nikos121 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, ψαχνω ηχειο ασυρματο για το μπανιο εως 30€ με οσο το το δυνατον μεγαλυτερη μπαταρια γιατι δεν θελω να το φορτιζω συνεχεια. Εχω βρει καποια οπως το JBL GO 2 με 5 ωρες αυτονομια creative muvo 2c με 6 ωρες αυτονομια Creative Muvo Mini με 10 ωρες αυτονομια Xiaomi Mi Bluetooth Speaker με 8 ωρες αυτονομια Ιδανικα θα ήθελα 2 τεμαχια και θα ηθελα καποιος που γνωριζει να μου πει αν μπορω να τα συνδεσω με το κινητο μου galaxy s8 να παιζουν και τα 2 ταυτοχρονα με bluetooth. Επίσης ψαχνοντας διαφορα ηχεια σε καποια διαβασα οτι απενεργοποιουνται αυτοματα αν δεν παιζουν μουσικη κλπ. Δηλαδη καθε φορα που θα θελω να παιξω μουσικη θα πρεπει να τα ενεργοποιω απο το κουμπακι ή θα ανοιγουν απο μονα τους αυτοματα απο το κινητο. Ευχαριστω Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από nikos121
dpolal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για αυτό που θες όλα κάνουν αλλά για «επαφή» με νερά προσέχεις να είναι splashproof ή waterproof, για την διπλή σύνδεση κοιτάς αλλού. Συγκεκριμένα, το ένα ηχείο θα συνδεθεί στο κινητό σου και το δεύτερο θα κάνει pairing με το πρώτο και έτσι μόνο θα παίξουν ταυτόχρονα. Αυτό σίγουρα γίνεται με τα JBL αλλά τα ακριβότερα μοντέλα όπως τα Flip που ξεφεύγει από το μπάτζετ σου. (δεν γνωρίζω αν κάποιο κινητό τηλέφωνο μπορεί να εκτελέσει ταυτόχρονη σύνδεση) . Για την αυτονομία μην κοιτάς τα specs διότι αν το λειτουργείς στο 100% συνέχεια οι 5-6-7 ώρες θα πάνε περίπατο. Αυτά που αναγράφουν είναι με λειτουργία περίπου στη μισή ένταση οπότε για να είσαι ήσυχος ότι δεν θα ξεμείνεις πάρε καλύτερα ένα power bank. . Έχω το GO 2 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος καθώς για παρέα 4 ατόμων η ένταση του είναι μια χαρά. Αν όμως θες να καλύψεις μεγαλύτερο χώρο ή π.χ. είστε παρέα 10 ατόμων τότε καλύτερα να μην κοιτάξεις για 2 ηχεία αλλά για ένα με μεγαλύτερη ισχύ, π.χ. το JBL Flip 5 ή το Charge που είναι ποιό τούμπανο. Έχω δεί μπιτσόμπαρο να λειτουργεί όλη μέρα με 3 JBL Charge συνδεμένα μεταξύ τους. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από dpolal
toyo73 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Στις 10/1/2020 στις 5:17 ΠΜ, nikos121 είπε Καλησπερα, ψαχνω ηχειο ασυρματο για το μπανιο εως 30€ με οσο το το δυνατον μεγαλυτερη μπαταρια γιατι δεν θελω να το φορτιζω συνεχεια. Εχω βρει καποια οπως το JBL GO 2 με 5 ωρες αυτονομια creative muvo 2c με 6 ωρες αυτονομια Creative Muvo Mini με 10 ωρες αυτονομια Xiaomi Mi Bluetooth Speaker με 8 ωρες αυτονομια Ιδανικα θα ήθελα 2 τεμαχια και θα ηθελα καποιος που γνωριζει να μου πει αν μπορω να τα συνδεσω με το κινητο μου galaxy s8 να παιζουν και τα 2 ταυτοχρονα με bluetooth. Επίσης ψαχνοντας διαφορα ηχεια σε καποια διαβασα οτι απενεργοποιουνται αυτοματα αν δεν παιζουν μουσικη κλπ. Δηλαδη καθε φορα που θα θελω να παιξω μουσικη θα πρεπει να τα ενεργοποιω απο το κουμπακι ή θα ανοιγουν απο μονα τους αυτοματα απο το κινητο. Ευχαριστω Για ποιο λογω θες 2;
toyo73 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το sony xb21 ειναι στερεο.Παιζει εκει γυρω στο 60αρι και θα εχεις ενα μικρο ηχειο να κουβαλας-φορτιζεις-συνδεεις.Ειναι και αδιαβροχο για να κανεις μπανιο μαζι του. SRS-XB21 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από toyo73
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Το lidl βγάζει αυτή την εβδομάδα ηχείο BT για το μπάνιο https://www.lidl-hellas.gr/el/p/idi-epipla-mpaniou/silvercrest-ichio-mpaniou-bluetooth/p43545 1
toyo73 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το lidl βγάζει αυτή την εβδομάδα ηχείο BT για το μπάνιο https://www.lidl-hellas.gr/el/p/idi-epipla-mpaniou/silvercrest-ichio-mpaniou-bluetooth/p43545 Το θεμα ειναι να ακουει και λιγη μουσικη ο ανθρωπος.Πιστευω οτι ο τριψιμο του σφουγγαριου στο σωμα, παραγει πιο ενδιαφερων ηχο απο το ηχειο του Lidl.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, toyo73 είπε Το θεμα ειναι να ακουει και λιγη μουσικη ο ανθρωπος.Πιστευω οτι ο τριψιμο του σφουγγαριου στο σωμα, παραγει πιο ενδιαφερων ηχο απο το ηχειο του Lidl. Δεν ξέρω τι ποιότητας είναι ,απλά σαν οικονομική προταση το έβαλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα