Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Πριν από 3 μήνες αλλάξαμε τη σούστα που είχε η πόρτα της εισόδου στην πολυκατοικία (την είχαμε 10 χρόνια την παλια και πλέον δεν δούλευε). Τώρα με τα κρύα κάτι έπαθε η καινούργια και ενώ σπρώχνει την πόρτα δεν την κλείνει στο τέλος. Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία και μου ζητάνε άλλα 20€ για να τη ρυθμίσουν. Πριν 3 μήνες πληρώσαμε 120€ για να τη βάλουμε και τα 30€ μου τα χρωστάνε ακόμα από ένα διαμέρισμα. Δυσκολεύομαι να καλέσω πάλι τον τεχνικό γιατί όπως φαίνεται πάλι εγώ θα πληρώσω.

Η Σούστα έχει μια βίδα άλεν αλλά μου λέει ο τεχνικός ότι αν την πειράξω μπορεί να το απορυθμίσω.

Μπορώ να κάνω κάτι εγώ ή δεν γλιτώνω τα 20€ με τίποτα;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, antirix024 είπε

Καλημέρα. Πριν από 3 μήνες αλλάξαμε τη σούστα που είχε η πόρτα της εισόδου στην πολυκατοικία (την είχαμε 10 χρόνια την παλια και πλέον δεν δούλευε). Τώρα με τα κρύα κάτι έπαθε η καινούργια και ενώ σπρώχνει την πόρτα δεν την κλείνει στο τέλος. Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία και μου ζητάνε άλλα 20€ για να τη ρυθμίσουν. Πριν 3 μήνες πληρώσαμε 120€ για να τη βάλουμε και τα 30€ μου τα χρωστάνε ακόμα από ένα διαμέρισμα. Δυσκολεύομαι να καλέσω πάλι τον τεχνικό γιατί όπως φαίνεται πάλι εγώ θα πληρώσω.

Η Σούστα έχει μια βίδα άλεν αλλά μου λέει ο τεχνικός ότι αν την πειράξω μπορεί να το απορυθμίσω.

Δεν  τα γλυτώνεις θα πρέπει να φωνάξεις τον τεχνικό που σας την εγκατέστησε 

Δημοσ.

μπορείς να την πειράξεις λίγο για να αυξήσεις την ροή. Το ιδανικό φυσικά είναι να κληθεί ο εγκαταστάτης. Άμα έχεις μεγάλες διαφορές στην θερμοκρασία θα πρέπει να γίνει κάθε σεζόν η αλλαγή της ροής.

Δημοσ.

Αν φοβάσαι μην κάνεις κάτι που δεν μπορείς να επαναφέρεις στην αρχική του θέση,πάρε ένα μαρκαδόρο και τράβηξε μία μολυβιά στο άλλεν και το κυρίως σώμα. Έχεις λοιπόν ένα σημείο ορισμού. Στρίβοντας λοιπόν την αλλενόβιδα λίγο αριστερόστροφα ή δεξιόστροφα, θα πετύχεις αυτό που ζητάς. Αν όχι,την ξαναφέρνεις εκεί που ήταν. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, antirix024 είπε

Γιατί αυτός τι θα κάνει? από εκει δεν θα την ρυθμίσει? αυτό που θα κανει, ρύθμιση δεν ειναι? Αν ηταν στο μαγαζί σου δεν θα την είχε ήδη ρυθμισει ήδη?  

Επεξ/σία από dkstopo
Δημοσ.

Υπαρχουν δυο βιδακιαστον μηχανισμό η μια ειναι για την ταχυτητα κλεισιματος και η αλλη για την δυναμη που θα ακουμπήσει στην κλειδαρια.

Παρε σκαλα και κατσαβίδι και φτιαξ'την :) :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...