Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συμβάν αυτό αποτελεί ένα παράξενο και καθημερινό πρόβλημα της γραμμής μου και ξεκινάει περίπου από τις 10.00 το βράδυ έως τις 11-12.00 περίπου.

Ενώ το ping στα παιχνίδια που παίζω πριν τις 22.00 είναι γύρω στα 50-60ms, από τις 22.00 και μετά ανεβαίνει στα 90-110ms.

Ο λόγος που κάνω αυτό το thread είναι διότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε έναν φίλο μου, περίπου 15χλμ μακριά από εμένα, σε άλλη πόλη της Αθήνας, και είμαστε οι μόνοι στην ομάδα με forthnet και οι μόνοι που μετά τις 22.00 έχουμε πρόβλημα με το ping. Και ερωτώ, έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος με forthnet να συμβαίνει το ίδιο στην δική του γραμμή;

Επεξ/σία από ChimairaX
Δημοσ.

Εχω ακουσει πως συνηθω μετα τις 10 το βραδυ κανουν εργασιες και δοκιμες στα κεντρικα.

Η

Εκεινη την ωρα πανε ολοι για υπνο και αφηνουν τα τορρεντ και το steam να κατεβαζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 10/1/2020 στις 3:33 ΜΜ, bblaw20 είπε

Εχω ακουσει πως συνηθω μετα τις 10 το βραδυ κανουν εργασιες και δοκιμες στα κεντρικα.

Η

Εκεινη την ωρα πανε ολοι για υπνο και αφηνουν τα τορρεντ και το steam να κατεβαζει.

Και τα 2 είναι λόγοι για αλλαγή παρόχου πάντως 😋

Επεξ/σία από ChimairaX
Δημοσ.

Εγώ παιδιά μετά από σχεδόν 10χρόνια στη forthnet την "έκανα" με γρήγορα βήματα.

Η  forthnet δεν έχει πια σχέση με το παρελθόν. Η γραμμή μου ανεξήγητα έπεσε από 15mbps σε 7mbps και 20 αποσυνδεσεις τη μέρα  και παρ' όλες τις υποτιθέμενες προσπάθειες τους δεν κατάφεραν τίποτα. 3 μήνες με δούλευαν. Ζήτησα να μου κάνουν καλύτερη τιμή για vdsl αφού το πρόβλημα ήταν δικό τους αλλά μου αρνήθηκαν (Μετά από 10 χρόνια πελάτης). Δεν έκαναν τίποτα για να με κρατήσουν.  Με άφησαν ελεύθερο συμβολαίου και πήγα στη wind και πληρώνω 26€ για 3 ώρες κινητά και απεριόριστα σταθερά με vdsl 50 και μου έδωσαν και 3 μήνες τζάμπα και 50€ δωροεπιταγή public. Δηλαδή μου ήρθε περίπου 20€ το μήνα. Φύγετε μακριά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...