donblunts Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, Έπειτα απο πέσιμο της συσκευής, δεν δουλεύει το volume down - έχει κολλήσει μέσα. Σε επικοινωνία μου με το ''επίσημο'' επισκευαστικό κέντρο , το γνωστό στην Λεωφ. Κηφισσού, μου ζητάνε 280€ γιατί αντικαθιστάται πακέτο με την οθόνη 😶 Τα βρήκα και τα παρήγγειλα απ το ΕΒΑΥ. Φυσικά ξέρω οτι δεν με καλύπτει η εγγύηση για να επισκευαστεί δωρεάν. Αν επισκευαστεί στο επίσημο, η σε κάποιο άλλο μη authorized, η εγγύηση χάνεται? Δεν θέλω να τους πάρω να τους ρωτήσω γιατί άναψαν τα αίματα πριν.
κουξκουκ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Ναι χάνεται άμα δεν το φτιάξεις σε αυτούς, αλλά άμα το μαγαζί που θα το φτιάξει είναι δεξιοτέχνες και ξέρουν τα σημεία που πρέπει να προσέξουν δεν θα το καταλάβουν σε πιθανό άλλο Σέρβις πάντως αν είναι για 280 € εγώ θα το ρίσκαρα μιας και η συσκευή έχει παίξει 600€ δλδ άλλο ένα 50% από αυτό που σου ζητάνε ..μην σε πάρω στο λαιμό μου ζύγισε τα και πράξε
donblunts Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Ναι χάνεται άμα δεν το φτιάξεις σε αυτούς, αλλά άμα το μαγαζί που θα το φτιάξει είναι δεξιοτέχνες και ξέρουν τα σημεία που πρέπει να προσέξουν δεν θα το καταλάβουν σε πιθανό άλλο Σέρβις πάντως αν είναι για 280 € εγώ θα το ρίσκαρα μιας και η συσκευή έχει παίξει 600€ δλδ άλλο ένα 50% από αυτό που σου ζητάνε ..μην σε πάρω στο λαιμό μου ζύγισε τα και πράξε 280€ ρε φιλαρακι για το κουμπί της έντασης ? Δεν είναι παρατραβηγμένο απο τα μαλλιά?
κουξκουκ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, donblunts είπε 280€ ρε φιλαρακι για το κουμπί της έντασης ? Δεν είναι παρατραβηγμένο απο τα μαλλιά? Δεν τίθεται τέτοιο ερώτημα ... μην σου πω ότι αν μπορείς να το αποφύγεις με καμία εφαρμογή να το αφήσεις έτσι .. αν και είμαι σίγουρος Ότι κανένα δεκάρικο βαριά να κοστίζει το ανταλλακτικό από € 1,15 5% Off | Switch Power ON OFF Key Mute Silent Volume Button Ribbon Flex Cable For HuaWei P30 P20 Pro P10 P9 Plus Mini P8 Lite 2017 https://a.aliexpress.com/dEnocVSC πολλά είπα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από κουξκουκ
donblunts Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, κουξκουκ είπε Δεν τίθεται τέτοιο ερώτημα ... μην σου πω ότι αν μπορείς να το αποφύγεις με καμία εφαρμογή να το αφήσεις έτσι .. αν και είμαι σίγουρος Ότι κανένα δεκάρικο βαριά να κοστίζει το ανταλλακτικό από AliExpress Εχω βάλει Full screen gestures για να ανεβοκατεβάζω το volume, Έχω στα χέρια μου ανταλλακτικό απο ΕΒΑΥ που πήγε 2,35€ Το ερώτημα μου είναι σε ποιόν να πάω να το φτιάξει, και αν θα ισχύει η εγγύηση μετά.
κουξκουκ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) περίμενε μήπως αλλά παιδιά να σου πουν κανένα καλό Σέρβις μαγαζί να μην σε γδάρουν Και να κάνουν άψογη δουλειά η εγγύηση δεν ισχύει αν δεν το κάνει το επίσημο σερβις Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από κουξκουκ 1
panatha1369 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Αν μενεις αθηνα πηγαινε το στη mobitel..μεσογειων 127
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα