chrisde Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, radiohead είπε 3Α είναι. Κάτι άλλο παίζει. 144 λεντ χρησιμοποιώ για 34 ultrawide Τα υπόλοιπα τα έκοψα. Σιγουρεψου για τον driver που έχω στο τρίτο η τέταρτο ποστ γιατί και σε εμένα δε δουλευε πριν τον περασω. Μπαα και χωρίς software δεν θα έπρεπε κανονικά να του ανάψουν όλα τα ledάκια με το που τα βάλει στην πρίζα; Εμένα τουλάχιστον μου ανάβουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, chrisde είπε Μπαα και χωρίς software δεν θα έπρεπε κανονικά να του ανάψουν όλα τα ledάκια με το που τα βάλει στην πρίζα; Εμένα τουλάχιστον μου ανάβουν... Το έκοψα και μετά συνδεσα. Δε θυμάμαι να τα άναψα εκτός όλα μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 μετα απο δοκιμες μεταξυ win 8 και gdi fs δεν βλεπω καμμια διαφορα στην εικονα μεταξυ τους !! η μικρη διαφοροποιηση που προκυπτει ειναι επειδη γινεται πολυ γρηγορα η μεταβαση στη σκηνη δε προλαβαινω το pause win 8 gdi fs 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Έκοψα το strip ως το σημείο που χρειάζομαι αλλά τα ίδια και πάλι. Ίσως απλά ο μετασχηματιστής είναι faulty, ίσως τα ηλεκτρονικά της ταινίας στην άκρη της. Δυστυχώς δεν έχω και μετασχηματιστές πλέον αφού όλα είναι usb. Τα μαγαζιά στα ΝΠ που ρώτησα έχουν μόνο πιο μεγάλους και από skroutz πάμε στα 15€+ με τα μεταφορικά (το kit έκανε 21€..). Anyway, έστειλα στο banggood για αντικατάσταση. Βλέπω το εγχείρημα να παίρνει αναβολή για τέλη Φεβρουαρίου 😭. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και κυρίως τον Radiohead που ήταν τόσο πρόθυμος σαν να πρόκειται για δικό του! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 13 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Έκοψα το strip ως το σημείο που χρειάζομαι αλλά τα ίδια και πάλι. Ίσως απλά ο μετασχηματιστής είναι faulty, ίσως τα ηλεκτρονικά της ταινίας στην άκρη της. Δυστυχώς δεν έχω και μετασχηματιστές πλέον αφού όλα είναι usb. Τα μαγαζιά στα ΝΠ που ρώτησα έχουν μόνο πιο μεγάλους και από skroutz πάμε στα 15€+ με τα μεταφορικά (το kit έκανε 21€..). Anyway, έστειλα στο banggood για αντικατάσταση. Βλέπω το εγχείρημα να παίρνει αναβολή για τέλη Φεβρουαρίου 😭. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και κυρίως τον Radiohead που ήταν τόσο πρόθυμος σαν να πρόκειται για δικό του! Δεν ξέρω αν οφείλεται το πρόβλημα στο τροφοδοτικό. Παρόλαυτα αν θες να το αποκλείσεις δοκίμασε με πατέντα 5v από molex του psu σου Καλή χρονιά σε όλους παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Το καλυτερο ειναι το Prismatik Για να δουλευει σωστα πρεπει να βαλετε και Windows-CH340-Driver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, adi32 είπε Το καλυτερο ειναι το Prismatik Για να δουλευει σωστα πρεπει να βαλετε και Windows-CH340-Driver Το εβαλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Και σε μενα 4 αναβαν στην αρχη και νομιζα οτι ειναι χαλασμενο Μολις εβαλα τους drivers και το Prismatik εφτιαξε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, adi32 είπε Και σε μενα 4 αναβαν στην αρχη και νομιζα οτι ειναι χαλασμενο Μολις εβαλα τους drivers και το Prismatik εφτιαξε Μακάρι να είναι driver και να το ξέχασε για να γλιτώσει την ταλαιπωρία αλλά θυμάμαι ότι το πέρασε. Το ξαναβαζω Driver 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, adi32 είπε Και σε μενα 4 αναβαν στην αρχη και νομιζα οτι ειναι χαλασμενο Μολις εβαλα τους drivers και το Prismatik εφτιαξε Να υποθέσω πως σε σένα άναβαν μόνο τα 4 πρώτα, σωστά; 4 ώρες πριν, radiohead είπε Μακάρι να είναι driver και να το ξέχασε για να γλιτώσει την ταλαιπωρία αλλά θυμάμαι ότι το πέρασε. Το ξαναβαζω Driver Καλή χρονιά και thanks boyz. Το έχω βάλει το driver. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από Μακιαβέλλι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Να υποθέσω πως σε σένα άναβαν μόνο τα 4 πρώτα, σωστά; Ναι σωστά Πρεπει να ειχα βαλει αυτους τους drivers https://filebin.net/2p78lmrla4k8jh5j/Windows-CH340-Driver.zip?t=tkv5hrgi και στα profiles αυτο https://filebin.net/k05lq975p5ulbnkt Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Είχα πάρει ένα 5m κάνα χρόνο τώρα για τη tv 55' και λέω επιτέλους να το χρησιμοποιήσω .Αν αντί για τη 55αρα το βάλω σε 32' το υπόλοιπο που θα κοπεί είναι άχρηστο; Αν είναι για πέταμα καλύτερα να κάνω υπομονή να παραγγείλω ένα 2m ή 3m για τη 32' και το 5m να το βάλω στη 55' και σύνδεση με tvbox. Με το tvbox τα χρώματα θα παίζουν μόνο με kodi η και με netflix,youtube κτλ; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από dreaming123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 15 ώρες πριν, dreaming123 είπε Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Είχα πάρει ένα 5m κάνα χρόνο τώρα για τη tv 55' και λέω επιτέλους να το χρησιμοποιήσω .Αν αντί για τη 55αρα το βάλω σε 32' το υπόλοιπο που θα κοπεί είναι άχρηστο; Αν είναι για πέταμα καλύτερα να κάνω υπομονή να παραγγείλω ένα 2m ή 3m για τη 32' και το 5m να το βάλω στη 55' και σύνδεση με tvbox. Με το tvbox τα χρώματα θα παίζουν μόνο με kodi η και με netflix,youtube κτλ; Ευχαριστώ. Μπορείς να ρωτήσεις εδώ η να δεις απαντήσεις. https://m.banggood.com/Ambilight-DC5V-2M-3M-4M-5M-WS2812B-5050-RGB-Dream-Color-USB-APP-LED-Strip-Light-for-Desktop-PC-Screen-Christmas-Decorations-Clearance-Christmas-Lights-qa-p1497308.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δεν έχω βρει απάντηση σε αυτά που ρωτάω. Και να ρωτήσω εκεί δεν ξέρω αν θα πάρω υπεύθυνη απάντηση γιατί άλλοι χρήστες απαντάνε και σε πολλές περιπτώσεις λένε ότι να ναι... Ευχαριστώ θα το ψάξω το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, dreaming123 είπε Δεν έχω βρει απάντηση σε αυτά που ρωτάω. Και να ρωτήσω εκεί δεν ξέρω αν θα πάρω υπεύθυνη απάντηση γιατί άλλοι χρήστες απαντάνε και σε πολλές περιπτώσεις λένε ότι να ναι... Ευχαριστώ θα το ψάξω το θέμα. Ένα τυχαίο δες τι γράφει https://m.banggood.com/Ambilight-DC5V-2M-or-3M-or-4M-or-5M-WS2812B-5050-RGB-Dream-Color-USB-APP-LED-Strip-Light-for-Desktop-PC-Screen-Christmas-Decorations-Clearance-Christmas-Lights-reviews-detail-7993743-1-p1497308.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα