alexcrx Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 51 λεπτά πριν, radiohead είπε 20€ έχει παρ'το κι αν δε σ' αρέσει θα στο πάρω εγώ Πάντως το παραπάνω setup του τύπου μου άρεσε και το ψεύτικο προφίλ στον τοίχο επίσης σουπερ κατι ασχετο ποσο ζεστα ειναι τα led????????? θα πεις τωρα καλα ρε φιλε βλαμενος εισαι???????? μην παθει τιποτα το dell και τραβαω τα.......μαλλια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Ούτε το αισθάνεσαι αδερφε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) ζημια μας εχει κανει αδερφε 🤣🤣🤣 βλεπω ενα κουπονι -20 δολαρια για νουμπιδες σαν εμενα.......ισχυει???????? Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από alexcrx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, alexcrx είπε ζημια μας εχει κανει αδερφε 🤣🤣🤣 βλεπω ενα κουπονι -20 δολαρια για νουμπιδες σαν εμενα.......ισχυει???????? Είκοσι δολάρια για καποιο ποσο και πάνω. Βάζεις καλάθι τσεκαρεις priority mail κάνα τεσσαρι ευρώ και το έχεις σε 2-3 εβδομάδες χωρίς τελωνειο Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από radiohead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, radiohead είπε Είκοσι δολάρια για καποιο ποσο και πάνω. Βάζεις καλάθι τσεκαρεις priority mail κάνα τεσσαρι ευρώ και το έχεις σε 2-3 εβδομάδες χωρίς τελωνειο η λεντοταινια με τι κολλαει στην οθονη??????ταινια διπλης εχει????και αν ναι ειναι καλη????? και η βλαμενη ερωτηση του μηνα εμενα ειναι 32" curved οποτε παω για 3 μετρα σωστα????? συγνωμη σου εχω σπασει τα νευρα αλλα μας εχεις αρρωστησει αδερφε μου πραγματικα και ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ο μικρος το ξεχασαμε να στο πουμε................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, alexcrx είπε η λεντοταινια με τι κολλαει στην οθονη??????ταινια διπλης εχει????και αν ναι ειναι καλη????? και η βλαμενη ερωτηση του μηνα εμενα ειναι 32" curved οποτε παω για 3 μετρα σωστα????? συγνωμη σου εχω σπασει τα νευρα αλλα μας εχεις αρρωστησει αδερφε μου πραγματικα και ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ο μικρος το ξεχασαμε να στο πουμε................. Ναι ρε captain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 https://paveldogreat.github.io/WebGL-Fluid-Simulation/ το βαζω αυτο για τα τεστ που θα κανουμε αυτο ειναι χωρις κουπονι αυτο ειναι με το κουπονι πως γινεται αυτο??????? 🤣🤣🤣 Στις 10/1/2020 στις 4:13 ΜΜ, radiohead είπε Για την 34αρα τρία μέτρα κι έκοψα. 22.86 χωρίς τελωνείο. τελικη τιμη ποσο πηγε??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, alexcrx είπε https://paveldogreat.github.io/WebGL-Fluid-Simulation/ το βαζω αυτο για τα τεστ που θα κανουμε αυτο ειναι χωρις κουπονι αυτο ειναι με το κουπονι πως γινεται αυτο??????? 🤣🤣🤣 τελικη τιμη ποσο πηγε??????? Αυτό που έγραψα κι έκανες παράθεση 22.86€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, radiohead είπε Αυτό που έγραψα κι έκανες παράθεση 22.86€ μαζι με τα μεταφορικα?????? γιατι εμενα μου βγαζει 26,31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Γιατί είμαι πιο όμορφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, radiohead είπε Γιατί είμαι πιο όμορφος. σοβαρα για πες καλα μου το βγαζει???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, radiohead είπε Γιατί είμαι πιο όμορφος. ομορφε αμα σου πω οτι τωρα ειδα οτι τι θεμα το ανοιξες στις 10 γεναρη τι θα πεις????? 🤣🤣🤣 και γι'αυτο σου ειπα για τα γενεθλια του μικρου(αιγωκερακι σαν εμενα)................ συγνωμη για την γκαβομαρα μου αδερφε μου.............. γι'αυτο και διαφορετικη τιμη............. και παλι συγνωμη....... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από alexcrx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 radio σ αρέσει σαν υλοποίηση αντί για λεντοταινία? Δε συγκρίνουμε το οικονομικό προφανώς, αλλά έχει το καλό ότι συγχρονίζει με ότι άλλο hue έχεις στο χώρο (εγώ πχ την κανονική λάμπα του δωματίου) και το pc. Και μπορείς να τα βάλεις και σε tv λέει αν ακούσεις απλά θέλει και ένα hdmi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, SakafliaC είπε radio σ αρέσει σαν υλοποίηση αντί για λεντοταινία? Δε συγκρίνουμε το οικονομικό προφανώς, αλλά έχει το καλό ότι συγχρονίζει με ότι άλλο hue έχεις στο χώρο (εγώ πχ την κανονική λάμπα του δωματίου) και το pc. Και μπορείς να τα βάλεις και σε tv λέει αν ακούσεις απλά θέλει και ένα hdmi. επειδη ειδα το video, αυτο που εχει φτιαξει ο Χρησταρας νομιζω δεν λαγκαρει καθολου ενω αυτο που εχεις βαλει εσυ λαγκαρει...............οποτε ο ανθρωπος μας εχει σωσει απο πολλες αποψεις........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Στις 11/5/2020 στις 11:25 ΠΜ, SakafliaC είπε radio σ αρέσει σαν υλοποίηση αντί για λεντοταινία? Δε συγκρίνουμε το οικονομικό προφανώς, αλλά έχει το καλό ότι συγχρονίζει με ότι άλλο hue έχεις στο χώρο (εγώ πχ την κανονική λάμπα του δωματίου) και το pc. Και μπορείς να τα βάλεις και σε tv λέει αν ακούσεις απλά θέλει και ένα hdmi. Δεν είναι άσχημο ρε συ, πόσο πάει έκαστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα