Προς το περιεχόμενο

Ambilight PC monitor

radiohead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα τελευταίο @radiohead επειδή βλέπω ότι είσαι γνώστης.

Στο pc το έκανα εγκατάσταση όλα κομπλέ.

Έμεινε και για τη tv .Έχεις δοκιμάσει να ενώσεις άλλο καλώδιο data στη ledotainia για να παίξει;

Αλλιώς το δοκιμάζω εγώ και θα ενημερώσω αν είναι να μεταφέρω μόνο το κουτί από pc σε tv.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, dreaming123 είπε

Ένα τελευταίο @radiohead επειδή βλέπω ότι είσαι γνώστης.

Στο pc το έκανα εγκατάσταση όλα κομπλέ.

Έμεινε και για τη tv .Έχεις δοκιμάσει να ενώσεις άλλο καλώδιο data στη ledotainia για να παίξει;

Αλλιώς το δοκιμάζω εγώ και θα ενημερώσω αν είναι να μεταφέρω μόνο το κουτί από pc σε tv.

Καταρχήν δεν είμαι γνώστης. Στο υπόλοιπο που μένει το μόνο που θα σκεφτόμουν είναι ένας controller rgb για 5050, για να τη βάλεις πίσω από το γραφείο η κάτω από το ντουλάπι ξέρω γώ με δυνατότητα εναλλαγής χρωμάτων από το χειριστήριο που έρχεται μαζί με τον controller. 5v παίρνεις από molex στο pc 

Αν έχεις σύνεργα δοκίμασε και ποσταρε αποτελέσματα :)

Για την ιστορία, να πω ότι μέσα σε 3 μέρες (με 2 αργίες!) το banggood προχώρησε στην αποστολή νέου kit! Δεν μου ζήτησε το παλιό πίσω, το οποίο κάπου έχει πρόβλημα (ταινία ή τροφοδοτικό πιθανότατα). Δεν χρειάστηκε καν να χρησιμοποιήσω το PayPal.

Μπράβο τους. 

ελπίζω να επιστρέψω σε κάνα μήνα με setαρισμενο kit. 

• Like 3

Συνέχεια αυτού που έγραψα για το υπόλοιπο κομμάτι είναι απλό.
Ενώνεις το καλώδιο τροφοδοσίας κόκκινο μαύρο στο +5v και gnd αντίστοιχα και με άλλο καλώδιο ίδια υποδοχή με το data το κόκκινο καλώδιο στο  din.
Ετσι λειτουργεί και απλά μεταφέρετε τη συσκευή εκει που θέλετε να τη συνδέσετε οπότε συμφέρει το 5m.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε χθες το καινούργιο! Μέσα σε 17 μέρες από το άνοιγμα του ticket (ήταν χαλασμένο το πρώτο που παρέλαβα) στο banggood (είχε και αργίες!). 

Λειτούργησε αμέσως το καινούργιο. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ότι έχει κοντά καλώδια. Για λύση σε αυτό δεν έκοψα την ταινία και την άφησα σαν προέκταση καλωδίου. Το κακό με αυτό ήταν ότι έπρεπε manually να φτιάξω τα 140 led που χρησιμοποιώ περιμετρικά στην οθόνη, οπότε τα πρώτα 40 led που λειτουργούν σαν προέκταση τοποθετήθηκαν στο κάτω μέρος της οθόνης. Χρησιμοποίησα το ambibox. 

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σε όλους! Φωτογραφίες όταν έρθουν μερικά ακόμα καγκουρόgadget που περιμένω. 

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι
  • Like 2

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Σε εσας το τροφοδοτικο εχει κανονικα αναμμενη τη λυχνια? Εμενα με το που το συνδεσα αναψε η λυχνια,αναβοσβησαν τα λεντ και στη συνεχεια εμειναν αναμμενα μονο σε μια γωνια και αφου εκανα εγκατασταση το προγραμμα ,εσβησαν τα λεντ ολα,η λυχνια στο τροφοδοτικο και δε δινει πια ρευμα καθολου στα λεντ.Νεκτο τροφοδοτικο εντελως....εχει τυχει σε αλλον? Ανοιξα τικετ και περιμενω.

53 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Σε εσας το τροφοδοτικο εχει κανονικα αναμμενη τη λυχνια? Εμενα με το που το συνδεσα αναψε η λυχνια,αναβοσβησαν τα λεντ και στη συνεχεια εμειναν αναμμενα μονο σε μια γωνια και αφου εκανα εγκατασταση το προγραμμα ,εσβησαν τα λεντ ολα,η λυχνια στο τροφοδοτικο και δε δινει πια ρευμα καθολου στα λεντ.Νεκτο τροφοδοτικο εντελως....εχει τυχει σε αλλον? Ανοιξα τικετ και περιμενω.

Το τροφοδοτικό έχει ένα μπλε λεντ και είναι αναμμένο συνέχεια.

• Thanks 1

• 9 μήνες μετά...
Στις 10/1/2020 στις 12:11 ΜΜ, radiohead είπε

Το θέμα δεν έχει κατηγορία είναι λίγο από ολα. Αν κάποιος διαχειριστής θεωρεί ότι έχει θέση σε κάποιο άλλο forum,ας το μεταφέρει.

Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο θέλοντας να αποφύγω υπέρογκα μεταφορικά ή υπερτιμημένο προϊόν, κατέληξα σε λύση china και το αποτέλεσμα απόδοσης-τιμής με άφησε πλήρως ικανοποιημενο. Θεωρώ ότι είναι μια budget λύση για όσους θέλουν bias lighting και συνάμα εφεδια, χωρίς να ρισκάρουν ποιότητα η να πληρώνουν χρυσό κάτι επώνυμο.

Κατάλληλο μόνο για pc μέσω usb και λειτουργεί καθολικά από τη στιγμή που ανοίξει ο υπολογιστής, δεν ενεργοποιείται δηλαδή μόνο σε video ή games.

Η εγκατάσταση πανευκολη και το software αν ακολουθήσεις ακριβως τις οδηγίες επίσης!

Screenshot_2020-01-10-10-16-37-413_com_miui.gallery.jpg.928ac68d116633fcb392e17b63651ac8.jpg

Αν κάποιος ενδιαφέρεται το πήρα από ΕΔΩ και το είχα σε δύο εβδομάδες.

Θα ανεβάσω κι ένα βίντεο αργότερα προς το παρόν πάρτε μια γεύση από rainbow.

καλησπέρα!!! τρομερή δουλειά!! Μια ερώτηση: στο  λινκ που έδωσες από banggood έχει όλα όσα χρειάζεται για να λειτουργήσει ή χρειάζεται και κάτι ακομα;

7 ώρες πριν, kata_tixi είπε

καλησπέρα!!! τρομερή δουλειά!! Μια ερώτηση: στο  λινκ που έδωσες από banggood έχει όλα όσα χρειάζεται για να λειτουργήσει ή χρειάζεται και κάτι ακομα;

Ειναι έτοιμο, μόνο το driver για arduino χρειάζεται να κατεβάσεις και το πρόγραμμα. Κάτι που ενδεχομένως αξίζει να σημειωθεί, είναι πως ακόμα κι αν βάλεις ανάποδα τη φορά στην ταινία, μέσα από το ambibox μπορείς να την αντιστρέψεις για να μη την ξεκολλάς. Οπότε ξεκινάει κάποιος με το καλώδιο κάτω είτε αριστερά είτε δεξιά, όπου τον βολεύει και συνεχίζει περιμετρικά.

5 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Παίζει πουθενά από ευρωπαϊκή αποθήκη, έχει δει κανείς;

Ο,τι πληρώσεις για το προϊόν  είναι μέσα και μεταφορικά και τελωνείο και θα έρθει χαρτάκι σπίτι σου η θα στο φέρει courier, απλά θέλει κάνα δυο τρεις βδομάδες. Banggood express CN.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παρέλαβα χθες μετά από παραγγελία στις 28/11, το έστησα σήμερα αλλά για κακή μου τύχη λογικά έπεσα σε ελαττωματικό προιόν. Ρύθμισα το πρόγραμμα όπως πρέπει, πέρασα και τον driver που έχετε στείλει εδώ αλλά τα led δεν άναψαν ποτέ. Θα στείλω και εγώ για αντικατάσταση και βλέπουμε.

28 λεπτά πριν, alexgamer είπε

Παρέλαβα χθες μετά από παραγγελία στις 28/11, το έστησα σήμερα αλλά για κακή μου τύχη λογικά έπεσα σε ελαττωματικό προιόν. Ρύθμισα το πρόγραμμα όπως πρέπει, πέρασα και τον driver που έχετε στείλει εδώ αλλά τα led δεν άναψαν ποτέ. Θα στείλω και εγώ για αντικατάσταση και βλέπουμε.

Κατα πασα πιθανοτητα φταιει το τροφοδοτικο,το ειχε και το δικο μου κιτ,οποτε μιλα μαζι τους για προβλημα και εαν βιαζεσαι παρε ενα τροφοδοτικο απο μαγαζι με ηλεκτρονικα να κανεις τη δουλεια σου!

Κατι αλλο....σε 11 αρια σας δουλευει κανονικα???

3 ώρες πριν, generalb31 είπε

Κατα πασα πιθανοτητα φταιει το τροφοδοτικο,το ειχε και το δικο μου κιτ,οποτε μιλα μαζι τους για προβλημα και εαν βιαζεσαι παρε ενα τροφοδοτικο απο μαγαζι με ηλεκτρονικα να κανεις τη δουλεια σου!

Κατι αλλο....σε 11 αρια σας δουλευει κανονικα???

ναι κανενα θεμα δεν εχω με τα 11αρια

DSC_0485.JPG.11d4a4a51138e09cd1ca6d6aaa939c12.JPGDSC_0487.JPG.39ccd50f7c22d765d505395f2a0f5295.JPG

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...