Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτελους ξεκινησαν να μαζευουν τα παρατημενα μηχανακια. Ελπιζω να μαζεψουν και αυτα που τα χρησιμοποιουν για να καβατζωνουν θεσεις σταθμευσεις. Σειρα να παιρνουν και τα αυτοκινητα, να ξεβρωμισουμε λιγο. Αν και υποψιαζομαι οτι ο 4ψηφιος και η πλατφορμα δε θα δουλεψουν οπως πρεπει αλλα εγω θα κανω την προσπαθεια μου οταν βλεπω κανενα παρατημενο.

https://www.news247.gr/koinonia/dimos-athinaion-skoypa-egkataleleimmenes-motosykletes.7561343.html

Δημοσ.

Καιρός ήταν.

Σε περιοχή που τελευταία περνάω συχνά και δεν βρίσκω να παρκάρω, είναι ένα μαγαζί που έχει απέξω τρία μηχανάκια σαράβαλα παρκαρισμένα με ενάμισο μέτρο απόσταση μεταξύ τους και πιάνει έτσι τουλάχιστον δύο θέσεις πάρκινγκ! Ακόμα και την νύχτα που είναι κλειστό.

Έχω σκεφτεί πολλές φορές να τους τραβήξω καμιά κλοτσιά να πάνε παραπέρα, αλλά έχω δει ότι έχει κάμερα και φοβάμαι τα αντίποινα.

Και τα τρία είναι χωρίς πινακίδες, άρα καραπαράνομα, και με μια ματιά στο street view της google είδα ότι βρίσκονται εκεί τουλάχιστον από το 2014 !

Θα κάνω μια προσπάθεια από αυτό το novoville μπας και γίνει κάτι αλλά κρατάω μικρό καλάθι μήπως ο τύπος έχει κανα βύσμα τόσο καιρό που τα έχει εκεί

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

είναι ένα μαγαζί που έχει απέξω τρία μηχανάκια σαράβαλα παρκαρισμένα με ενάμισο μέτρο απόσταση μεταξύ τους και πιάνει έτσι τουλάχιστον δύο θέσεις πάρκινγκ

Με τα μηχανακια δεν ξερω τι ισχύει. Πως φαινεται ότι ειναι παρατημενα? αλλα αν φαινεται οτι ειναι σαραβαλα εκτος χρησης και τα χρησιμοποιει για να πιανει θεσεις παρκινγκ τοτε ειναι καταληψη οδοστρωματος, 400 ευρω προστιμο.

Δημοσ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρω είναι εμφανές ότι δεν λειτουργούν καθώς είναι μσοδιαλυμένα και σκουριασμένα, ενώ δεν έχουν καν πινακίδες. Επίσης από τον τρόπο που τα έχουν τοποθετήσει φαίνεται ότι τα έχουν βάλει απλά για να μην παρκάρει άλλος.

Αυτό που λες για κατάληψη οδοστρώματος και πρόστιμο εννοείς να πα΄ρω την τροχαία τηλέφωνο για να έρθουν επιτόπου? Και πως βρουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αν δεν έχουν πινακίδες?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Αυτό που λες για κατάληψη οδοστρώματος και πρόστιμο εννοείς να πα΄ρω την τροχαία τηλέφωνο για να έρθουν επιτόπου?

παιρνεις το 100 και σου στελνει αμεσοδρασιτικο η περιπολικο τμηματος. Καλυτερα θα ηταν να αφησεις ονομα για να ερθουν σιγουρα

10 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Και πως βρουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αν δεν έχουν πινακίδες?

Θα πρεπει να τους το πεις, οτι το ταδε μαγαζι κανει αυτο το πραγμα. Οποτε αν τα εχουν τα μηχανακια εκει και οταν ειναι ανοιχτο το μαγαζι ειναι πιο ευκολο να τους βρουν. Ειναι το ιδιο με αυτους που βαζουν κωνους, καρεκλες κλπ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...