει και ειχε 43% μπαταρια Ειχε ελαχιστα μαυρα χνουδακια Τα 3 τελευταια μπορει να ναι νορμαλ αλλα ο φορτιστης δεν παιζει, νπορω να νιωσω τα γραμματα οπως τον αγγιζω. και τελος το s10e που γραφει πανω στο κουτι δεν ειναι holographic, δεν γυαλιζει. Εχει παρει κανεις απο κει? Τι να κανω? Πάρε το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της samsung δώσε το imei της συσκευής και αν σ πουν ότι είναι από κάποια συγκεκριμένη χώρα της Ευρώπαικης Ένωσης τότε δεν έχεις να φοβάσαι τπτ !!
NiaUu Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 22 ώρες πριν, life is music είπε Πάρε το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της samsung δώσε το imei της συσκευής και αν σ πουν ότι είναι από κάποια συγκεκριμένη χώρα της Ευρώπαικης Ένωσης τότε δεν έχεις να φοβάσαι τπτ !! Γαλλικα ηταν ολα
life is music Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, NiaUu είπε Γαλλικα ηταν ολα Τότε είσαι οκ !! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα