Tenshi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Επίσης έγινε μια αλλαγή στο ψυγείο το δεύτερο από xe 240 σε pe 240 Πέφτεις σε πάχος και φαντάζομαι θα ανεβάσεις στροφές ελέω πυκνότητας (19 fpi). Μήπως κάτι ενδιάμεσο στα 45mm ήταν η χρυσή τομή;Τα ΧΤ45 της Alphacool έχουν 12fpi btw.
akoinonitos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Tenshi είπε Πέφτεις σε πάχος και φαντάζομαι θα ανεβάσεις στροφές ελέω πυκνότητας (19 fpi). Μήπως κάτι ενδιάμεσο στα 45mm ήταν η χρυσή τομή;Τα ΧΤ45 της Alphacool έχουν 12fpi btw. Εχω και δευτερο ψυγείο της alphacool, το alphacool θα αργούσε πολύ να έρθει μου είπαν και έτσι πήρα το ek ,13fpi έχει είναι το classic. Επίσης μου περνάει από το μυαλό να βγουν εκτός κουτιού τα ψυγεία, για πες την γνώμη σου Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από akoinonitos
Tenshi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Εχω και δευτερο ψυγείο της alphacool, το alphacool θα αργούσε πολύ να έρθει μου είπαν και έτσι πήρα το ek ,13fpi έχει είναι το classic. Επίσης μου περνάει από το μυαλό να βγουν εκτός κουτιού τα ψυγεία, για πες την γνώμη σου Θα σου πω με κάθε ειλικρίνεια τι σκέφτηκα όταν έγραψες ότι res και pump θα βγουν εκτός κουτιού... "Τώρα που εκανε την αρχή,θα τα βγάλει όλα έξω. Έπρεπε να πάρει μεγαλύτερο κουτί" 🤣 Πέρα από την πλάκα, είναι καθαρά υποκειμενικό, ότι θέλεις κάνεις! Εκτός κουτιού το όριο είναι το ταβάνι. Ον δατ νοουτ: Θα έφτιαχνα εξωτερική passive υδροψυξη στον τοίχο με quick connectors. Ελέω from factor, θα έπρεπα έπαιρνα το κουτί σε για κάνα Lan party (is it still a thing?) και θα περνούσα σε "απλή" υδροψυξη πάλι με quick connectors. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από Tenshi 3
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Tenshi είπε Θα σου πω με κάθε ειλικρίνεια τι σκέφτηκα όταν έγραψες ότι res και pump θα βγουν εκτός κουτιού... "Τώρα που εκανε την αρχή,θα τα βγάλει όλα έξω. Έπρεπε να πάρει μεγαλύτερο κουτί" 🤣 Πέρα από την πλάκα, είναι καθαρά υποκειμενικό, ότι θέλεις κάνεις! Εκτός κουτιού το όριο είναι το ταβάνι. Ον δατ νοουτ: Θα έφτιαχνα εξωτερική passive υδροψυξη στον τοίχο με quick connectors. Ελέω from factor, θα έπρεπα το κουτί σε για κάνα Lan party (is it still a thing?) και θα περνούσα σε "απλή" υδροψυξη πάλι με quick Καλή η ιδέα αλλά με αντλία τι γίνεται? Θα είναι και αυτή έξω δεν νομίζω να με πάρει να μπει μέσα η d5 ,πάντως ωραία ιδέα, ένα cooling station σταθερό και ένα μόνο ψυγείο για φορητότητα
Tenshi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Καλή η ιδέα αλλά με αντλία τι γίνεται? Θα είναι και αυτή έξω δεν νομίζω να με πάρει να μπει μέσα η d5 ,πάντως ωραία ιδέα, ένα cooling station σταθερό και ένα μόνο ψυγείο για φορητότητα Έχεις δεί τα τα flat reservoir (ψευτο-distro plate βασικά) της EKWB;Μια ιδέα πιο μαζεμένα απο τα κλασικά pump-res combo και ίσως πιο ευχάριστα στο μάτι. 1
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Tenshi είπε Έχεις δεί τα τα flat reservoir (ψευτο-distro plate βασικά) της EKWB;Μια ιδέα πιο μαζεμένα απο τα κλασικά pump-res combo και ίσως πιο ευχάριστα στο μάτι. ναι δεν με παιρνουν το μικροτερο ειναι 12αρι αν ηταν 9αρι κατι θα γινοταν
akoinonitos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Λίγο cable management περιμένοντας τα υπόλοιπα parts 9
akoinonitos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ήρθε το pe240 σήμερα. Περιμένω ακόμα τα πράγματα από την alphacool και είμαι έτοιμος Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από akoinonitos 6
akoinonitos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 To build ολοκληρώθηκε με επιτυχία μπορώ να πω ,τα temps σε cpu ,gpu ειναι καλυτερα απο οτι ειχα στο coolermaster h500p mesh ,θα ανεβασω φωτο οταν βρω χρονο 5
akoinonitos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Το combo reservoir+pump της alphacool χώρεσε just στο κουτί Και εδώ το Panama της alphacool για να βγουν οι σωλήνες εκτός κουτιού Εδώ το σούπερ ντουπερ clear cmos button μου Θα προστεθούν και δύο fans μέσα στο case ένα στο πλάι να χτυπάει την μητρική και ένα πάνω να βγάζει αλλά πρέπει να φτιάξω βάσεις για να τα στερεωσω στο κουτί. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα