Προς το περιεχόμενο

Απορίες μιας ασχετης!!

Elunitta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δικαιούμε 100 euro τουλάχιστον για αναβαθμιση συσκευής και λέω να μην τα αφήσω να πάνε χαμένα και να πάρω και εγώ φωτοκινητό. Μέχρι τώρα είχα ένα Nokia 6510 και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένη αφού και ραδιόφωνο έχει και είναι Nokia με τα οποία είμαι λίγο κολλημένη. Τα βολευομαι βρε παιδί μου!! Τώρα λέω για 6220 αλλά απο μοντέρνα κινητά δεν ξέρω και πολλά και επίσης άκουσα ότι η κάμερα του είναι χάλια. Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Και ρε παιδιά λύστε στην άσχετη 2 απορίες που ταλανίζουν την ύπαρξη της.. Τι είναι GPRS, και όταν πηγαίνεις ένα κινητό για αναβάθμιση τι ακριβώς κερδίζεις? Ευχαριστώ!! :P

Δημοσ.

Λοιπον ασχετη :) τα κινητα εχουνε ενα λειτοργεικο το οποιο διαχειριζεται τις λειτουργειεσ του κινητου σου.οταν εσι πας για αναβαθμιση του κινητου σου τα παιδια εκει στη νοκια σου βαζουν ενα ιδιο λειτουργικο αλλα πιο καινουριο το οποιο πιθανον διορθωνει καποιεσ δυσλητουργεις και προβληματακια που μπορει να ειχες.

Το gprs ειναι ενα προτοκολο (προτοκολο= μια σειρα κανονων) επικοινωνιας,ασυρματο το οποιο ειναι πολυ πιο γρηγορο απο τα παλια προτοκολα.το χρησημοποιουνε και καλα για να στελνεις μυνηματα και για να σερφραρεις απο το κινητο.

Και αν θες νοκια παρε το 6600.ειναι ακριβο αλλα εχει πολυ καλη καμερα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες αν και στο μεταξύ βρήκα και μονη μου τι είναι το GPRS (είμαι έξυπνη κατα βάθος) αλλά εκείνο το 6600 πολλά άσχημο είναι μωρε.. :shock:

Δημοσ.

Elunitta, tha sou proteina na epernes kapio Siemens, prosopika exw to M50 dioti den eimai kai poly apaititikos apo to kinito, alla pistepse me, me exei vgalei asproprwsopo. Einai fovera kinita ta siemens kai para poly praktika!

Skepsou to ligo gia tin epomeni agora sou kapio kinito Siemens

Δημοσ.

Κινητό για φωτό από Νοκια όντως μόνο το 6600 είναι καλό όλα τα άλλα εχουν χάλια οθόνη η Νοκια έχει μείνει πίσω τεχνολογικά σ'αυτό το θέμα. Το 6220 είναι καλή συσκευή αλλά δεν κάνει για φωτό είναι για άλλα πράγματα κλήσεις,SMS,Aτζέντα κλπ... Αν θες καλές φωτό δες τα εξής: Ericsson T630-Z600,Panasonic X60-X70,Siemens ST60,Motorola V525-V600,Samsung X600-E700,SharpGX20-GX30,Sagem V75. Ειδικά τα SamsungE700,Panasonic X60 και Siemens ST60 είναι και όμορφα κινητά κάποιο από αυτά θα σ΄αρέσει πιστεύω.

Δημοσ.

Καλύτερα να αποφύγει το σχ1. Δεν θα βολευτεί με το πληκτρολόγιο και μάλλον δεν θα χρησιμοποιήσει τις smartphone λειτουργίες του. Προτείνω το νέο 6230. Με 100 ευρώ, πάντως, δεν παίρνει τίποτα σπουδαίο.

Δημοσ.

Eχαριστώ ολους σας για τις απαντήσεις!! :D Είμαι πειραιώτισσα απο καταγωγή αλλά ως τα μπούνια θεσσαλονικιά από επιλογή.. Αυτά γι'αυτούς που είχαν απορίες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...